top of page

SANNA SILLANPÄÄ COLD BLOODED MURDERER WITH NO MEANINGS HER ACTION....OR AN MASTERPIECE OF A FINNISH PSYCHIATRY AND WHAT IT CAN BE DONE WITH DRUG THERAPY

Sillanpää_cat_FIN.JPG

https://yle.fi/uutiset/3-5117766

 

Hyvän esimerkkin näiden tautien todellisesta olemassaolosta ovat antaneet Breivikia tutkineet psykologit, jotka hädissään olivat langettamassa jotain puolivalheellista diagnoosia minkä avulla tekoja voitaisiin ehkä paremmin selittää, he jälkeenpäin joutuivat kumoamaan päätöksiään koska viimeistään oikeudessa olisi nähty ristiriitainen tilanne psykologien sanomisissa ja henkilön käytöksessä. Tämä tapaus kertoo näiden tautien todellisesta olemassaolosta, eli siitä että nämä taudit ovat kuvitteellisia, noitavainomaisia ja lavastettuja joita ei lääketiede voi mitenkään todistaa nyt eikä koskaan tulevaisuudessa sekä että sen langettaminen on enemmänkin polittinen lääkärien puolelta kuin lääketieteellinen.

https://yle.fi/uutiset/3-6104391

 

 

Taudit viittaavat enemmänkin lääketuotekehitykseen ihmiskokeilla (suomessa ja tästä on todisteena turun yliopiston tutkijoiden tutkimustulokset, norjassa mitä ilmeisemmin ei) sekä vaihtoehtoisesti pitämään jotkin henkilöt tarvittaessa lopunelämää suljetuissa oloissa sairauden nimissä mihin oikeusjärjestelmämme ei kykene, mikä tarkoittaa että rikoksesta saadun tuomion kärsittyä, henkilö on vapautettava takaisin yhteiskuntaan. Tapauksia tutkineena, missään muualla maailmassa toiminta ei yllä näin törkeisiin lavastuksiin lääkkeiden, provosoinnin ja korruptoituneiden psykiatrien toimesta kuin suomessa.

 

Kun tapausta lähdetään tutkimaan eri näkökulmasta, eli käännetään tapaus täysin ylösalaisin eli vastakohdaksi, ihan kuten bodomjärvien tapaustakin 2010-luvulla tarkasteltaessa. Mikä tarkoittaa tottakai sitä, että tekijä olisikaan entuudestaan tuntematon, käännetään nämä paranoidis-skitsofrenia tapauksetkin ylösalaisin, mikä on näissä tapauksissa että tautia ei ole olemassa eikä se ole syynä näihin tappoihin. Jäljelle ei jää kuin lääkkeet, jotka oikeasti ovat huumeita sekä psykiatrian toiminta potilaita kohtaan.

 

SYY SILLANPÄÄN TEOILLE

Minun todella vahva epäilys, että Sanna Sillanpää saatiin mahdollisesti johdateltua lääkkeiden vaikutuksen alaisena tekoon joidenkin henkilöiden toimesta, minkä takia näiden tapausten rikostutkinnat pitäisi aloittaa välittömästi ja suomen poliisin pitäisi jättää pääministerin aamupala kuittien rikostutkinnat rauhaan koska virkarikos, mikä johtuu aamupalan maksattamiseen valtion kassasta ei varmasti ole verrattavissa psykiatrian toimiin, joka käyttää lääketieteellistä huippuosaamistaan perustelemallaan ja tuomitsemalla henkilöille näitä lääketieteellisesti olemattomia tauteja käytöksen perusteella jotka he ovat huumanneet uudenajan muuntohuumeilla jotka liikkuvat massamme masennuslääkkeinä.

 

Toisinkuin ykan kirkonpoltto, joka saattoi olla kosto- ja viharikos yhteiskuntaa kohtaan ylivieskan sairaanhoidon ja mahdollisesti muiden viranomasiten toimista tätä henkilöä kohtaan, Sillanpään järjestelmällinen toiminta hankkia ase ja mennä tappamaan täysin tuntemattomia ihmisiä helsingissä mielestäni viittaisi siihen, että joku on päässyt vaikuttamaan henkilöön kun hän on ollut lääkkeiden vaikutuksen alaisena. Viranomaisyhteistyöstä kertoisi se, että suomen poliisi oikeasti tutkii salaisten kansioiden jaksoja selittääkseen Sillanpään tekoja kansalle ja syyttäjälle kuin että se ratsaisi mielisairalaat ja selvittäisi niiden tosiasiallisen toiminnan ja minkälaista toimintaa näiden laitosten niinkutsutut “hoitajat” suorittavat potilaita kohtaan. Psykologiaan perehtymällä pintaraapaisulla, näyttäisi se olevan jossain määrin mielikuvien luomista ja koska Sillanpää oli hakeutunut tänäpäivänäkin hyvinkin tunntettujen terapiapalveluiden piiriin joiden ehdoton spesialiteetti on mielikuvien luominen potilailleen yhdessä lääkehoidon kanssa niin Sillanpään kanssa siinä mielestäni onnistuttiin täydellisesti. Uskon että tämäkin tapaus tulee vielä ratkeamaan ja kiitos siitä kuuluu täysin 2010-luvun tapahtuneiden mielenterveyspotilaiden epäammattimaisille lavastustapauksille joista suurin kiitos kuuluu ylivieskan yksikölle. Tapauksia tutkineena, Sillanpään tapauksen takana mitä suurella todennäköisyydellä on ollut psykologian täysiveriset ja todelliset ammattilaiset joiden manipuloinnin ja henkilön johdattelujen kohteeksi kaikkinensa Sillanpää joutui, samalla muodostumalla psykologisen vaikuttamisen mestariteokseksi.

 

Poliisin tutkintalinjojen vieminen salaisten kansioiden suuntaan ainoastaan löi viimeisen niitin Sillanpään syyntakeettomaksi jättämiselle ja tekojen täydelliselle selittämättömyydelle.

 

 

Kuvista joissa Sillanpää on kuvattuna, välittyy selvää  Se miksi Sillanpää on näin kaoottisen näköinen ja hän antaa todella lyhyitä vastauksia kiistäen teot, olen aivan varma että tämä henkilö on saattanut olla vahvojenkin lääkkeiden vaikutuksen alaisena, ihan kuten Ylivieskan kirkonpolttajakin jolla oli “sairaus” ollut jo 3-vuotta ennen tekoaan rikokseen mikä johti kirkon polttoon ja pitkään jatkuneen lääkekuurin ja mahdollisesti passiivisen oikeusavustajan kanssa tapaus saatiin helposti syyntakeemalle puolelle.

 

Jos Sillanpään lääkityksen olemassaoloa ei voida kumota, niin uskon häntä ja hänen sanomisiaan oikeudessa perustuen lääkitykseen joka hänellä mitä todennäköisemmin oli. Sillanpää kiisti teot jotka hän on tehnyt mitä todennäköisemmin näiden “masennuslääkkeinäkin” tunnettujen kemiallisten yhdisteiden vaikutuksen alaisena jotka ovat hyvin lähellä rotanmyrkyn tapaisia yhdisteitä joiden tarkoitus on joko vähentää tai lisätä jonkin reseptorin toimintaa jolloin nämä henkilöt joutuvat todella alttiiksi impulsiivisille toimille eivätkä kykene mitenkään samaan loogiseen ja rationaaliseen toimintaan kuin selvinpäin.

 

Olen varma, ettei hän itsekään uskonut että hän tekisi niitä tekoja ja varmasti miettinyt että kuinka hän tähän tekoon on voinut syyllistyä ja syy tähän mitä todennäköisesti löytyy psykiatriasta ja sen toiminnasta mikä mitä suurella todennäköisyydellä on kehitetty turun vankimielisairaalan ja turun yliopiston yhteistyönä mihin liittyy potilaan jatkuva harhaanjohtaminen yhdessä aivotoimintoja laskevilla lääkkeillä jolloin saavutetaan tila, jossa potilas ei enään yksinkertaisesti kykene erottamaan mikä on totta ja mikä ei. Tämä yhteistyökuvio ja vahvat siteet tulevat näiden laitosten tutkijoiden ja VTH:n johtajan henkilöiden välisistä kontakteista koska VTH:n johtaja on turun yliopiston kasvatti ja siteet yliopistoon ovat varmasti melko vahvat.

 

Tapauksia tutkineena, jos Sillanpää, Kauppila, jokelan surmaajaa, kauhajoen surmaaja sekä hyvinkään ammuskelija, eivät olisi turvautuneet näihin terapia ja psykologien tarjoamiin palveluihin jotka kuuluvat psykiatrian piiriin ja eivät olisi alkaneet epätoivossaan syömään näitä masennuslääkkeitä jotka kuitenkin nimestään huolimatta ovat uudenajan huumeita joita jaupitellaan paremman tulevaisuuden toivossa, moni ihminen olisi välttynyt kuolemalta ja yksi kirkkokin samalla jäänyt polttamatta. Ylivieskan kirkonpoltto sekä salon kirvesmiehen murtautuminen psykiatriselle osastolle pelastaakseen tyttöystävä laitoksesta, mihin mikään laki suomessa ei yllä, ovatkin todellisuudessa viranomaisten provosoinnin, ärstytyksen ja epäoikeudenmukaisen kohtelun vastareaktioita eikä henkilöiden mielenterveysongelmien syytä mitä maamme viranomaiset, erityisesti sairaanhoidon puolella olevat tuovat hyvinkin aktiivisesti uutisoinnissa esille peitelläkseen omia epäaoikeudenmukaisia vallankäytön  toimiaan näitä yhteiskuntamme huono-osaisimpia kohtaan.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/video-mies-murtautui-kirveella-mielisairaalaan-ja-pakeni-pakkohoidossa-olleen-naisen-kanssa-holtiton-kaahaus-paattyi-piikkimattoon/8191010

 

 

 Kuten aiemmissa artikkeleissani olen käsitellyt tapauksia ja niihin johtuneita syitä, ei Sillanpääkään mitä ilmeisemmin olisi näin seonnut vaan tähänkin henkilöön on jollainlailla vaikutettu ympäristössä missä hän on elänyt yhdessä lääkehoidon kanssa

 

SILLANPÄÄN KUVITTEELLISET HARHALUULOT

Oma hyvin vahva epäilys on, että kun henkilön aivotoimintaa saadaan laskettua tarpeeksi paljon lääkkeellisesti, henkilö ei voi enään säädellä toimintaansa taikka kykene erottamaan mikä on totta ja mikä ei ja tämä tila voi olla osittain syynä skitsophrenian taudin käyttöönotolle joka lääkärin toimesta diagnosoidaan. Tämä toiminta lääkäriltä edustaa äärimmäistä korruptioita ja lääkärinviran väärinkäyttöä ja edustaa toimintannan julmuutena natsisaksamaisia menettelyjä olematta kuitenkaan niin laajamittaista. Kun näitä potilaita manipuloidaan ja uskottellaan heille näitä olemattomia mielentauteja jotka mitä suurella todennäköisyydellä on läääkkeiden syyttä. Tämä toiminta on vastoin kaikkea oikeudenmukaisuutta mitä lääkäreiden pitäisi edustaa.

 

Kun Sillanpää oli huumattuna “masennuslääkkeillä” jotka laskevat aivotoimintija, on hän käytännössä ollut täysin kykenemätön erottaan totuutta valheesta, mikä on oikein ja mikä väärin ja tämän takia täysin ohjailtavissa jonkun henkilön toimesta. Lääkitys, jolla on voitu ajaa Sillanpään aivotoiminta mahdollisesti jopa hyvinkin alas, on todella otollinen yhtälö sille, että tämä henkilö oikeasti uskoi olevansa jonkin luokan agentti minkä tehtävänä oli ties mikä missio tappaa ampumaradan henkilöt.

 

Omakohtaisesti uskon vahvasti, että näiden tekojen taustalla on henkilöitä, jotka pääsivät vaikuttamaan ja manipuloimaan Sillanpäätä yhdessä lääkkehoidon kanssa jotka johtivat verilöylyyn Albertinkadulla. On todella vaikea lähteä arvailemaan, olivatko henkilöt psykiatrian ammattilaisia, Sillanpään kanssa puoliluottamuksellisen keskuksteluyhteyden luoneita vai Sillanpäälle täysin tuntemattomia henkilöitä. Itse uskon psykiatrian ammattilaisiin vahvasti perustuen suomessa vallitsevaan tilanteeseen mielenterveyspotilaiden mustamaalaamisiin. Tässä kohtaa Sillanpää pitäisi ottaa kuulustelluihin ja lähteä selvittämään tapahtumia mutta on suuri kysymysmerkki, minkälainen hänen tilansa on tällä taudin kuvalla  ja mahdollisesti 20-vuotta pakkolääkittynä.

 

Harhat joita potilailla on ja mistä ne ovat peräisin, eivät minusta kuitenkaan ole täysin ulottumattomissa ja siitä minä saan kiittää näiden, maamme laitosten johtajien  lausuntoja;

 

Kari Ojala: Psykoottinen potilas saattaa nähdä uhkia kaikkialla ja olla varma, että hänen henkeään uhataan.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/201709242200415047

 

 

Hannu Lauerma: Psykoottinen ihminen voi esimerkiksi nähdessään kynän pöydällä tietyssä asennossa pitää sitä tappouhkauksena

https://yle.fi/uutiset/3-9767138

 

Yllä olevista lausunnoista enemmän artikkelissa The operation of corrupted psychiatry with mental illnesses that do not exist medically

 

 

Näiden lausuntojen perusteella, Sillanpää mukana kuulusteluissa sekä laitosten kaverikerho ristikuullustelussa olen melkovarma, että se totuus alkaisi pikkuhiljaa tihkumaan päivänvaloon mutta tätä päivää joudumme ehkä odottamaan pitkäänkin, koska suomen, lähestulkoon koko poliisivoimat on komennettu tutkimaan pääministerin ateriaetuja kun psykiatria suorittaa maassamme järjestelmällistä  puhdistusoperaatiota kohdistaen sitä yhteiskuntamme huono-osaisimpaan lukeutuvaan ryhmään joka halutaan lääkkeellisten pakkohoitojen piiriin itsemääräämisoikeus vietynä. Provosoituna epäoikeudenmuaisilla toimilla, nämä henkilöt reagoivat agressiivisesti mistä saamme lukea lehdistä vähän väliä ja syy tähän sairaanhoidon mukaan johtuu potilaiden mielenterveysongelmista kun he reagoivat sairaanhoidon diktaattorimaiseen toimintaan polttamalla kirkkoja.

 

Henkilö jonka kanssa Sanna on luonut jonkinlaisen keskustelu yhteyden, saattaa hyvinkin löytyä psykiatrin puolelta. Ihan kuten ykan kirkonpolton tapauksessakin, joka tekona saattoi olla reagointia kostona sairaanhoidon epäoikeudenmukaisille toimille ko henkilöä kohtaan. Sillanpääkin haki apua sairaanhoidosta kuten kaikki suomen tapaukset jotka ovat kärjistyneet järkyttäviin henkirikoksiin yhdessä lääkehoidon kanssa.

 

Kun Sillanpää on ollut täysin huumattuna, hänelle on voitu uskotella ihan mitä tahansa paskaa jonkun henkilön toimesta joka on ollut manipuloimassa Sillanpäätä. Sillanpään todellisesta tilasta kertoo sekin, että hän yritti vain suoraan kävellä turvatarkastuksien ohi koska hän saattoi olla niin huumattuna uudenajan “mielialalääkkeillä”

 

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/muija-tuli-sekos-ja-ampu-kaikki-hatakeskusnauha-avaa-18-vuoden-takaista-sanna-sillanpaan-kolmoissurmaa-ampumaradalla/6318604

 

PSYKIATRIAN TOIMINNAN MOOTTORINA TOIMII TURUN YLIOPISTON KOULUKAVERIT

Jos suomessa ei olisi mielisairaalatoimintaa, ei maassamme olisi tapahtunut mitään mielenterveyspotilaiden tekemiä tekoja jotka ovat mitä suurella todennäköisyydellä VTH:n ja turun yliopiston tutkijoiden kehittelemiä toimintaprosesseja potilaille jotka tekojensa seurauksena pitävät yllä mielisairaaloiden olemassaoloa ja takaavat VTH:n henkilöiden palkanmaksun, toimivat turun yliopiston tutkimusresurssina sekä  lääketeollisuuden luonnonvarana. Tällä suomenmielisairaalatoiminnalla saattaa tottakai olla mahdollisesti näinkin laajat ja moniulotteisemmatkin syyt joita ovat VTH.n ja  turun yliopiston  koulukavereiden tutkimuksiin tarjoamat potilaat turun yliopiston nimissä tehtäviin tutkimuksiin lääketieteellisesti olemattomien ja lavastettujen mielisairauksien varjolla tehtävät lääketuotekehitykset jonka lopputuotetta potilaat syövät loppuelämänsä olemattomaan tautiin laitoksissa joihin heidät varastoidaan.

 

On ehdottoman tärkeää ylläolevan toiminnan mahdollistamiseksi, että suomessa osataan langettaa lääketieteellisesti olemattomia mielisairauksia onglemallisimpaan yhteiskuntaluokkaan kuuluville henkilöille niin uskottavasti, että sitä ei kykene kukaan kyseenalaistamaan ja jotka muuten joutuisivat vankilaan maassamme  missä heitä suojelee yhteiskuntaan luodut ihmisoikeuslait toisinkuin Lauerman laitoksissa joissa lait kumoutuvat harhoina.

Sekä että mielisairaudet leviävät flunssan tavoin huono-osaisimpien keskuudessa, Sillanpää tottakai ei lukeudu tähän porukkaan mutta koska kyseessä on mitä suurella todennäköisyydellä lavastetut ja lääketieteellisesti olemattomat taudit, syyt Sillanpään ottaminen näiden palveluiden piiriin voi seuraavassa otsikossa.

 

SILLANPÄÄN LAVASTUS

Imatra 2016 (käsittelen omana artikkelina myöhemmin) Emilia Nieminen sekä ykan kirkonpoltto ovat hyviä esimerkkejä kuinka henkilöt saadaan houkuteltua psykiatrian luomien “terapia” palveluiden piiriin joiden yhteiskuntaan luodut mielikuvat näyttäisi tapausten perusteella poikkeavan täysin vastakohtaisesti uutisissa mainostetuista palveluista. Psykiatrian haaviin jääneille ja maalitetuille potilaille aletaan määrätietoisesti luomaan mielisairaan henkilön potilastietoja, jonka tarkoituksena on viedä kaikki pohja ja uskottavuus teoilta mihin nämä henkilöt väistämättä syyllistyvät näiden terapia palveluiden luoman stressin, provosoinnin ja lääkehoidon kanssa, ettei mitään epäilyksiä nousisi sairaanhoidon suorittamasta puhdistusoperaatiosta kohdistuen valheellisiin diagnooseihin mielenterveysongelmista sekä -häiriöistä joka jjohtaa maamme suljettuihin laitoksiin, joiden potilaat esiintyvät turun yliopiston tutkijoiden tutkimuksissa (Short-term functional outcome in psychotic patients. Results of the Turku Early Psychosis Study (TEPS)) pakkohoito status päällä sekä itsemääräämisoikeusvietynä.

 

Koska Sillanpää työskenteli hyvinkin isoissa kansainvälisissä yrityksissä, herää väistämättä epäilys, kuinka tiiviissä yhteistyössä VTH:n laitos toimii maamme yritysten kanssa? Tällaista toimintaa tottakai tukee se, että VTH:n toinen johtajista haluaisi luoda yhteistyökuvioita maamme tuomioistuimiin, mikä mielestäni on täysin pöyristyttävä korruptioehdotus oikeusvaltiossamme mikä johtaisi meidän maamme neurologisesti terveiden vankien muuttamisen sairaiksi ja siirrettyä kuvitteellisten mielisairauksien avulla laitoksiin missä kaikki lait saadaan riisuttua ja kumottua näille tauteihin ominaisten harhojen muodossa.

 

https://yle.fi/uutiset/3-9408014

 

Tämän perusteella, VTH: on luonut kontaktit yritysmaailmaan jo melkovarmasti aikapäiviä sitten koska tämänkaltaisten yhteistyökuvoiden virittäminen yritys puolella on huomattavasti helpompi tehtävä kuin luoda yhteistyökuvioita tuomioistuimiin maassa, joka kuitenkin nimellisesti julistautuu oikeusvaltioksi jossa pitäisi olla riippumaton tuomioistuin. Sillanpää on saattanut astua väärän henkilön varpaille mahdollisesti huonojen ihmissuhdetaitojen takia joka on laukaissut tällaisen toiminnan on yksi tutkinnan linjani. Sillanpään tapaus saattaa olla todiste, että kytkökset yritysmaailmaan on luotu jo 2000-luvulla mutta yksittäistapauksen perusteella tämä väite kuitenkin edustaa enemmän epätotta kuin totta. Tosiasia kuitenkin on, että tällä hetkellä maassamme riehuvat “burnout:it” voisivat olla yritysmaailman ja psykiatrian yhteistoimintaa mikä ei sinänsä johda Sillanpään kaltaisiin verilöylyihin ja tarjoaa yrityksille päästä eroon työntekijöistä kuormittamalla haluamiinsa yksilöitä henkisesti eikä tähän toimintaan kukaan maassamme puutu ja toiminnan seurauksen syyt oireileviin työntekijöihin löytyy henkilöistä itsestään. Toiminnan seuraukset on kasattu oirelevien työntekijöiden niskoille joka vain kokee “burnoutia”, ihan kuten psykiatria tekee mustamaalattujen mielenterveyspotilaidensa kohdalla missä potilaiden reagointi epäoikeudenmukaisiin toimiin on käännetty ko potilaliden syyksi mutta tässä on mukana vielä uudenajan huumeinakin tunnettuja masennuslääkkeitä jolloin “burnoutit” ovat vähän rajumpia ja jos hyvin käy, niissä ei pala kuin kirkko koska imatran burnoutissa kuoli kolme hyvää ihmistä ja ettei nämä henkilöt kuolleet turhaan, pitäisi tämä jengi ehdottomasti saada kiinni psykiatrian puolelta jotka suorittavat tämän tasoisia toimia missä henkilöt ajetaan joidenkin viranomaisten toimesta niin piippuun että kirkkoja palaa sekä torilla lahdataan porukkaa. Toiminnan jatkuessa oikeutta jaetaan toreilla tuomitsemaalla neurologisesti terveitä kansalaisia mielisairauksiin joita ei ole olemassa, ihan kuten ei ollut noitiakaan keskiajalla.

 

KETÄ HYÖDYTTÄÄ SILLANPÄÄN TÄYSIN MOTIIVITTOMAT TAPOT

Koska olen tutkinut yksityishenkilönä tätäkin tapausta sekä turun yliopiston äärimmäisen korruptoituneiden professorien tutkimuksia; Short-term functional outcome in psychotic patients. Results of the Turku Early Psychosis Study (TEPS), Elevated serum chemokine CCL22 levels in firstepisode psychosis: associations with symptoms, peripheral immune state and in vivo brain glial cell unction, joita he suorittavat vankimielisairaalan potilailla joilla on lääketieteellisesti olematon mielisairaus.

 

Aikaisemmissa artikkeleissani olen käsitellyt lääketieteen kuumaa perunaa, eli aivotutkimusta mikä tarkoittaa kemiallisten yhdisteiden vaikutusta aivotoimintoihin. Koska nämä tutkimukset perustuvat täysin ihmisillä suoritettaviin kokeisiin, joista se on hyvinkin riippuvainen koska nämä potilaat ovat täysin keskiössä näiden tutkimuksien olemassaololle, tutkijoiden työllistymiselle, lääketieteen eteenpäin viemiselle sekä hoitohenkilökunnan työllistämisien suhteen. Nämä potilaat ovat toisin sanoen kultaakin arvokkaampia suomalaiselle sairaanhoidolle, Turun yliopistolle ja mielisairaaloille koska he toimivat lääketieteen luonnovaroina ja ovatkin toisinsanoen lääketieteen mustaa kultaa josta on tullut täysin valtion omaisuutta rikoksesta seuranneesta syyntakeettomuudesta.

 

Näiden lääketieteellisesti olemattomien tautien perusolettamus tottakai on, että suuri joukko uskoo niihin, kuten noitiin keskiajalla.

 

Jos nyt tarkastellaan uudestaan Sillanpään motiiveja, joita ei ole. No miksi tämä henkilö ampui kolme täysin tuntematonta ihmistä sattumanvaraisesti? Ainoa kenelle tämänkaltainen motiivi istuu kuin nenä päähän on turun yliopiston professorit Ekelund, Salokangas, Hietala, Korkeila, Karlsson, Lauerma + Juriloo koska he ovat täysin riippuvaisia näistä potilaistaan työnsä, tutkimustuloksien ja akateemisen uran vuoksi. Tämä osa-alue myös on yhtä riippuvainen näistä syyntakeettomista potilaista koska he työllistävät paljon mielisairaaloiden sairaanhoitajia. Turun yliopiston professorit, jotka yrittävät kaikin keinoin yrittävät “ARVAILLA” näiden lääketieteellisesti olemattomien tautien syntymekanismeja jotka todellisuudessa ovat äärimmäisen korruption ja lavastuksen ilmentymiä kaikkinensa sekä psykiatrian taidonnäytteitä psykologisesta vaikuttamisesta yhdessä lääkehoidon kanssa.

 

Turun yliopiston äärimmäisen korruptoituneiden professorien motiivit, jotka voivat olla isossakin roolissa kun psykiatriaan tulevat huono-osaiset ja kelkasta tipahtaneet 2010 alkaen ovat sairastuneet flunssan tavoin näihin tauteihin.

 

Sillanpään tapauksen jälkeen ei ole lainkaan epäselvää, etteikö suomen kansa uskoisi näitä noitavainomaisia ja lääketieteellisesti olemattomia mielisairauksia, jotka takaavat turun yliopiston äärimmäisen korruptoituneille professoreille palkanmaksun, akateemisen uran jota voidaan pönkittää näiden potilaiden terveyden, vapauden ja itsemäärämisoikeuden kustannuksella.

KERAVALAISEN AUERVAARAN LUOMA ILLUUSIO VIHOLLISESTA ILMAN MOTIIVEJA

Tämä toiminta joka on mitä suurella todennäköisyydellä joidenkin viranomaisten masinoimaa toimintaa, mikä on psykiatrian mahdollistamaa ja suurella todennäköisyydellä myös johtamaa toimintaa kun katsoo missä nämä kaikki suomen potilaat ovat käyneet. Näiden potilaiden luoma viha ja katkeruus kaikkia näitä lääketieteellisesti olemattomia tauteja sairastavia kohtaan on omiaan luomaan hajoita ja hallitse kaltaista toimintaa suomeen missä kansalaiset on asetettu sotatilaan näitä psykiatrian mustamaalattuja kohtaan, joka kaikkinensa on keravalaisen Auervaaran luoma illuusio viholllisesta ilman motiiveja ja jota voi ainoastaan ymmärtää tri Auervaara(Lauerma) itse...mikä sinänsä onkin ihan totta, koska hänhän itse on kehitellyt näiden tautien olemassaolon suomessa yhdessä maapallon säälimättömimmän pedon, valkoisen ihmisen perillisten eli turun yliopiston äärimmäisen korruptoituneiden professorien (Ekelund, Lauerma, Korkeila, Karlsson, Hietala, Salokangas + Juriloo) kanssa jotka ovat todistetustikin ansainneet paikkansa ihmisten hirmutekojen “hall of Famessa”

 

SUOMEN POLIISIN TOIMINTA TOLVASEN JOHDOLLA SILLANPÄÄN TAPAUKSESSA

SUPO:n ja KRP:n yhteistyönä näiden henkilöiden esiin kaivaminen jotka pystyvät suomessa ajamaan yksilön täysin sekaisin psykologisen vaikuttamisen ja lääkehoidon kanssa, ei olisi välttämättä kovin vaikeaa kun katsoo poliisin toimivaltaa mutta ainoa este tälle on poliisin oma sooloilu missä Kari Tolvanen on vetämässä poliisin rikostutkintaa katsomaan kaikki muumit laaksossa(Chris Carter x-files) sarjoja kun Sillanpään toimiin haetaan motiiveja, ihan kuin se ei edes haluaisi ratkaista näitä tapauksia.

 

On vaikea sanoa, onko tämä toiminta suomen poliisilta korruptioita vai omaa osaamattomuuttaan kun katsoo Tolvasen sooloilua tämän tapauksen kanssa. Osaamattomuutta tottakai tukee bodomjärven tapaus mutta tämän voisi olla myös korruptioita jonka ainoastaan Tolvanen itse tietää.

 

Nykysuomessa on jo lukuisia tapauksia jotka tulevat väitteitäni psykiatrian toimista ja kuinka maamme ongelmanuoret yksinkertaisesti sekoavat kun he menevät näihin psykiatrian klinikoille hakemaan apua omaan tilanteeseensa joita maamme probagandakoneiston toimesta hyvinkin aktiivisesti mainostetaan.

 

On selvää että tämänkaltainen toiminta houkuttaa juurikin ongelmakansalaisen näiden lääkkeellisten terapiapalveluiden piiriin, jonka toiminta perustuu lavastukseen lääketieteellisesti olemattomaan tautiin.

bottom of page