top of page
Henriksson_cat_FI.JPG
Henriksson_cat_EN.JPG

Henrikssonin ja Toiviaisen aikakaudella suomalainen oikeusvaltio on hiottu korruption, epäoikeudenmukaisuuden ja puolueellisuuden näkökulmasta ääriräjoille, mikä tarkoittaa yksinkertaistettuna sitä että maamme tuomioistuimista on käytännössä tehty vallankäytön näyttämö kansalaisille missä käydään hakemassa tuomioita naurettavista sanonnoista noin 20-vuoden takaa tuomioineen mikä uutisoimalla kansalle lähentelee jo kansalaisten manipulointia sekä harhaajohtamista oikeudenmukaisuuden nimissä.

https://www.finnishcrimereporter.com/raija-no-mercy-toiviainen

 

Se mihin tilaan suomen poliisin rikostutkinta sekä syyttäjänlaitoksen toiminta on ajettu uutisoinnin perusteella lähentelee jo lähes 100% diktatuuria ja onkin sitä ongelmakansalaisilleen jotka voidaan jo lavastaa sairaanhoidossamme lääketieteellisesti olemattomiin sairauksiin mihin saadaan syöttää kovanluokan kemiallisia yhdisteitä eli uudenajan muuntohuumeita syyspäivän masennukseen joka väistämättä johtaa yhteisöä järkyttävään tekoon mikä ainoastaan ruokkii kansan vihaa näitä viranomaisten kynsiin jääneitä ongelmakansalaisiaan kohtaan.

ANNA-MAJA HENRIKSSON RIKOSLAIN LISÄYKSET 

Henrikssonin valtakaudella rikoslakia on muutettu lääkärien uhkauksien osalta, jolloin syyttäjä voi tehdä syyttämispäätöksen käytännössä ilman lääkärin suostumusta. Tämän lain uudistaminen tuo lisää henkistä yliotetta kaikkia sairaanhoidon väärinkohdeltuja kakkosluokan kansalaisia kohtaan, joista osa suorastaan murhataan pois yhteiskunnasta kuluttamasta veronmaksajien rahoja valtion edun nimissä (Jimi Karttunen)

https://www.finnishcrimereporter.com/murder-of-jimi-karttunen

 

Nämä henkilöt ovat siis suoranaisesti täysin kyvyttömiä puolustautumaan maamme viranomaiskorruptiolta joka heitä vastaan hyökkää kun heidän etujaan ei ole kukaan maamme nimellisessä oikeusvaltiossa edustamassa, heidän viimeisin keino ja ainoa sellainen on hyökätä agressiivisesti väärinkohtelun tekijää kohtaan mikä on jokaisen eläimen viimeisin puolustusmekanismi ja jota käytetään tällä hetkellä täysin hyväksi sairaanhoidossamme näitä henkilöitä kohtaan ja oikeusministerimme on tukemassa tätä toimintaa tekemättä mitään rikoslain uudistuksille. Tämä laki antaa myös suurempaa turvaa psykiatrian väärimkäytöksille kun väärinkohtelusta kimpaantunut potilas saadaan helpommin viedä tuomioistuimiin kuulemaan epäoikeudenmukaisia tuomioita keskiajan malliin

https://yle.fi/a/3-11369647

https://www.laakariliitto.fi/uutiset/jasenuutiset/laakariin-kohdistettu-uhkailu-virallisen-syytteen-alaiseksi/

DEMOKRAATTINEN DIKTATUURI JA SEN TUOMIOISTUIMET 

Maamme tuomioistuimet joihin ei ole enään asiaa normikansalaisella vaan sinne mennään ainoastaan kuulemaan tuomioita joiden taustalla on viranomaisten yhteistyö poliisin ja psykiatrian kanssa. Tänne mentäessä kansalaisella ei ole enään mitään tehtävissä kun heidät on saatu provosoitua tekoihin viranomaisten epäoikeudenmukaisilla toimilla ja johdatteluilla ja joista suurin osa on vielä psykiatrian huumaamia aivotoimintoja laskevilla lääkkeillä että varmasti ei pysy estot päällä kun henkilöt raivospäissään hyökkäävät yhteiskunnan kimppuun.

Jouni Kauppilan kohtelu oikeudessa 

Kauppila joka oli ylivieskan yksikön mustamaalaama sekä heidän lääkitsemänä aivotoimintoja laskevilla lääkkeillä saa meidän maan tuomioistuimiin musta valkoisella kuinka hän ei ole enään kykenevä tekemään itseään koskevia päätöksiä.

 

Jos vähän nyt puolustelen tätä tapausta niin jos maassamme eristetään kuka tahansa henkilö Kelan toimeentulotuelle sekä syötetään 3-vuotta aivotoimintoja laskevia uudenajan muuntohuumeita sekä kemiallisia yhdisteitä kuvitteellisiin tauteihin joita ei ole edes olemassa lääketieteellisesti niin mitä tähän pitäisi sanoa muutakuin VIRANOMAISKORRUPTIO JA NOITAVAINO.

 

Nämä tapaukset annetaan tahalleen eskaloitua niinkin pitkälle kuin kirkonpoltto ja oikeudessa ainoastaan käydään lukemassa tuomiot taikka käydään passittamassa henkilö turun yliopiston ihmisrottafarmille PRONIA ja METSY tiimien tutkittavaksi lavastetuilla ja kuvitteellisilla sairauksilla

 

Tämä toiminta maamme tuomioistuimilta ainoastaan todistaa kuinka puolueellisia ne ovat, sekä että kuinka viranomaiskorruptiolla, mikä käsittää byrokratian käytön kelan ja työvoimatoimiston puolelta voidaan eristettyjä henkilöitä, jotka eivät ole työelämässä ajaa täysin kestämättömään tilanteeseen eikä tästä selviäisi kukaan muukaan yksittäinen henkilö jos se saa vastaansa maamme korruptoituneet viranomaiset.

Helsingin joukkosurman suunnittelijoiden kohtelu oikeudessa 

Näitä henkilöitä ei auttanut edes heitä aktiivisesti puolustanut edustaja mikä on ainoa minkä olen huomannut näitä tapauksia tutkineena noin 1/10 eikä se siltikään näyttänyt johtavan mihinkään vaikka poliisin kanssa pojat suunnitteli tätä toimintaa....Ttiedä vaikka olisi ollut poliisijohtaja. Tämä kertoo enemmänkin kuinka hyvät välit poliisilla, psykiatrialla ja oikeuslaitoksellamme on kun kyseessä on ongelmakansalainen joka halutaan lavastaa pois yhteiskunnan paremmalta puolelta jotta joillakin olisi työpaikka oikeutus veronmaksajien rahoihin näiden palleroiden terveyden ja vapauden hinnalla.

 

OIKEUSVALTIO SUOMI JOKA KOHTELEE ONGELMAKANSALAISIA DIKTAATTORIMAISEN EPÄOIKEUDENMUKAISESTI 

Salon kirvesmies

Suomessa tapahtuneita tapauksia tutkineena tämänkin henkilön epätoivoinen teko pelastaa tyttöystävä juurikin sieltä paikasta mihin minä olisin määräämässä äärimmäisen laajaa rikostutkintaa selvittämään maamme psykiatristen klinikoiden tosiasiallinen toiminta, jonka tarjoamia hoitomuotoja ongelmakansalaisille tarjoillaan empatian nimissä niiden kuitenkin lukeutuvan lääketieteellisiin kidutusmuotoihin.

 

Salon kirvesmiehen taustaltakin löytyy viranomaisten epäoikeudenmukaisia toimia ja päätöksiä jotka ei pitäisi mitenkään olla näin suuressa ristiriidassa että henkilö uhkailee pommilla viranomaisia. Koska suomessa ei ole yhtään puolueetonta viranomasita tutkimaan maamme ongelmakansalaistemme kohteluja, pitäisi minut päästää tutustumaan tähänkin tapaukseen jonka jälkeen kirjoittaisin siitä tottakai puolueetoman version linkediniin koska uutisoinnista jo näkee ettei se ole puolueetonta.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/video-mies-murtautui-kirveella-mielisairaalaan-ja-pakeni-pakkohoidossa-olleen-naisen-kanssa-holtiton-kaahaus-paattyi-piikkimattoon/8191010

 

Tämänkin henkilön taustalla olevilla viranomaisilla on Hanna Parhaniemen kaltaisia ääriradikalisoituneita ajatuksia ongelmakansalaisistamme.

On päivän selvää että tämän henkilön aikeet pelastaa tyttöystävänsä psykiatrisesta laitoksesta kirveen kanssa johtaa juurensa varmasti siihen samaan minkä perässä minäkin juoksen eli sen tosiasiallisen toiminnan joka ei lukeudu kenenkään auttamiseen vaan päinvastaiseen toimintaan.

 

Harmittaa sanoa mutta jos minun pitäisi valita puoleni suomen korruptoituneiden poliisien, jotka jahtaavat viranomaisvaltuuksin näitä sääliä herättäviä ongelmakansalaisia vaikko näiden ongelmakansalaisten jotka yrittävät pelastaa tyttöystäväänsä maamme laitoksista jotka ovat tunnettuja ihmisrotistaan niin olisin ongelmakansalaisten puolella nyt ja aina.

 

Jos maamme olisi oikeusvaltio, meillä ei olisi mielisairaaloita jotka kaikkinensa ovat näiden ongelmien takana ja tähän on yksiselitteisesti syynä ihmisrottabisnes jota maamme akateemiset tutkijat tarvitsevat lääketieen saralla.

 

Byrokratian käyttö kirvesmiestä kohtaan

Salon tapauksen taustallakin oli viranomaisten epäoikeudenmukaiset päätökset koskien hänen perhettään mihin minäkin olen törmännyt kelan puolella. Näiden päätöksien taustalla on epäoikeudenmukaiset päätökset ja laintulkinnat minkä suhteen viranomaisten kanssa ei voi tehdä minkäänlaista yhteistyötäsen suhteen, onko päätökset esimerkiksi oikeudenmukaisia yksilöä kohtaan joka jo muutenkin on maksukyvytön.

 

Nämä äärimmäisen epäoikeudenmukaiset toimet ovat kaikkien psykiatrian lavastamien potilaiden taustallakin kun heitä provosoidaan lääkehoitojen kanssa hyökkäämään yhteiskuntaamme kohtaan joissa osa lavastetuista potilaista valitettavasti onnistuu viemään monta syytöntä sivullista uhria mukana viranomaisten epäoikeudenmukasiten toimien takia jotka kuitenkin uutisoinnissa toimivat Anna-Maja Henrikssonin lausuntojen perusteella oikeusvaltioperiaatteiden mukaisesti.

 

 

 

In the era of Henriksson and Raija "no mercy" Toiviainen, the Finnish rule of law has been polished to the extreme from the point of view of corruption, injustice and partiality, which means, in a simplified way, that the courts of our country have practically been turned into a stage for the use of power for citizens, where people go to seek judgments for ridiculous sayings from about 20 years ago with judgments, which is news to the people is already approaching the manipulation and misleading of citizens in the name of justice.

https://www.finnishcrimereporter.com/raija-no-mercy-toiviainen

 

Based on the news, the state in which the criminal investigation of the Finnish police and the activities of the prosecutor's office have been conducted is already almost 100% close to a dictatorship, and it is for its problem citizens who can already be staged in our medical care for medically non-existent diseases, where we can feed harsh chemical compounds, i.e. modern-day conversion drugs, into the depression of an autumn day, which inevitably leads to an act that shocks the community, which only feeds the people's hatred towards these problem citizens caught in the clutches of the authorities.

 

ANNA-MAJA HENRIKSSO AMENDMENTS TO THE CRIMINAL LAW

During Henriksson's reign, the Criminal Code has been changed regarding threats to doctors, so that the prosecutor can make the decision to charge practically without the doctor's consent. The reform of this law brings more mental superiority towards all second-class citizens who are abused by medical care, some of whom are actually murdered out of society for spending taxpayers' money in the name of the state's interest (Jimi Karttunen)

https://www.finnishcrimereporter.com/murder-of-jimi-karttunen

 

These persons are therefore completely unable to defend themselves against the official corruption of our country which attacks them when there is no one to represent their interests in the nominal rule of law of our country, their last resort and the only one is to aggressively attack the perpetrator of the abuse, which is the last defense mechanism of every animal and which is currently being fully exploited in our medical care towards these persons and our Minister of Justice is supporting this activity without doing anything about the criminal law reforms. This law also provides greater security for psychiatric abuses, as it is easier for a patient who has suffered from abuse to be taken to the courts to hear unjust verdicts in the medieval style.

https://yle.fi/a/3-11369647

https://www.laakariliitto.fi/uutiset/jasenuutiset/laakariin-kohdistettu-uhkailu-virallisen-syytteen-alaiseksi/

 

DEMOCRATIC DICTATORSHIP AND ITS COURTS

The courts of our country are no longer a concern of a normal citizen, they only go there to hear judgments, the background of which is the cooperation of the authorities with the police and psychiatry. When going here, the citizen has nothing more to do when they have been provoked into actions by the authorities' unjust actions and instructions, and most of which are still drugged by psychiatry with drugs that lower brain functions, so that surely the inhibitions will not stay on when people in their rage attack the society.

 

Jouni Kauppila's treatment in court

Kauppila, who was blackmailed by Ylivieska's unit and medicated by them with drugs that reduce brain functions, will get to the courts of our country in black and white how he is no longer capable of making decisions about himself.

 

If I'm defending this case a bit now, if in our country any person is isolated on Kela's subsistence allowance and fed for 3 years modern conversion drugs that lower brain functions and chemical compounds for imaginary diseases that don't even exist medically, then what should be said about this other than OFFICIAL CORRUPTION AND WITCHCRAFT.

 

These cases are deliberately allowed to escalate as far as church burnings, and in court only judgments are read or a person is sent to the human rat farm of the University of Turku to be investigated by the PRONIA and METSY teams with staged and imaginary diseases

 

This action by the courts of our country only proves how biased they are, and how official corruption, which includes the use of bureaucracy on the part of the coil and the employment office, can push isolated persons who are not in working life into a completely unsustainable situation, and no other single person would survive this if it were against the corrupt authorities of our country .

The treatment of the planners of the Helsinki massacre in court

These people were not helped even by the representative who actively defended them, which is the only thing I have noticed after investigating these cases about 1/10 and it still didn't seem to lead to anything even though the boys planned this activity with the police....I wish there was a police chief. This tells more about how good the relationship between the police, psychiatry and our judiciary is when it comes to a problem citizen who wants to be staged out of the better part of society so that some have a job and the right to taxpayers' money at the price of the health and freedom of these people.

 

THE RULE OF JURISDICTION FINLAND THAT TREATS PROBLEM CITIZENS IN A DICTATORIAL UNJUSTICE

The axeman from Salo

Having investigated the cases that happened in Finland, the desperate act of this person also saves his girlfriend from exactly the place where I would be ordering an extremely extensive criminal investigation to find out the actual operation of our country's psychiatric clinics, whose forms of treatment are offered to problem citizens in the name of empathy, but they are nevertheless classified as forms of medical torture.

 

Even in the background of Salo's carpenter, there are unfair actions and decisions by the authorities, which should by no means be in such a big contradiction that a person threatens the authorities with a bomb. Since there are no impartial authorities in Finland to investigate the treatment of our country's problem citizens, I should be allowed to get to know this case as well, after which I would of course write an impartial version of it on linkedin because you can already see from the news coverage that it is not impartial.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/video-mies-murtautui-kirveella-mielisairaalaan-ja-pakeni-pakkohoidossa-olleen-naisen-kanssa-holtiton-kaahaus-paattyi-piikkimattoon/8191010

 

The authorities behind this person also have extremely radicalized ideas about our problem citizens, similar to Hanna Parhaniemi.

It's clear as day that this person's intentions to save his girlfriend from a psychiatric institution with an ax are definitely rooted in the same thing I'm running after, that is, the actual action that doesn't count as helping anyone, but the opposite.

 

It's sad to say, but if I had to choose the side of the corrupt Finnish police, who chase these pitiful problem citizens with authority, or of these problem citizens who are trying to save their girlfriends from the institutions of our country, which are known for their human rats, I would be on the side of the problem citizens now and always.

 

If our country were a rule of law, we wouldn't have mental hospitals that are all behind these problems and this is clearly the reason for the human rat business that our country's academic researchers need in the field of medicine.

 

The use of bureaucracy against the axeman

The background of Salo's case was also the unjust decisions of the authorities regarding his family, which I have also come across on the reel side. The background of these decisions is unfair decisions and legal interpretations, in relation to which there is no way to cooperate with the authorities, whether the decisions are, for example, fair towards an individual who is already insolvent anyway.

 

These extremely unfair actions are also the background of all the patients staged by psychiatry when they are provoked with drug treatments to attack our society, where some of the staged patients unfortunately manage to take many innocent bystander victims with them due to the unfair actions of the authorities who, however, act in the news based on the statements of Anna-Maja Henriksson in accordance with the principles of the rule of law.

bottom of page