top of page

Riepposen toiminta minun kanssa ainoastaan todistaa, että Jimi Karttunen murhattiin HUS:ssa pois kuluttamasta valtion eliitin rahoja. Tätä toimintaa, ihan kuten Riepponenkin ei tehdä yksin vaan minunkin tapauksessa nurmijäven hoitohenkilökunta oli 100% mukana tässä harhaanjohtamisessa ja minuun infektion tartuttamisessa.

 

Riepposen toimintamyös antaa enemmän tukea turun yliopiston professorien häikäilemättömistä suunnitelmiasta ongelmakansalaisillamme, jotka halutaan ottaa väkisin lääketieteen käyttöön ihmisrottina lääketieteellisesti olemattomien ja kuvitteellisten sairauksien nimissä.

 

Riepponen joka ei ilmeisesti ole yksin ideologiansa kanssa eli lääketieteen väärinkäytön suhteen, jota kohdistetaan tarkoin harkiten yksilöihin, jotka eivät kykene puolustautumaan tätä toimintaa vastaan eikä heidän sanomaa uskota hyvämaineisten lääkärien kuten Henriikka Riepponen on yhdessä pappi aviopuolisonsa kanssa.

 

Tämän kaltainen toiminta missä potilaalle aiheutetaan tahallisesti ja tietoisesti infektio herättää tottakai kysymyksen että kuinka harkittu , systemaattinen ja suunnitelmallinen toiminta HI-viruksen kehittäminen on ollut ja sen tartuttaminen entisaikojen homoseksuaaleihin sekä onko maapallon säälimättömin peto, valkoinen ihminen ollut tahallisesti afrikassa tartuttamassa kansaa HI-virus joka kyllä hyvin rajoittaisi afrikan räjähdysmäistä väestönkasvua koska Riepposen ja turun yliopiston professorien sairaat tutkimukset maamme lavastetuilla ongelmakansalaisillamme on lähes 100% todiste näistä häikäilemättömistä toimista joista kirjoitan.

NURMIJÄRVEN PÄIVYSTYKSESSÄ KÄYNTI 12.04.2019 klo17:00 (HENRIIKKA RIEPPONEN)

Minua on vaivannut Focusplanilta lähdettyäni 06/2018 (artikkeli tulossa) jatkuvat lihasnykinät reisissä ja silmissä sekä jatkuvia tunnottomuuksia jaloissa ja käsissä. Kaksi kertaa tunnottomuudet ovat olleet niin voimakkaita että olen ollut hieman paniikissa, että se johtaa johonkin pysyvään tilaan.

 

Sairaanhoitaja Päivi Kokki joka ei käytä desinfiointia näytteiden otossa

Nurmijärven päivystykseen mentäessä minulta otettiin crp kirjausvaiheessa koska hoitaja tätä halusi. Hän ei kuitenkaan puhdistanut sormeani desinfiointi aineella ja ennen crp ottamista sanoin tästä hoitajalle että “eikö sormea pitäisi desinfioida?” Hoitaja vastasi “ettei tarvitse”. No tässä kohtaa tottakai ajattelin että tuleehan minulle haavoja tuon tuosta kun rakentelen kaikkea. Saman päivän iltaa tunsin kuinka minua alkoi kuumottaa joka paikasta ja minulla meni kuumia aaltoja varpaista päähän, tämä tuntui enimmäkseen ihon pinnassa ja oloni oli tosi huono kaksi päivää, ihan kuin olisin ollut kuumeessa. En tietenkään tohtinut mennä enään päivystykseen tämän takia koska on tässä jo tapahtunut minulle aika paljon kaikkea….

 

Kun olen tutkinut sairaanhoidossamme tapahtuneita lähestulkoon tahallisia virheitä joihin ongelmakansalaisemme kuolevat, ei Päivi Kokin toiminta ainakaan vähentänyt epäilyksiäni. Nämä henkilöt ihan selvästi leikkivät potilaidensa hengellä missä he valitettavasti jopa joskus onnistuvatkin.

 

On tottakai iso kysymysmerkki mikä näiden tapausten taustalla oleva motiivi voisi olla mutta laitan tähän oman versioni. Jos katsotaan mitä hyvinkäällä tapahtui vuonna 2012

https://www.finnishcrimereporter.com/hyvink%C3%A4%C3%A4-shooting

 

Niin onko hyvinkään surmista aiheutunut viha ja katkeruus laukaissut kostonhalun sairaanhoidossamme jota sitten suoritetaan sairaanhoidon valitsemille ongelmakansalaisillemme ihan vain varmuuden vuoksi ettei he kerkiäisi tappaa mahdollisia tulevia syyttömiä uhrejaan joten sairaanhoito on ottanut tämän kontolleen ja hyvin aktiivisesti vielä. Tämä tosin on hieman väärin sen suhteen että itse näen täysin psykiatrian itsenä syylliseksi että Hyvinkään surma ylipäätänsä tapahtui joten sairaanhoito sinänsä saa syyttää tästä ainoastaan itseään.

https://www.linkedin.com/pulse/sairaanhoidon-psyk-suomessa-joka-peittelee-toimiaan-avulla-hannula

 

Laapotti tosin kuoli 2008 joten jos hänen tapauksen taustalla olisi sairaanhoidon tahallista toimintaa niin se ainoastaan todistaa sen, että tätä toimintaa on ollut aiemminkin eikä se ole alkanut 2012 hyvinkään tapausten jälkeen. Tämä tapaus tosin on voinut tuoda tehokkuutta tähän toimintaan mistä saamme lukea lehdistä vähän väliä.

 

Kokin menetelmät antavat tukea Laapotin kuolemaan

Lapsuuden aikainen ystäväni joka kuoli 2008 sai aluksi keuhkoveritulpan mistä selvisikin ja tämän jälkeen hän sai aivoveritulpan tai aivoverenvuodon....ei ole tiedossa kuolinsyy tarkemmin. Laapottikin oli eksynyt tänäpäivänä agressiivisen mainonnan palveluihin ylivieskassa joita psykiatria suorittaa potilailleen joista valitettavasti turhan moni kakkosluokan kansalainen on kuollut näiden palveluiden piirissä.

 

Minulla on ollut pidemmän aikaa epäilynä Laapotin kuoleman taustalla että joku henkilö on yksinkertaisesti saanut juotettua/syötettyä hänelle jotain myrkyllistä mikä on aiheuttanut veren hyytymisen hänelle. 

 

Tämän kaltaiset syytökset viranomaistemme suuntaan on suomessa luokiteltu mielisairaudeksi Tohtori Hannu Lauerman puolelta, joten tämän sanominen ääneen voi viedä suomessa viranomaislaitoksiin, jotka ovat sulkeutuneisuudeltaan luokkaa pohjoiskorea minkä olen itsekin saanut todeta kun olena ottanut yhteyttä maamme ministereihin sekä sairaanhoidon johtaviin henkilöihin halustani tavata maamme mielisairaaloissa olevia henkilöitä joiden uutisoidut tapaukset ovat herättäneet kiinnostukseni viranomaisten laittomien toimien suhteen sekä kuinka nämä potilaat esiintyvät turun yliopiston professoreiden lääketieteellisissä tutkimuksissa joissa he ovat tutkivinaan potilaan kuvitteellista mielisairautta joka diagnosoidaan käytöksen perusteella lääketieteen huipputeknologiaa hyödyntäen. Näissä tutkimuksissa joita suoritetaan potilailla, joilta on viety itsemääräämisoikeus joten he eivät voi kieltäytyä tutkimuksista, tutkitaan todellisuudessa kemiallisten yhdisteiden vaikutusta solutasolla ja ties mitä muuta mitä nyky lääketiede haluaa tutkia näillä ihmisrotilla.

 

Psykiatria jonka toiminta säteilee suunnatonta ja järjestelmallistä laitonta toimintaa toimistaan joissa tietoisesti ajetaan potilaat luonnollisten kuolemien äärelle mistä kiinni jääminen on äärimmäisen epätodennäköistä suomen poliisin osamisella. Tämä teoria jota tarjosin aluksi Laapotin kuolemaan, nauttii äärimmäisen suurta immuniteettia kiinnijäämisen suhteen koska tällainen epäily sairaanhoidon suuntaan on diagnosoitu mielisairaudeksi ja siitä meillä suomessa on valitettavasti paljon valheellista näyttöäkin koska poliisi ei suoriudu tehtävistään.

 

Epäilykseni Laapotin kuolemaan johtaneesta syystä kallistuu kuitenkin enemmän Kokin tapaiseen menettelyyn minun kanssani ja Dextran potilaan menehtymiseen jossa potilas sai bakteeritulehduksen leikkauksessa mikä voi itseasiassa olla yhtä tahallinen teko kuin Kokin menetelmät minulle missä hän tahallisesti on käyttämättä desinfiointiainetta vaikka tästä hänelle huomautin. Laapottikin on voinut saada näitä veritulppia tahallisen toiminnan seurauksena jos hän on esimerkiksi antanut verikokeita minkä yhteydessä sairaanhoitaja on toiminut Kokin taika Dextran hoitajien tavoin.

https://yle.fi/uutiset/3-9854499

https://yle.fi/uutiset/3-9153691

https://yle.fi/uutiset/3-9166782

 

Laapotin murhaa tukee myös Hasse Karlssonin toimet turun yliopiston nimissä, kuinka hän on tietoisen tahallisesti lukemassa tilastoja väärin, että hän saisi siirrettyä syövän ja muiden lääketieteellisten tautien yhteydessä olevat fysiologiset taudit syyspäivän masennuksen yhteyteen, masennus joka myös valitettavasti esiintyy syovän ja muiden lääketieteellisten tautien yhteydessä mikä potilaita haittaa henkisesti.

 

Jos Hasse Karlsson onnistuu tässä hankkeessaan, ei Jarno Laapotin kaltaiset satunnaiset kuolemat tule herättämään minkäänlaisia epäilyksiä mihinkään suuntaan kun ongelmakansalaiset yksinkertaisesti alkavat kuolla mentyään Ylen propaganda mediatalon positiivisesti mainonnan kohteena oleville psykiatrian klinikoille missä moni tulee kohtaamaan luonnollisen kuoleman, tosin järjestettynä, ihan kuten Jimi Karttusen tapauksessa.

https://yle.fi/a/3-12433977

 

Nämä toimet sairanhoidolta ovat kuin Jari Aarnion uudelleen nousu valtaistuimelleen mistä hän jakaa kielteisiä lausuntoja kansalle perustuen omiin syytöksiin jotka menevätkin kuin väärä viitonen kansaan.

 

Riepposen vähättelevä käytös minua kohtaan

Lääkäri Henriikka Riepposen vastaanotolla kerroin kaikki oireeni uudestaan kuten vuosi sitten omalääkärilleni sekä nämä tunnottomuus kohtaukset käsissä ja jaloissa kuten jalkojen ja silmäluomien nykimiset. Kerroin myös kuinka käsiini on ilmestynyt nahan liikakasvua kämmenpuolille, joita näytin Henriikalle.

 

Henriikkalta sain ainoastaan vähättelevää käytöstä ja kommentteja kuten “oletko tehnyt rakennushommia” kun hän kommentoi nahan liikakasvua. Olen joutunut itse ottamaan selvää tämänkaltaisista taudeista joihin sopii käsien ihon liikakasvu se on aika yleistä lihastulehduksissa mikä voisi selittää tätä koska minulla on ollut lihakset todella kipeänä ja olen joutunut hieromaan niitä paljon

 

Tunnottomuuksiin Henriikka tunnusteli minun päänahkaani ja kysyi “tunnetko tämän” ja siten hän piteli sormiani ja toisti kysymyksen. No hitto, tottakai minä tunnen mutta silloin kun minulle on tullut tunnottomuus tilanne niin en olisi tuntenut pitääkö minun sormesta joku kiinni.

 

Jos katsotaan Riepposen tarjoaman lääketieteen tasoa minulle, hän todellisuudessa tarjosi minulle lääketieteen palvelua jostain 1900-luvun alulta mihin on varmasti kuulunut sormien puristelut ja niiden perusteella diagnoosien tekemiset vaikka meillä on maassa äärimmäsien kovatasoista lääketieteen huipputeknologiaa, joilla ihmistä voidaan tutkia mutta ilmeisemmin nämä laitteet on säästetty ainoastaan turun yliopsiton ihmisrottien tutkimiseen.

 

Sain lähetteen Hyvinkäälle tietenkin mikä on saattanut olla pakon sanelema mutta tämä peruttiin jonkin ihmeen syystä mitä en nyt kuitenkaan tiedä. Tässä tulee taas ilmi se, että minua ei vain yksinkertaisesti haluta tutkia kunnolla ja se näkyy pompotteluna ja vähättelynä.

 

 

Riepposen tekemä lähete

Riepponen's actions with me only prove that Jimi Karttunen was murdered in HUS to avoid spending the state elite's money. This activity, just like Riepponen, is not done alone, but in my case, the nursing staff of Nurmijävi was 100% involved in this misleading and infecting me.

 

Riepponen's action also gives more support to the ruthless plans of Turku University professors with our problem citizens, who want to use medicine by force as human rats in the name of medically non-existent and imaginary diseases.

 

Riepponen, who is apparently not alone with his ideology, i.e. regarding the misuse of medicine, which is targeted with careful consideration to individuals who are unable to defend themselves against this activity and their words are not believed.

 

Actions like this, where the patient is intentionally and knowingly infected, of course raises the question of how deliberate, systematic and planned was the development of the HIV virus and its transmission to the homosexuals of the past, and whether the most ruthless beast on earth, the white man, was deliberately in Africa infecting the people with the HIV virus, which yes would greatly limit Africa's explosive population growth because the sick studies of Riepponen and Turku University professors on our country's staged problem citizens are almost 100% proof of these ruthless actions I am writing about.

VISIT TO THE NURMJÄRVI ER 12.04.2019 at 17:00 (HENRIIKKA RIEPPONEN)

After leaving Focusplan in 06/2018 (article to come), I have been troubled by constant muscle twitches in my thighs and eyes, and constant numbness in my legs and hands. Twice the numbness has been so intense that I've been a little panicked that it will lead to some sort of permanent condition.

 

Nurse Päivi Kokki who does not use disinfection when taking samples

When I went to the emergency room in Nurmijärvi, I was taken CRP during the recording phase because the nurse wanted this. However, he did not clean my finger with a disinfectant and before taking CRP I said to the nurse that "shouldn't the finger be disinfected?" The nurse replied "no need". Well, at this point, of course, I thought that I would get wounds from that when I build everything. In the evening of the same day, I felt that I started to get hot everywhere and I had hot waves from my toes to my head, this was mostly felt on the surface of my skin and I felt really bad for two days, as if I had a fever. Of course, I didn't have to go to the emergency room again because of this, because a lot of things have already happened to me here....

 

When I have researched the almost intentional mistakes that happened in our medical care, which caused our problem citizens to die, Päivi Kok's actions did not reduce my doubts at least. These persons are clearly playing with the spirit of their patients, where unfortunately they even sometimes succeed.

 

Of course, there is a big question mark as to what the motive behind these cases could be, but I will put my own version here. If we look at what happened in Hyvinkää in 2012

https://fi.wikipedia.org/wiki/Hyvink%C3%A4%C3%A4n_joukkoampuminen

 

 

Medical retaliatory measures

Has the anger and bitterness caused by the deaths in Hyvinkää triggered a desire for revenge in our medical care, which is then carried out on our problem citizens chosen by the medical care just to make sure that they would not kill their possible future innocent victims, so the medical care has taken this into account and is still very active. However, this is a bit wrong in that I see psychiatry as entirely to blame for the fact that Hyvinkää's death happened in the first place, so the hospital itself can only blame itself for this.

 

However, Jarno Laapotti died in 2008, so if the background of his case was the intentional action of medical care, it only proves that this action has happened before and it did not start after the Hyvinkää incidents in 2012. However, this case could have brought efficiency to this activity, which we can read about in the newspapers every now and then.

 

Päivi Kokki's methods give support to Jarno Laapotti's death

My childhood friend who died in 2008 initially had a pulmonary embolism, which he survived, and after that he suffered a cerebral embolism or cerebral hemorrhage....the exact cause of death is not known. Today, Laapotti had also gotten lost in the aggressive advertising services in Ylivieska that psychiatry provides to their patients, of whom unfortunately too many second-class citizens have died within the scope of these services.

 

For a long time, I have had a suspicion behind Laapotti's death that someone simply drank or fed him something toxic, which caused his blood to clot.

 

Accusations like this towards our authorities are classified as mental illness in Finland by Dr. Hannu Lauerman, so saying this out loud can lead to official institutions in Finland, which are as closed off as North Korea, which I myself have been able to find out when Olena contacted the ministers of our country and the people in charge of medical care about my desire to meet people in mental hospitals in our country who the reported cases have aroused my interest in the illegal actions of the authorities and how these patients appear in the medical studies of the professors of the University of Turku, where they are investigating the imaginary mental illness of the patient, which is diagnosed on the basis of behavior using cutting-edge medical technology. In these studies, which are carried out on patients whose autonomy has been taken away so they cannot refuse the studies, the effect of chemical compounds at the cellular level is actually studied and of course what else modern medicine wants to study on these human rats.

 

Psychiatry whose activities radiate undirected and systematic illegal activity in their actions where patients are deliberately driven to the brink of natural deaths, where getting caught is extremely unlikely with the knowledge of the Finnish police. This theory, which I initially offered for Laapot's death, enjoys an extremely high level of immunity in terms of being caught, because such suspicion in the direction of medical care has been diagnosed as a mental illness, and we unfortunately have a lot of false evidence of that in Finland because the police do not perform their duties.

 

However, my suspicion about the cause of Laapot's death leans more towards Kok's procedure with me and the death of Dextra's patient, where the patient got a bacterial infection during surgery, which may actually be as intentional as Kok's methods for me, where he deliberately did not use disinfectant even though I pointed this out to him. Even Laapotti could have gotten these blood clots as a result of a deliberate action if, for example, he has given blood tests, in which case the nurse has acted like the Koki taika Dextra nurses.

https://yle.fi/uutiset/3-9854499

https://yle.fi/uutiset/3-9153691

https://yle.fi/uutiset/3-9166782

 

Laapot's murder is also supported by Hasse Karlsson's actions in the name of the University of Turku, how he deliberately misreads the statistics so that he could transfer the physiological diseases associated with cancer and other medical diseases to autumn depression, a depression which unfortunately also occurs in connection with cancer and other medical diseases, which patients mentally harmful.

 

If Hasse Karlsson succeeds in this project, random deaths like Jarno Laapot's will not raise any kind of suspicion in any direction when problem citizens simply start dying after going to psychiatric clinics that are positively advertised by Yle's propaganda media house, where many will face a natural death, albeit an arranged one, just like in the case of Jimi Karttusen.

https://yle.fi/a/3-12433977

 

These actions from the medical care are like Jari Aarnio's re-ascension to his throne, from which he distributes negative statements to the people based on his own accusations, which go like a false five to the people.

 

Riepponen's belittling behavior towards me

At doctor Henriikka Riepponen's office, I told my doctor all my symptoms again, as I did a year ago, as well as these numbness in my hands and feet, as well as the twitching of my legs and eyelids. I also told how skin overgrowth has appeared on my hands, which I showed Henriika.

 

From Henriikka, I only received belittling behavior and comments like "have you done construction work" when he commented on the overgrowth of leather. I've had to find out myself about diseases like this, which are suitable for hand overgrowth, it's quite common in muscle infections, which could explain this because I've had really sore muscles and I've had to rub them a lot

 

When I felt numb, Henriikka felt my scalp and asked "do you feel this" and so she held my fingers and repeated the question. Well damn, of course I feel, but when I had a situation of numbness, I wouldn't have felt if someone was holding my finger.

 

If we look at the level of medicine that Riepponen offered me, he actually offered me a medical service from somewhere at the beginning of the 20th century, which must have included squeezing fingers and making diagnoses based on them, even though we have extremely high-level medical technology in the country that can be used to examine a person, but more obviously these devices have only been spared for studying human rats at the University of Turku.

 

I got a referral to Hyvinkää, of course, which may have been dictated by necessity, but this was canceled for some miraculous reason, which I don't know now. Here again, it becomes clear that I simply don't want to be examined properly and it shows as fluff and belittling.

 

 

Riepponen's doctor's referral

Riepposen tekemästä lähetteestä näkee kuinka hän on kirjannut että “inttää” lähetettä. Olen yrittänyt hakea apua sairaanhoidostamme lihasnykimisille jotka alkoivat Focusplanilta lähdettyäni eikä kukaan sairaanhoidossamme halua antaa sitä palvelua mitä laki sanoo vaan ainoa mitä Riepponenkin on valmis antamaan on omaa arvostelukykyään potilastaan kohtaan. Tämänlaiset kirjaukset itseasiassa voivat olla merkki jatkotutkimuksiin lähetettäessä että siellä vastaanottava lääkäri tietää että nyt laitetaan potilas takaisin kotia, ihan kuten Karttunen HUS:ssa vaikka hänellä oli alkamassa trauman jälkeinen aineenvaihdunnallisen reaktio kehossa mihin hän sitten lopulta kuoli kun jätkä pumpattiin täyteen kaiken maailman vastamyrkkyjä.

 

Tällainen kirjaus potilastietoihin lähentelee maalittamista jolloin on iso kysymysmerkki, kuinka lähetteen seuraava lääkäri toimii näissätilanteissa kun potilastietoihin on kirjattu toista leimaavaa tietoa.

Lähete

In the referral made by Riepponen, you can see how he has recorded that he "argues against" the referral. I have tried to seek help from our medical care for the muscle twitches that started after I left Focusplan and no one in our medical care wants to provide the service that the law says, but the only thing Riepponen is willing to give is his own judgment towards his patient. These kind of records can actually be a sign when sending for further tests that the receiving doctor there knows that the patient is now being sent back home, just like in Karttunen's HUS, even though he had a post-trauma metabolic reaction in his body, where he finally died when the guy was pumped full of antidotes from all over the world.

 

This kind of recording in the patient records is close to branding, so there is a big question mark, how the doctor who follows the referral will act in these situations when other stigmatizing information has been recorded in the patient records.

Referral

RiepponenOmakanta_lähete_1 rev2.jpg

Riepposen toiminta tukee väitteitäni sairaanhoidossa suoritettavista huonoista hoidoista

Koska tutkin yksityishenkilönä ongelmakansalaisiimme kohdistetuista huonoista hoitmenetelmsitä joihin he pahimmissa tapauksissa kuolevat joista paras esimerkki on Jimi Karttusen murha HUS:ssa joka mahdollistettiin huonolla hoidolla.

https://www.finnishcrimereporter.com/murder-of-jimi-karttunen

Ei Riepposen toiminta minun kanssa ainakaan poistanut epäilyksiäni sairaanhoidon tarjoamista kakkosluokan palveluistaan mihin on jo aika todistettavasti kuollut yksi henkilö. Karttusen murhan selvittäminen on tottakai todella haasteellinen koska kukaan ei ole varmistamassa poliisin puolueettomuutta ja tästä tottakai seuraa, että rikostutkinnat voivat tarvittaessa olla hyvinkin nimellisiä sairaanhoidon suuntaan.

 

Terttu Heikinheimo-Connell käsitteli varmasti lähetteen lain sallimissa määrin kuitenkaan edes halua tava potilasta ja näistä toimista oli selvästi nähtävissä pompottelua ihan kuten Karttusenkin tapauksesta mihin hän lopulta kuoli.

 

On selvää että tämän osa-alueen toimet olisi perkattava puolueettomien viranomaisten kanssa ja kuinka tällaisten henkilöiden kuitenkin annetaan toimia lääkäreinä kun he niin välttelevät kontaktia potilaiden kanssa joita pitäisi tutkia.

 

VALVIRA JONKA VALVONTA ON AINOASTAAN NIMELLISTÄ

Tämäkin käyntini Nurmijärvellä todistaa että sairaanhoidon valvonta on täysin tuuliajolla ja siellä voidaan suorittaa tarvittaessa luonnollisia kuolemia hoidon nimissä joita suomen poliisilla ei ole lupaa tutkia kuin nimellisesti, eikä heillä välttämättä olisi tähän edes osaamistakaan mistä kyllä on jo valitettavan paljon esimerkkitapauksia,  joissa poliisin oma sekasotku Juha Rautaheimo on tullut minulle hyvinkin tutuksi rikostutkijaksi joka käy sotkemassa rikostutkinnat poliisin puolelta niin perusteellisesti, ettei kukaan viranomainen jää kiinni laittomasta toiminnasta. Jotka kuitenkin ovat päätyneet minun tutkimuspöydälle.

Riepponen's actions support my claims about bad treatments in medical care

Because as a private person, I investigate the bad treatment methods directed at our problem citizens, which in the worst cases they die of which the best example is the murder of Jimi Karttusen at HUS, which was made possible by bad treatment and deliberate misinterpretations of the patient's condition.

https://www.finnishcrimereporter.com/murder-of-jimi-karttunen

 

At least Riepponen's actions with me did not remove my doubts about his second-class medical care services, which has already proven to have caused one person to die. Investigating Karttusen's murder is of course very challenging because no one is ensuring the impartiality of the police, and of course it follows from this that criminal investigations can, if necessary, be very nominal in the direction of medical care.

 

Terttu Heikinheimo-Connell certainly handled the referral to the extent permitted by the law, however, even if he wanted to see the patient, and these actions clearly showed a sense of humor, just like in the case of Karttusen, where he eventually died.

 

It is clear that the actions of this area should be checked with impartial authorities and how can such persons be allowed to act as doctors when they avoid contact with patients who should be examined.

 

VALVIRA WHOSE SUPERVISION IS NAMELY ONLY

Even my visit to Nurmijärvi proves that the supervision of medical care is completely in the wind and there, if necessary, natural deaths can be carried out in the name of care, which the Finnish police are only allowed to investigate nominally, and they might not even have the expertise to do this, of which there are already unfortunately many examples of cases where the police's own "mess up" investigator, Juha Rautaheimo, has become a well-known criminal investigator to me who messes up criminal investigations on the part of the police so thoroughly that no authority gets caught in illegal activities. Which, however, have ended up on my research table.

Toimenpiteiden yhteydessä tahallisesti annettavia sairauksia

https://yle.fi/uutiset/3-9854499

 

Jos katsotaan sairaanhoidossa tapahtuneita kuolemia, joista ylläolevassa linkissä on hyvä esimerkki, on Riepponen / Kokki duo todella hyvä henkilökohtainen esimerkki, kuinka sairaanhoitaja KIELTÄYTYY käyttämättä desinfiointiainetta vaikka potilas siitä huomauttaa, että tällaiset toimet sairaanhoidossa ei ole vahinkoja taikka huolimattomuutta vaan täysin tahallista toimintaa mikä suoritetaan loppuun saakka vaikka potilas siitä huomauttaa, mikä valitettavasti on johtanut monen ongelmakansalaisen kuolemaksi.

 

Jos taas kerran katsotaan poliisin rikostutkintojen tasoa sekä puoleellisuutta, on täysin selvää että näitä maamme ongelmakansalaisia on äärimmäisen turvallista eliminoida sairaanhoitomme avulla koska tutkinnoissa on näin hyvät “hyväveli” suhteet.

 

Tämä alue maassamme tarvitsisi ehdottomasti uuden puolueettoman viranomaisen tutkimaan näitä tapauksia ettei Henriikka Riepposen sekä Päivi Kokkin tapaisia henkilöitä olisi pesiytynyt enemmänkin tälle alalle ja että heidät saataisiin vastuuseen näistä kakkosluokan kansalaisten käännyttämisistä pois sairaanhoitomme palveluista.

 

Sairaalassa esiintyvä sairaalabakteeri

Olen kuullut tästä sairaalabakteerista lähes koko aikuisikäni ajan kuinka se olisi kehittynyt sairaala ympäristössä.

 

Rikostoimittaja urani aikana tämä on saanut minut kuitenkin epäileväksi perustuen siihen, kuinka sairaanhoito toimii ongelmakansalaistensa kanssa.

 

Meillä on tällä hetkellä maassa turun yliopiston professori Hasse Karlsson joka lähestulkoon kertoo youtubessa koko maailmalle kuinka hän rakentaa siltaa syövän kanssa esiintyvien fysiologisten tautien ja masennuksen välistä yhteyttä tahallisesti tilastotiedettä väärintulkitsemalla. Onnistuessaan tässä, tulee kakkosluokan kansalaisten kuolemat syyspäivän masennukseen olemaan hyvin yleisiä eikä se todellisuudessa johdu syyspäivän masennuksesta vaan jostain ihan muusta....kuten sairaalakäynneillä hoitajan tahallisella huolimattomuudella annettuja bakteereja sairaalaympäristöstä kun he eivät esimerkiksi halua desinfioida välineitä.

 

Jos tämä toiminta suomessa saa professoritasoisen henkilön siunauksen joka kuitenkin tulkitsee tilastoja tahallisesti väärin, on päivän selvää ettei yhtään ongelmakansalaisen kuolemaa saada selvitettyä tulevaiseuudessa kun ei niitä saada selvitettyä tämänhetkisenkään poliisin toiminnalla.

 

Olen aivan varma että laapottikin saattoi hyvinkin kuolla jollain tämäntapaisen toiminnan seuraksena mikä on käytännössä täysin mahdoton tehtävä suomen poliisin selvittää kun sen ainoa osaaminen on lakien kiertäminen ja sen se tekee todella hyvin jos minulta kysytään.

 

SAIRAANHOIDOSSA TAPAHTUVAT ITSEMURHAT

Nyt kun psykiatria suomessa houkuttelee ongelmanuoriamme psykiatrian klinikoille maineen mustamaalattavaksi näyttäytyvät heidän itsemurhat enemmänkin järjestelmälliseltä ja systemaattiselta toiminnalta Riepponen/Kokki duon toiminnan rinnalla missä ulospäin mainostettava toiminta eroaa kuin yö päivästä todellisuuden kanssa.

 

Jos näihin itsemurhiin, sairaanhoidon epäilyttäviin kuolemiin ja bakteeritulehduksiin laitettaisiin puolueetonta ja kovatasoista rikostutkintaa, löytyisi sieltä 100 varmasti juuri sitä mistä minä kirjoitan eli järjestelmällistä ja systemaattista toimintaa minkä tarkoitus on korjata ongelmakansalaisia pois elävien kirjoista sekä lavastaa heitä lääketieteellisesti olemattomiin tauteihin maamme mielisairaaloihin ihmisrotiksi.

https://yle.fi/uutiset/3-12433977

 

YLIVIESKAN KIRKONPOLTTO JOKA OLI KOSTO SAIRAANHOIDON TOIMISTA

https://www.finnishcrimereporter.com/ylivieska-church-burn

Aiemmin esittämäni teoriani ylivieskan kirkonpoltolle, missä Jouni Kauppila saatiin houkuteltua psykiatrian “verkkoon” ja manipuloinnin avulla hänet saatiin uskomaan lääketieteellisesti olemattomaan tautiin mihin hänelle syötettiin uudenajan muuntohuumeita joilla on myös aivotoimintoja laskevia vaikutuksia jolloin heidät on helpompi saada provosoitua yhteisöä järkyttäviin tekoihin.

 

Riepponen ja Kokki yhdistelmä ainoastaan antaa vahvaa todistusta väitteilleni, miksi ylivieskan kirkko paloi. Toiset kirkot jotka ovat palaneet suomessa ei heidän tapauksien taustalta löydy sairaanhoidon kytköksiä minkä takia ne ovat enemmänkin yksittäisten henkilöiden “uskomattomia tekoja” joista voisi laittaa kovempia tuomioita mutta kaikki nämä tapaukset joissa psykiatrialla on näpit pelissä olisi otettava uudelleen käsittelyyn ja saatava niihin mukaan toisen valtion viranomaiset jotka oikeasti haluavat nähdä maamme sairaanhoidon laittomat toimet ongelmakansalaistemme kanssa.

 

Ylivieskan kirkonpolton taustalta nousee vahvasti esille maamme viranomaisten epäoikeudenmukaiset toimet henkilöä kohtaan sekä tuomioistuinten epäoikeudenmukaiset päätökset.

 

Kirkonpoltto on ollut tekona 100% kosto viranomaisten toimista, jota poliisi ei yksinkertaiseti halua nähdä. Tämä henkilö on ollut täysin oikeuskelvottomassa tilassa hänelle syötetyistä huumeista eikä niinkään minkään lääketieteellisesti olemattoman “sairauden” takia, mistä uutisoinnissa oli kerrottu hänen sairastavan. Nämä uudenajan muuntohuumeet joita ongelmakansalaisillemme syötetään sairaanhoidon nimissä kulkevat maassamme masennuslääkkeinä ja ties minkä nimissä. Passiivisen oikeusavustajan avulla hänet käytännössä “pelattiin” yhteispelillä syyntakeettomalle puolelle mikä käytännössä tarkoittaa uutta elämää ihmisrottana mielisairaalassa missä heillä suoritetaan ties mitä lääketieteellisiä kokeita kuvitteellisen taudin nimissä.

 

 

JIMI KARTTUSEN KUOLEMA HUS:ssa

Jos katsotaan Karttusen kuolemaa HUS:ssa missä hänelle mitä suurella todennäköisyydellä järjestettiin luonnollinen kuolema, mikä oli helppo peitellä alkavan trauman jälkeisen aineenvaihdunnallisen reaktion alle häiritsemällä tätä reaktiota kaikin mahdollisin tavoin.

 

Karttusen hoitosuhteessa mukana olleet ovat varmasti puhtaalla historialla juuri kuten Riepposen pariskuntakin, ettei Karttusen kuolema aiheuta mitään epäilyjä taikka vaikka aiheuttaisikin niin ne käytännössä kaatuvat väistämättäki koska kuolleen ongelmakansalaisen puolia ei varmasti ole kukaan tehokkaasti ja aktiivisesti puolustamassa.

 

Jos katsoo uutisointia mitä Karttusesta tehtiin, minua todellakin ihmetytti kuinka yksikään sairaanhoidon ammattilainen ei avautunut julkisuudessa puolustamaan murhattua ongelmakansalaista, mikä kertoo tämän alueen yhteisöllisyydestä kun kyseessä on ongelmakansalaisen eliminointi pois elävien kirjoista.

 

Karttusen taustalta löytyy samaa harhaanjohtamista kuin minun tapauksessani ja kuinka nämä ongelmakansalaiset “nakataan” ulos sairaanhoidosta äärimmäisen kriittisessä tilanteessa missä he tarvitsisivat tehohoidollista seurantaa ja mihin he kuolevat. Sairaanhoito tekee tässä vielä todella törkean tempun, eli päättää syyttää Karttusta itseään tästä kuolemasta vaikka se on itse syyllinen potilaan heitteillejätöstä.

 

Karttunen joka tuli murhatuksi maamme sairaanhoidossa lakimiesmäisen likaisilla toimilla joita on äärimmäisen vaikea todistaa jopa minun ei saanut minkäänlaista tukea nimellisessä oikeusvaltiossa että hänen murhaan syyllistyneet lääkärit, jotka keräävät maamme ongelmakansalaiset pois kuleksimasta valtion kaduilta lääketieteen avulla, joutuisivat vastuuseen.

RIEPPOSEN AVOPUOLISO PASI RIEPPONEN

Tätä artikkelia tehdessäni, Henriikan toiminta minua kohtaan haittasi niin paljon, että päätin laittaa sähköpostia hänen puolisolle, kokoomuslaiselle papille, Pasi Riepposelle.

 

Viestiä tulikin hyvin nopeasti takaisin seuraavanlaisesti:

Diseases that are intentionally given in connection with procedures

https://yle.fi/uutiset/3-9854499

 

If we look at deaths that have occurred in nursing care, of which the link above is a good example, the Riepponen / Kokki duo is a really good personal example of how a nurse REFUSES not to use a disinfectant even though the patient points out that such actions in nursing care are not injuries or negligence, but completely intentional actions that are carried out until the end although the patient points it out, which unfortunately has led to the death of many problem citizens.

 

If we once again look at the level and impartiality of police criminal investigations, it is completely clear that it is extremely safe to eliminate these problem citizens of our country with the help of our medical care, because the examinations have such good "good brother" relationships.

 

This region of our country definitely needs a new impartial authority to investigate these cases so that people like Henriikka Riepponen and Päivi Kokki would not have nested in this field even more and that they would be held responsible for turning second-class citizens away from our medical services.

 

Nosocomial bacteria present in the hospital

I have heard about this hospital bacteria almost all my adult life, how it would have developed in a hospital environment.

 

However, in my career as a crime reporter, this has made me suspicious, based on how medical care works with its problem citizens.

 

We currently have Turku University professor Hasse Karlsson in the country, who almost tells the whole world on YouTube how he builds a bridge between the physiological diseases that occur with cancer and depression by deliberately misinterpreting statistics. If we succeed in this, the deaths of second-class citizens from fall day depression will be very common and it will not actually be caused by fall day depression but from something completely different....such as bacteria from the hospital environment given during hospital visits due to the deliberate carelessness of nurses when they, for example, do not want to disinfect equipment.

 

If this activity in Finland receives the blessing of a professor-level person who nevertheless intentionally misinterprets the statistics, it is clear as day that not a single problem citizen's death can be solved in the future, when they cannot be solved even with the current expertise of the Finnish blue stupid group, even though the criminal investigator "messed-up" has retired with his forged wills.

 

I'm quite sure that Laapotti could very well have died as a result of something like this, which is practically a completely impossible task for the Finnish police to figure out when their only competence is circumventing the law, and it does that very well if you ask me.

 

UNEXPLAINED SUICIDES OF PROBLEM CITIZENS OCCURRING IN NURSING

Now that psychiatry in Finland attracts our problem youth to psychiatric clinics to tarnish their reputation, their suicides seem more like a systematic and systematic activity alongside the activities of the Riepponen/Kokki duo, where the outwardly advertised activity is as different as night and day from the reality.

 

If an impartial and rigorous criminal investigation were put into these suicides, suspicious deaths from medical treatment and bacterial infections, there would be 100% sure to find exactly what I'm writing about, i.e. systematic and systematic activity, the purpose of which is to remove problem citizens from the books of the living and stage them as human rats for medically non-existent diseases in our country's mental hospitals.

https://yle.fi/uutiset/3-12433977

 

YLIVIESKA CHURCH BURNING WHICH WAS REVENGE FOR NURSING ACTIVITIES

https://www.finnishcrimereporter.com/ylivieska-church-burn

My previously presented theory for the Ylivieska church burning, where Jouni Kauppila was lured into the "web" of psychiatry and with the help of manipulation he was made to believe in a medically non-existent disease, whereupon he was fed modern conversion drugs that also have effects that decrease brain functions, making it easier to provoke them into acts that shock the community.

 

The combination of Riepponen and Kokki only gives strong evidence to my claims, why the Ylivieska church burned down. Other churches that have burned down in Finland, there are no links to medical treatment in the background of the perpetrators, which is why they are more "unbelievable acts" by individuals for which harsher sentences could be imposed, but all these cases in which psychiatry has a hand in the game should be re-examined and involve the authorities of another state who really want to see the illegal actions of our country's medical care with our problem citizens.

 

In the background of the Ylivieska church burning, the unfair actions of our country's authorities towards a person and the unfair decisions of the courts come to the fore.

 

The burning of the church has been 100% revenge for the actions of the authorities, which the police simply do not want to see. This person has been in a completely ineligible state due to the drugs fed to him and not so much because of any medically non-existent "disease" that the news reports said he was suffering from. These modern-day conversion drugs that are fed to our problem citizens in the name of medical treatment are passing through our country as antidepressants and in the name of who knows what. With the help of a passive legal assistant, he was practically "played" in a collusive game on the innocent side, which practically means a new life as a human rat in a mental hospital where they are subjected to medical experiments in the name of an imaginary disease.

 

DEATH OF JIMI KARTTUSEN in HUS

If we look at Karttusen's death in HUS, where with the highest probability a natural death was arranged for him, which was easy to hide under the starting post-trauma metabolic reaction by disrupting this reaction in every possible way.

 

Those who were involved in Karttusen's nursing relationship surely have a clean history, just like the Riepponen couple, that Karttusen's death does not cause any doubts, or even if it does, they will inevitably fall in practice because there is certainly no one to effectively and actively defend the sides of the dead problem citizen.

 

If you look at the coverage of what was done about Karttus, I was really surprised how not a single medical professional opened up in public to defend the murdered problem citizen, which speaks of the community spirit of this area when it comes to eliminating a problem citizen from the books of the living.

 

In Karttusen's background, there is the same misdirection as in my case and how these problem citizens are "kicked" out of medical care in an extremely critical situation where they would need intensive care monitoring and where they die. The hospital does a really outrageous trick here, that is, it decides to blame Karttus itself for this death even though it is itself to blame for abandoning the patient.

 

Karttunen, who was murdered in our country's medical care by the dirty actions of a lawyer, which is extremely difficult to prove even to me, did not receive any kind of support in the nominal rule of law that the doctors guilty of his murder, who collect the problem citizens of our country from wandering off the streets of the state with the help of medicine, would be held accountable.

https://www.finnishcrimereporter.com/murder-of-jimi-karttunen

 

RIEPPONE'S COMMON SPOUSE PASI RIEPPONE

While writing this article, Henriika's actions towards me bothered me so much that I decided to send an e-mail to her husband, a priest from the Communist Party, Pasi Riepponen.

 

The message came back very quickly as follows:

On päivän selvää, että Pasin ilmoitus siitä että hän tekee minusta rikosilmoituksen ihmetyttää minua kun katsoo hänen vaimon toimintaa liittyen minuun. Ilmeisesti sairaanhoidon nimissä tehtävistä epäasiallisista toimista jotka jo sinänsä lähentelevät rikosta ei saisi puhua ja että ne pitäisi haudata.

 

Pasin pienet “uhkailut” kyllä hieman haittaa minua, koska näitä tapauksia tutkineena, minulle ei ole jäänyt epäselväksi kuinka epäoikeudenmukaiset maamme tuomioistuimet ovat poliisin rikostutkinnoista lähtien ongelmakansalaisten puolelle kun heidän rikostutkintoja katsotaan puolueellisesti mistä seuraa epäoikeudenmukaiset tuomioit oikeudessa.

 

Olen kuitenkin tehnyt päätöksen linjastanit enkä aio perua mitään linkedin artikkeleitani ja seison ongelmakansalaisten puoella koska olen sinne itsekin nähtävästi joutunut.

 

Pasi joka toimii “kirkon miehenä” on mielestäni syntynyt oikealle aikakaudelle kun katsoo mitä maassamme tapahtuu sairaanhoidon puolella, joka on ajanut itsensä keskiaikaisen kirkon rooliin, ongelmakansalaisillemme joita ihan oikeasti murhataan pois syömästä vallassa olevien rahoja joita heillä on oikeus hallita.

 

On tottakai ymmärrettävää kuinka Pasi puolustaa omaa vaimoaan, joka lääkärinä omaa tyhmyyttään on ottanut tietoisen riskin tulevan rikostoimittajan pompottelusta sairaanhoidossa minun terveyden kustannuksella...mutta totuuden nimissä Pasin toiminta on puolueellista omaa perheen jäsentään kohtaan ja jos tällainen toiminta on uimassa sairaanhoitoon, on siellä mahdollista suorittaa juurikin näitä “puhdistusoperaatioita” valtion piikkiin ongelmakansalaisistamme kun tämä kenttä pitää Pasimaisesti omiensa puolta vaikka kyseessä olisi tietoinenkin rikos millä potilas saadaan ennenaikaisesti hautaan.

 

Jos tässä jostain pitäisi tehdä rikosilmoitus niin se olisi Henriikka Riepposesta ja kuinka hän on toiminut lääkärinä kuin se että minä olen tuomassa tämän henkilön toimintaa julki lääkärinä kun hän lähestulkoon syyllistyy potilaan ulos nakkaamiseen maamme sairaanhoidosta.

 

Näihin "kirkon miehiin" lukeutuu myös Niuvanniemen kokoomuslainen johtaja Kari Ojalakin, joka ei ole päästänyt minua laitokseensa haastattelemaan nimeämiäni henkilöitä, jotta voin luopua syytöksistäni näitä laitoksia kohtaan mitä siellä todellisuudessa mitä suurella todennäköisyydellä tehdään

https://www.siilinjarvenseurakunta.fi/yhteystiedot/-/contact/person/8BOdjDB6Wb

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/kirkko-tarjoaa-nuorille-walk-in-terapiaa-tasta-on-kyse/8332720

 

Ps.toivottavasti Karttunen pysyy kuolleena, ettei Pasi Riepposen tapaiset ideologiset kaverit vie häntä oikeuteen kunnianloukkauksesta kun Karttunen tekisi poliisille rikosilmoituksen omasta murhasta HUS:ssa, minkä minä olen kuitenkin tehnyt hänen puolestaan

It's obvious that Pasi's announcement that he will file a criminal complaint against me surprises me when I look at his wife's actions regarding me. Apparently, inappropriate actions performed in the name of medical care, which in themselves approach a crime, should not be talked about and that they should be buried.

 

Pasi's small "threats" do bother me a little, because having investigated these cases, it has not remained unclear to me how unfair the courts of our country are, starting from the police criminal investigations, on the side of problem citizens when their criminal investigations are viewed biased, which results in unfair judgments in court.

 

However, I've made a decision and I'm not going to cancel any of my LinkedIn articles and I stand by the problem citizens because I've obviously been there myself.

 

Pasi who works as a "church man" was born in the right era, in my opinion, when you look at what is happening in our country in terms of medical care, which has pushed itself into the role of a medieval church, to our problem citizens who are really being murdered for eating the money of those in power, which they have the right to control.

 

Of course, it is understandable how Pasi defends his own wife, who as a doctor, in her own stupidity, has taken a conscious risk of popping a future crime reporter in the hospital at the expense of my health...but in the name of truth, Pasi's actions are biased towards his own family member and if such actions are swimming in the hospital, it is possible to perform there precisely these "cleaning operations" for the state's thorn in our problem citizens, when this field Pasimaically takes its own side, even if it is a conscious crime, which puts the patient in the grave prematurely.

 

If there should be a criminal complaint filed here, it would be about Henriikka Rieppose and how he has acted as a doctor than the fact that I am bringing this person's actions to the public as a doctor when he is almost guilty of kicking a patient out of our country's medical care.

 

These "men of the church" also include Kari Ojalakin, leader of the Niuvanniemi Party, who has not allowed me into his institution to interview the persons I named, so that I can give up my accusations against these institutions, which in reality is most likely being done there


https://www.siilinjarvenseurakunta.fi/yhteystiedot/-/contact/person/8BOdjDB6Wb

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/kirkko-tarjoaa-nuorille-walk-in-terapiaa-tasta-on-kyse/8332720

 

Ps. I hope Karttunen stays dead, that ideological guys like Pasi Riepponen don't take him to court for defamation when Karttunen files a criminal report with the police about his own murder at HUS, which I have done on his behalf

bottom of page