top of page
VuorikoskiSanna_4.jpg

Kun olin töissä turussa Focusplanilla, olin tottakai tutustunut tinderiin mikä tottakai voisi olla loogistakin toimintaa jos olet sinkku mutta kun olen palannut menneeseen aikaan, eli aikaan jolloin asuin turussa rikostoimittajan näkökulmasta tämä aika näyttäytyy hieman erivalossa nyt.

 

Sanna Vuorikoski tinderistä huolimatta kuitenkin näyttäisi olleen varattu nainen kun hänet tapasin ja kun hän käskee minua luokseen tinderin kautta ja parin panokerran jälkeen tapaus on loppu, on näin jälkikäteen jäänyt mietityttämään mikä tämän turun yliopiston “laboratoratory specialist” naisen käyttäytymisen taustalla on kun hän on kuitenkin korkeasti koulutettu nainen turun yliopistosta. Koulukunta joka suorittaa laittomia tutkimuksiaan mielisairaalan lavastetuilla potilailla joita kuitenkin näyttäisi yhdistävän yksi yhteinen tekijä, nimittäin yhteisöstä eristäytyminen mikä on minun rikostoimittajan silmissä liiankin otollinen tilanne kun näiden henkilöiden ympärille aletaan rakentamaan toimintaa joka tähtää heidän “sekoamiseen” joka on valitettavasti totetunut monen tutkimani tapauksen kohdalla kohdalla, kuitenkin yksityiskohdiltaan erinevästi.

 

Vuorikosken käytös sinänsä vuonna 2015-2016 vuoden vaihteessa ei minussa silloin tottakai herättänyt mitään erityisempää oudoksunta mutta nyt kyllä, koska suomessa on ihan selvästi tilanne jossa maamme ongelmakansalaiset ollaan ajamassa mielisairaaloihin juurikin Sanna Vuorikosken kaltaisten korkeasti koulutettujen tutkijoiden tutkimuspöydille jossa yliedustettuina on yhteisömme vähemmistöryhmä joka on eristetty ja heidän käytös poikkeaa yleisistä normeista diagnosoivan hoitajan toimesta.

 

Vuorikoski jonka akateeminen kaveripiiri elää näistä ihmisrotista joiden arvo on painossa mitattuna kultaakin arvokkaampaa turun yliopiston tutkijoille kuten Jarmo Hietalalle ja Walta Maija Helenalle sekä tämän takia turun lääkejäteille kuten orionille.

 

Maapallon säälimättömin peto, valkoinen ihminen on kautta aikojen jahdannut yhteisömme yksilöitä joihin voi kohdistaa ja oikeuttaa laittomia toimia viranomaispuolelta jota on kautta historian suoritettu korkeasti koulutettujen puolelta ihan kuten Vuorikoskikin on, missä hänen koulunsa turun yliopisto on aivan yliedustettuna ja joiden psykiatrian professoreista minä olen tehnyt poliisille rikosilmoituksen heidän laittomista toimista maamme lavastetuilla ongelmakansalaisilla jotka esiintyvät heidän lääkeiteteellisissä tutkimuksissa missä he ovat tutkivinaan lääketieteellisesti olemattomia ja kuvitteellisia tauteja mutta joissa kuitenkin tutkitaan potilaiden aivojen reagointia erilaisiin kemiallisiin yhdisteisiin solutasolla, arvaillaan näiden kuvitteellisten tautien syntymekanismeja ja kumotaan aiempia arvauksia.

 

MIKÄ VUORIKOSKEA MOTIVOI TINDERISSÄ

Koska ihmisiä ajaa aina jokin tarkoitus teoissaan, on Sannan toiminnan motiivit näin rikostutkijana minulle enemmänkin hämärän peitossa mutta ainakaan hän ei ollut hakemassa seurustelukumppania, eikä seksikään näyttänyt kiinnostavan kuin 2 kertaa, joten minua on jäänyt mietityttämään onko Sannan toiminnan tautalla ollut jokin muu…esimerkiksi laiton toiminta lääketieteen ja yksinäisten henkilöiden kanssa koska turun yliopiston hallinnoimat mielisiaraalat ovat täynnä näitä ihmisrottia Vuorikosken kollegoiden käyttöön. Jos Vuorikosken taustalla ei ollut mikään laiton toiminta mihin palaan tarkemmin artikkelissani Focusplan, hänen toiminta näin jälkikäteen ajateltuna ei ole voinut ohjailla kuin pohjoisen tuulet. Ja mitä tulee minuun niin minulla on kyllä ollut motiivia tavata sannaa ilman minkäänlaisia laittomia taikka rikollisia taka-ajatuksia, ilman sitoumuksia taikka ilman mikä nyt sitten jäi vain kahteen kertaan.

 

Vaikka Sannan toiminta asettuu kaikkinensa alueelle HARMAA, on hän kuitenkin äärimmäisen outo tapaus kaikkinensa kun katsoo mitä tutkimuspöydälläni on, eli maamme lavastettuja ongelmakansalaisia lääketieteen ja turun yliopiston käyttöön kuvitteellisilla taudeilla.

 

SOVELLUKSET JOILLA ETSITÄÄN JA HOUKUTELLAAN HALUTTUJA HENKILÖITÄ

Tällä hetkellä minulla on ollut työn alla Mark Zuckerberg ja hänen kehittämä Facebook joka päällisin puolin on hyvä juttu mutta joka kätkee allensa mitä suurimman joukkoetsinnän liittymän ja minkä avulla esimerkiksi Robb elementary koulusurmaan kykenevä henkilö on helppo etsiä ja paikantaa massojen seasta ja mitkä jo ikänsä puolesta on mitä helpoin ottaa psykiatrian ammattilaisten ja “uudelleen kouluttaa” yhdessä aivotoimintoja laskevilla huumeilla ja koston ja vihan avulla.

 

Jos tapausta tarkastellaan tinderin näkökulmasta, on tämä sovellus myös mitä paras tapa etsiä yksinäisiä sinkkumiehiä joiden ympärille voidaan rakentaa toimintaa joka väistämättäkin johtaa lavastettuna mielisairaalaan jos vastaanotolla on esimerkiksi Henriikka Riepposen ja Päivi Kokin kaltaisia henkilöitä.

 

Vaikka Vuorikosken motiivit ja tarkoitus on hämärän peitossa, on hänen tapaaminen kyllä ollut mitä uskomattomin juttu jos tapauta katsoo rikostoimittajan näkökulmasta ja ohjasiko Vuorikosken käytöstä pohjoisten tuulien lisäksi mahdollisesti jokin vietti taikka mikä pahinta, rikollinen toiminta.

 

Whining bratz and millionaire heir Minna Nurminen

Suomessa on tapaus jossa koneen miljonääriperijä Minna Nurmiselle järjestettiin valekidnappaus  mediamoguli pappa Herlinin hissi rahoilla joten kidnappauksen todellinen tekijä ja suunnittelijakin on hyvin tiedossa. Tämä kidnappaus antoi Minna Nurmiselle maailman vahvimman alibin, eli uhrin aseman joka suomen tyhmä ryhmän osaamisella tarkoittaa rikoksille vapaata työskentelyaluetta maassa, jossa ongelmakansalaisia ajetaan turun yliopiston ihmisrottafarmeille lääketieteellisesti olemattomien tautien nimissä. Sairaanhoito johon on uinut tusina yksityisiä palvelun tuottajia joista suurinta on luotsaamassa Kone hissine Antti Juhani Herlinin paras kaveri, Mikael Lilius oman rahastonsa kautta. Tämän lisäksi Koneen säätiö rahoittaa turun yliopistoa, Sanoma media julkaisee näistä ongelmakansalaisista eli ihmisrotista ainoastaan leimaavaa uutisointia jättämällä uutisoinnista kokonaan pois toisen näkökulman jota minä edustan. Kaiken tämän lisäksi mediamoguli papa Herlin julistaa tuomionpäivän äänellä MTV3 uutissa joskus 2018-2019 kuinka näille ongelmakansalaisille pitää saada hoitoa mikä on papa Herlinin tiedossa yhtä hyvin kuin minunkin että se hoito mitä näille ihmisrotille annetaan ei ole mitään muuta kuin lääketieteen väärinkäyttöä ja turun yliopiston tutkijoiden tutkimuskohteina olemista 100% heidän säännöillään.

https://www.finnishcrimereporter.com/fake-kidnapp

 

Olen jo henkilökohtaisesti ottanut yhteyttä maamme poliisiin, presidenttiin ja ministereihin että Minna Nurmisen mahdollinen osuus tässä lääketieteen laittomassa ihmiskaupassa pitäisi välittömästi selvittää mutta eipä tämä näytä liikuttavan kokoomuksen ja turun yliopistosta valmistunutta presidenttiämme Sauli Niinistöä joka omistaa nämä ihmisrottafarmit joita hänen opinahjonsa hallinnoi.

bottom of page