top of page
Kauppila_3.jpg
Kauppila_cat_FI.JPG
Kauppila_cat_EN.JPG

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000001241929.html

https://www.kaleva.fi/ylivieskan-kirkon-polttaja-pakkohoitoon/1672007

https://yle.fi/uutiset/3-9100426

PSYKIATRIAN TOIMINTA ONGELMAKANSALAISTEN KANSSA

Olen lukenut tämän tapauksen uutisoinnin ja ko. Tapaus viestittää paljon mahdollisista epäoikeudenmukaisuuksista, provosoinneista, ärsytyksestä ja lääkkehoidosta tautiin jota ei ole edes olemassa lääketieteellisesti. Tutkittuani kaikkia mustamaalattujen mielenterveyspotilaiden tekoja, lääkehoito rotanmyrkyn tapaisilla kemiallisilla yhdisteillä näyttäisi olevan viimeinen niitti joka sinetöi henkilöiden teot kuten kävi ylivieskan kirkollekin. Henkilö kohdensi vihansa sairaalan vieressä olevaan kirkkoon, mikä edusti jossain määrin yhteiskunnalllista rakennusta mihin väärinkohtelun pystyi purkamaan kostona. Sitten vain puolivalheellisilla potilaskertomuksilla syyntakeettomana vankimielisairaalaan loppuelämäksi kun oikeudessa nähdään oikeusedustaja passiivisessa muodossa ja henkilö on vahvan lääkityksen alla täysin oikeustoimikelvottomassa kunnossa, eikä henkilö voi puolustautua millään tavoin olemattomia mielisairauksia vastaan. Tämä henkilö kuuli uutisoinnin mukaan ääniä, joten olisi todella kiva jos tätä hoitaville psykiatreille voisi joku käydä kertomassa, että ihmiselle on ihan normaalia kuulla ääniä, koska meillä on korvat päässä.

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000001241929.html

https://www.kaleva.fi/ylivieskan-kirkon-polttaja-pakkohoitoon/1672007

https://yle.fi/uutiset/3-9100426

 

ACTIVITIES OF PSYCHIATRY WITH PROBLEM CITIZENS

I have read the coverage of this case and... The case conveys a lot about possible injustices, provocations, irritation and drug treatment for a disease that doesn't even exist medically. After studying all the actions of blackened mental health patients, drug treatment with chemical compounds similar to rat poison would seem to be the last rivet that sealed the actions of the persons as it happened to Ylivieska's church as well. The person directed his anger at the church next to the hospital, which to some extent represented a social building where the mistreatment could be dismantled as revenge. Then, with only half-false medical reports, without excuse, sent to a prison mental hospital for the rest of his life when the legal representative is seen in court in a passive form and the person is under strong medication in a completely incompetent condition, and the person cannot defend himself in any way against non-existent mental illnesses. According to the news, this person heard voices, so it would be really nice if someone could tell the psychiatri

KauppilaMustamaalaus EN.jpg

Ihan kuten Tony Roth TYKS psykiatria minulle sanoi haastattelun yhteydessä, “täällä annetaan vain kokemuksia” ja kun potilaalle luodaan kokemuksia joihin hän reagoi lääkkeiden vaikutuksen alaisena jotka saattavat estää loogista päättelykykyä jossain määrin, reaktio voi olla tämän takia hyvinkin impulsiivinen josta saadaan puolivalheellinen kirjaus merkittyä potilaskokouksen yhteydessä tähän osallistuvien sairaanhoitajien toimesta. Koska tämäkin henkilö oli hakeutunut psykiatriseen hoitoon omien ongelmien kanssa siinä uskossa, että hän saa apua sieltä ongelmiinsa palveluista, joita uutisoinnissa mainostetaan kuin joulua läpi vuoden joka kuitenkin näyttäisi eroavan mainospuheissaan todellisuudesta niinkin paljon, attä yhteiskunnassamme ylipäätänsä on näiden psykiatrian potilaiden tekoja.

 

Väärinlääkitseminen

Tämä toiminta on äärimmäisen yliedustettuna psykiatrian toimissa jota on nähtävissä kaikkien kansalaisten tapauksista joita olen tutkinut. Psykiatria saa houkuteltua ongelmakansalaisensa positiivisella mainonnalla omille klinikoillle joka tähtää lääkehoitoihin jotka perustuvat potilaan käytökseen. Tässä onnistuttuaan potilasta huijataan uskomaan näihin tauteihin valtion viranomaisten uskottavuutta hyödyntäen jonka oikeudenmukaisuudestahyvää esimerkkiä on antanut huumeyksikön entinen johtaja Jari Aarnio siitä,mitä näiden laitosten luoman uskottavuuden ja oikeudenmukaisuuden nimissä voidaan tehdä ja mitä toimintana on tukemassa ylen propagandakoneiston mainostamat lääketieteellisesti olemattomat psykologiset taudit

Lavastus

Minulla on vahva uskomus, että sairaanhoito näki tässä henkilössä potilaan vankimielisairaalaan ihmisrotaksi kuvitteellisella taudilla, joten tälle henkilölle alettiin rakentamaan “mielisairaan” potilaan potilaskertomusta kirjaamalla sinne puolivalheellisia kertomuksia jotka lääkkeen sivuvaikutukset mahdollistava.

 

Psykiatria joka nauttii suurta suojaa muilta viranomaisilta kuten poliisilta ja tuomioistuimilta jotka niin mielellään samaistuvat psykiatrian lausuntoihin ilman minkäänlaista kyseenalaistamista heidän suuntaan vaikka meillä suomessa on johdettu suomen suurinta huumekauppaa suoraan poliisin päämajasta.

Tuomioistuin joka langettaa epäoikeudenmukaisia päätöksiä

Tuomioistuimet jotka hyväksyivät täysin esitetyn näytön, jonka perusteella Kauppila oli täysin kykenemätön tekemään itseään koskevia päätöksiä on täysin psykiatrian syöttämien aivotoimintoja laskevien ja tuhoavien kemiallisten yhdisteiden ansiota.

 

On suorastaan uskomatonta nähdä kuinka suureen asemaan sairaanhoidon psykiatria on itsensä ajanut omalla lähestulkoon selittämättömän suurella tietämyksellään ja jota sen alkanut käyttämään näin väärin ongelmakansalaisten kanssa.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/lehdet-ylivieskan-kirkon-poltosta-epailty-havisi-kuukausi-sitten-huoltajuusriidan/5815788

https://www.finnishcrimereporter.com/anna-maja-henriksson

 

 

 

Poliisi joka suorittaa rikostutkinnat silmät kiinni

Suomen poliisi joka ei tässä tutkinnassa nähnyt mitään yhteyttä psykiatrian toimissa joiden spesialiteetti tapauksia tutkineena on potilaiden lavastaminen, huumaaminen sekä lopuksi provosointi yhteiskuntaa järkyttävään tekoon joka on näiden potilaiden viimeinen kosto ja puolustautuminen vihan ja raivon saattelemana viranomaiskorruptiota kohtaan mihin he ovat ajautuneet.

 

Poliisi joka syyttää kuten kaikki viranomaiset näitä psykiatrian mustamaalattuja uuden ajan noitia näistä teoistaan on kaikkinensa kuin kangastus keskiajalta ja mihin suomen viranomaisten toiminta kaikkinensa on ajettu hyvin määrätietoisesti.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/lehdet-ylivieskan-kirkon-poltosta-epailty-havisi-kuukausi-sitten-huoltajuusriidan/5815788

 

Kauppilan puolustautuminen

“Pohjoispohjalainen syytetty ei ole esitutkinnan aikana osannut selvittää syytä tekoonsa. Hän ei kommentoi kirkkopaloja yleensä, eikä ota kantaa siihen, oliko hän jollain tavalla vihainen kirkolle tai seurakunnalle.”

 

“Mies kuitenkin myöntää kokeneensa vääryydeksi sen, että hänen nuorin lapsensa kastettiin ilman hänen suostumustaan.”

 

“Asia on jäänyt vähän kalvamaan minua, kun minulta ei kysytty mitään. Koen, että pappi teki virkavirheen asiassa, syytetty sanoo kuulusteluissa.”

 

Kauppilan antamat lausunnot 3-vuoden aivotoimintoja laskevilla “huumeilla” ei hänen kertomaansa enään voida pitää samassa arvossa kuin ennen psykiatrian diagnooseja ja lääkityksiä koska hän on saattanut toistaa tässä kohtaan ihan kenen vain “psykiatrin” syöttämää puolivalheellista selitystä.

 

Kauppila joka on mitä todennäköisemmin nähty ainoastaan helposti “lykättävissä” mielisairaalabisneksen puolelle joka on hyvin tunnettu ihmisrotistaan jotka toimivat lääketieteen luonnonvaroina ja joiden avulla turun yliopiston professorit saavat nostetta akateemisille urilleen.

https://www.iltalehti.fi/uutiset/a/2016081722152659

https://www.finnishcrimereporter.com/jarmo-psychosis-hietala

 

 

Provosointi

Potilaan hoitokokoukset ovat ilmeisesti tässä vaiheessa ainoastaan potilaan tilaa tulkitsevia missä seurataan lääkkeiden vaikutusta kognitiivisiin toimintoihin ja potilaan reagointiin keskusteluihin. Muutaman vuoden jatkunut “terapia” lääkkeiden kanssa on varmasti tehnyt tämän kaverin psyykkeeseen jäljen, jonka jälkeen kanssakäyminen on vaikeutunut ja keskustelujen muistamattomuus on ilmiselvää eikä puolivalheelliset potilaskirjaukset näyttäisi niin lavastetuilta. Tämän jälkeen potilaskokoukset voidaan jo muuttaa provosoiviksi sekä vähätteleviksi ja reagointi tällaiseen on mitä ilmeisemmin agressiivinen. Alla olevan linkin takaa löytyy vastaavanlainen tapaus, josta löytyy viitteitä viranomaisten provosointiin ja ärsytykseen.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/video-mies-murtautui-kirveella-mielisairaalaan-ja-pakeni-pakkohoidossa-olleen-naisen-kanssa-holtiton-kaahaus-paattyi-piikkimattoon/8191010

 

Tämän henkilön taustalta löytyy seuraavanlainen uhkaus joka on uutisoinnista lainattu teksti:

“Hän oli myös uhannut kahta kunnan sosiaalitoimen työntekijää räjäyttämisellä, minkä lisäksi hän uhkasi ajaa moottoripyörällä Naantalin kaupungintalon lasiseinästä sisään. Teot liittyivät virkamiesten päätöksiin miehen perhettä kohtaan.”

https://www.finnishcrimereporter.com/anna-maja-henriksson

 

 

Edellisen takia, ylivieskan kirkonpolttajan kohtelun epäasiallisuutta ja tahallista provosointia lääkehoidon aikana ei voida sulkea pois, koska viranomaisten kohtelut näitä mustamaalattuja potilaita kohtaan on näin selkeästi nähtävissä. Toivottavasti saamme tulevaisuudessa tapaukset rikostutkintaan ja viranomaiset jotka tietoisesti lavastavat, ärsyttävät ja provosoivat näitä mustamaalattuja potilaita oikeuteen.

 

Ylivieskan kirkonpoltto tapauksen henkilöllä oli noin kolmivuotta ollut “sairaus”(2013), jota on mahdollisesti lääkitty. Näilllä lääkkeillä on monenlaisia vaikutuksia henkilöön kuten kiihdyttäviä taikka lamaavia vaikutuksia. Koska epäilen lavastustoimia lääkkehoidon kanssa, hoitohenkilöllä on varmasti tiedossa erilaisten lääkeyhdisteiden vaikutuksista henkilöön mitä hänelle syötetään. Lääkkeet joita tämänkin henkilön kuvitteelliseen tautiin syötetään ovat kovanluokan kemiallisia yhdisteitä, joten lavastustoimet jos niitä on, on paljon helpompaa kun henkilö on osittain kiihtyneessä tilassa sekä osa aivotoiminnoista lamattuna jollain toisella lääkkeellä. Ilmeisesti menee jo aika hyvin läpi oikeudessa syyntakeettomana.

 

OIKEUDEN OHITTAMINEN SYYNTAKEETTOMANA

 Tuomioistuimissa ei enään ollut mikään ongelma ohittaa oikeusjärjestelmää muutaman vuoden lääkekuurin ja potilaskertomuksien avulla, vedoten syyntakeettomuuteen kun katsoo mihin tämä henkilö oli syyllistynyt ja mikä sen hetkinen psyykkinen tila oli. Oliko kohtelu mikä ristiinnaulitsi ylivieskan kirkon kohtalon 26.03.2016, on tietenkin minun arvaus

 

En väitä, etteikö tällä henkilöllä ollut ongelmia yksityiselämän puolella, varmasti oli mutta että se lavastetaan mielisairaaksi sairaanhoitoyksikössämme ja tuomitaan syyntakeettomana vankimielisairaalaan loppuelämäksi keravalaisen auervaaran kaverikerhon johtamaan lääketieteen ihmisrotta bisnekseen mikä kuitenkin on täysin sairaanhoidon syytä. Koska syyntakeettomuus vaatii ymmärtämättömyyttä tekoa kohtaan, olen täysin varma että tämän kaverin lääkkeenalaisuus on jotenkin hyödyttänyt tilannetta oikeudessa.

 

Itse uskon, että ihmiset voivat oppia ja kehittyä. Vaikka kyseessä olisi kirkonpoltto niin tuomion pitäisi tulla tuomioistuimen mukaan ilman syyntakeettomuutta koska maassa on menossa noitavainomaiset ajojahdit mielenterveyspotilaita kohtaan eivätkä nämä psykiatrien olemattomilla taudeilla mustamaalatut henkilöt tule saamaan puolueetonta kohtelua taikka tuomiota maassamme. Kirkonpoltto ulkopuolelle minun silmiini näyttäytyy viha- ja kostorikokselta sekä mahdollisesti jostain väärinkohtelusta mikä purkautui tällä tavalla henkilöstä. Tapaukset joita olen tutkinut uutisointia lukeneena ja mielisairauksiin tutustumalla, jokainen onnettomuus näiltä sairaanhoidon mustamaalatuilta henkilöiltä olisi jäänyt mitä ilmeisemmin tekemättä jos heillä ei olisi ollut lääkitystä joka laskee henkilöiden loogista päättelykykyä mikä altistaa henkilöt tällaisiin hirmutekoihin provosoituina ja nurkkaan ajettuina mm. Lubitz, Esa Saarisen puukottaja, Emilia Niemisen murhaaja, Sannaa Sillanpää.  

 

 

Itse tottakai toivon, että suomalainen sairaanhoito joutuu vielä korvausvastuuseen näiden potilaiden huumaamisesta uudenajan muuntohuumeilla mistä teot johtuvat. Sekä henkilöt jotka ovat olleet aktiivisesti rakentamassa suomeen toimintamalleja lääketieteellisesti olemattomille noitavainomaisille mielisairauksille joiden avulla yhteiskunnan ongelmakansalaiset saadaan mielisairaaloihin lääketieteen luonnonvaraksi sekä turun yliopiston tutkimusresurssiksi.

 

PSYKIATRIAN NIMISSÄ SUORITETTAVA KANSANPUHDISTUS

Itse en keksi tälle muuta vastausta kuin että nämä henkilöt ovat jollain tapaa todella kalliita yhteiskunnan pitää sairaanhoidon mielestä terveiden joukossa sekä että psykiatria itse näkee nämä henkilöt mielummin mahdollisuutenaan kajota luontoäidin graalin maljaan eli ihmisrottaan, minkä avulla lääketiedettä ja tutkijoiden akateemisia uria viedään isoin askelin eteenpäin. Voisiko tähän vaikuttaa ko henkilön asenne yhteiskuntaamme kohtaan mikä romuttaa suomen tasa-arvoisena maana jos kansalainen ei saa elää täällä viranomaiskorruptiosta vapaana jos hän on jostain asioista erimieltä.

 

Oliko henkilön elämänasenne vain niin hankala ja vastenmielinen että ylivieskan sairaanhoidon henkilöt päättivät yhdessä, että nyt tää jätkä lavastetaan olemattomaan mielisairauteen ettei häntä enään tarvi katsella täällä. Tästä kyllä tullaan jo siihen kysymykseen että mitä varten nämä niin kutsutut psykiatrian mainostamat palvelut todellisuudessa ovat kuin yhteiskuntamme ongelmallisimman ryhmän houkuttelua heidän mustamaalattavaksi ja lavastamaksi.

Psykiatrian nimissä tehtävät rikokset

Potilaanoikeuksien rikkomukset lääkitsemällä häntä sairauden perusteella, jota ei ole edes olemassa lääketieteellisesti (skitsophrenia) ja joka tautina edustaa maapallon säälimättömimmän pedon, valkoisen ihmisen julmuuksia omiaan kohtaan. Lääketieteen väärinkäyttö

 

Lääketieteen käyttö ihmistä kohtaan satuttaakseen ja lavastaakseen potilas olemattomaan tautiin johon kuitenkin syötetään kovanluokan kemiallisia yhdisteitä joiden vaikutus henkilön käytökseen ja aivotoimintoihin on kiistaton. Medicine against humanity

 

Väärinperustein tuomioistuimessa ohitettu syyntakeettomuuten vetoaminen joka on henkilölle syötettyjen lääkeiden seurausta mikä on näytellyt suurta roolia hénkilön lavastamisessa ja tuomioistuimen ohittamisessa. Puolueelliset tuomioistuin päätökset psykiatrian omilla asiantuntijalausunnoillaan lavastetusta potilaastaan

 

 

MEDIA JOKA LEVITTÄÄ UUDENAJAN NOITAVAINOA

Tämä Kalevan uutisointi todistaa mikä on suomen “vapaan lehdistön” tila ja mitä se tarkoittaa. Media jolla on valta ja mahdollisuus käyttää sitä väärin niinkin paljon, että se on luomassa uutta vähemmistöryhmää, lähestulkoon yhteistyössä maamme viranomaisten kanssa.

https://www.kaleva.fi/kirkon-tuhopolttajia-on-kuvailtu-sanoilla-hiljaine/1719105

 

JOENSUUN KIRKONPOLTTO

Joensuuntapaus on täysin erilainen kuin ylivieskan tapaus missä ylivieskan sairaanhoito on ollut väärinlääkitsemässä Kauppilaa sekä mahdollisesti provosoinut häntä mistä on 100 varmoja viitteitä Kauppilan käyttäytymisestä kirkonpolton yhteydessä mikä viestii selvää vihaa ja raivoa minkä hän kohdisti yhteiskunnallista rakennusta kohti.

 

Joensuun tapaus menee enemmänkin "uskomattomien" tekojen puolelle. On vaikea sanoa mikä tässä tapauksessa oli se motiivi mutta tästä näemme mihin yhteiskuntamme ongelmakansalaiset ajatuvat kun heitä pompotellaan minipalkoilla pätkätöissä eikä oteta mukaan.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/tallainen-on-yksi-joensuun-kirkonpoltosta-epaillyista-sai-toita-saalista-poseerasi-kirkon-edessa-vain-pari-viikkoa-sitten/7090504

 

ONGELMAKANSALAISTEN AJOJAHDIT

Vaikka suomen päättäjät ovat olevinaan auttavinaan näitä henkilöitä, ei he sitä tee vaan jakavat veronmaksajien rahoja omille "kavereilleen" järjestötoimintaan joka ei tuota mitään yhteiskunnallle kuin pidetään omat kaverit hyvillä palkoilla. Totuus maamme päättäjien sanoman taustalla kuitenkin on jo useamman tapauksen perusteella, että he itseasiassa houkuttelevat nämä mahdolliset ongelmakansalaiset ennen tekojaan psykiatrian klinikoille mustamaalattaviksi ja vievät mielisairaaloihin itsetuhoisuuden nimissä joista on jo paljon esimerkkitapauksia.

https://www.ts.fi/uutiset/4039058

Just as Tony Roth TYKS of psychiatry told me during the interview he gave me, "here only experiences are given" and when experiences are created for the patient to which he reacts under the influence of drugs that may prevent the ability to reason logically to some extent, the reaction can therefore be very impulsive resulting in a semi-false registration marked in connection with the patient meeting by the participating nurses. Because this person had also applied for psychiatric treatment with his own problems in the belief that he would get help for his problems from the services that are advertised in the news like Christmas all year round, which, however, would seem to differ from the reality so much in their commercials that our society in general is the actions of these psychiatric patients.

 

Wrong medication

This activity is extremely overrepresented in the activities of psychiatry, which can be seen from the cases of all citizens that I have examined. Psychiatry can attract its problem citizens with positive advertising to its own clinics, which aims at drug treatments based on the patient's behavior. After succeeding in this, the patient is tricked into believing in these diseases by exploiting the credibility of the state authorities, the justice of which is given by the former head of the drug unit, Jari Aarnio, as a good example of what can be done in the name of credibility and justice created by these institutions, and what actions are being taken to support the non-medical psychological diseases promoted by the general propaganda machine.

 

Framing

I have a strong belief that the medical care saw this person as a human rat with an imaginary disease, so they started to build a "mentally ill" patient's medical record for this person by recording half-false stories that enable the side effects of the medication.

 

Psychiatry that enjoys great protection from other authorities such as the police and the courts, who are so happy to identify with the statements of psychiatry without any questioning in their direction, even though we in Finland have managed Finland's largest drug trade directly from the police headquarters.

 

A court that makes unjust decisions

The courts that fully accepted the evidence presented, on the basis of which Kauppila was completely incapable of making decisions about himself, is entirely due to the chemical compounds that decrease and destroy brain functions fed by psychiatry.

 

It's downright unbelievable to see how great a position medical psychiatry has pushed itself into with its almost inexplicably large knowledge and which it has begun to misuse in this way with problem citizens.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/lehdet-ylivieskan-kirkon-poltosta-epailty-havisi-kuukausi-sitten-huoltajuusriidan/5815788

https://www.finnishcrimereporter.com/anna-maja-henriksson

 

 

 

A police officer who conducts criminal investigations with his eyes closed

The Finnish police, who in this investigation did not see any connection in the actions of psychiatry, whose specialty, having investigated cases, is staging patients, drugging them and finally provoking them into an act that shocks society, which is the last revenge and defense of these patients, accompanied by anger and rage, against the official corruption they have drifted into.

 

The police who, like all the authorities, accuse these new-age witches blackened by psychiatry for these actions are all like a mirage from the Middle Ages and where the actions of the Finnish authorities have all been driven very purposefully.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/lehdet-ylivieskan-kirkon-poltosta-epailty-havisi-kuukausi-sitten-huoltajuusriidan/5815788

 

Defense of Jouni Kauppila

"During the preliminary investigation, the accused from North Pohja has not been able to find out the reason for his act. He doesn't comment on church fires in general, and he doesn't comment on whether he was in any way angry with the church or the congregation."

 

"However, the man admits that he felt it was wrong that his youngest child was baptized without his consent."

 

"The matter has been gnawing at me a bit when I was not asked anything. I feel that the priest committed an official misconduct in the case, the accused says during the interrogations."

 

The statements made by Kauppila with "drugs" that reduce brain functions for 3 years can no longer be held in the same value as before psychiatric diagnoses and medications because he may have repeated the half-false explanation given by anyone "psychiatrist".

 

A store that has most likely been seen only as easily "deferred" to the mental hospital business, which is well known for its human rats that act as natural resources for medicine and with which the professors of the University of Turku get a boost in their academic careers.

https://www.iltalehti.fi/uutiset/a/2016081722152659

https://www.finnishcrimereporter.com/jarmo-psychosis-hietala

 

 

Provocation

At this stage, the patient's treatment meetings are apparently only interpreting the patient's condition, where the effect of the drugs on the cognitive functions and the patient's reaction to the discussions are monitored. A few years of continued "therapy" with drugs must have left a mark on this guy's psyche, after which socializing has become difficult and the inability to remember conversations is obvious, and the half-false patient records would not seem so staged. After this, patient meetings can already be changed to provocative and belittling, and the reaction to this is most obviously aggressive. Behind the link below, you can find a similar case, where there are indications of provoking and annoying the authorities.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/video-mies-murtautui-kirveella-mielisairaalaan-ja-pakeni-pakkohoidossa-olleen-naisen-kanssa-holtiton-kaahaus-paattyi-piikkimattoon/8191010

 

The following threat can be found in the background of this person, which is a text borrowed from the news:

"He had also threatened two employees of the municipality's social services with an explosion, and in addition he threatened to ride a motorcycle through the glass wall of the Naantali town hall. The actions were related to the officials' decisions towards the man's family."

https://www.finnishcrimereporter.com/anna-maja-henriksson

 

Because of the former, the inappropriateness and deliberate provocation of the Ylivieska church arsonist's treatment during medical treatment cannot be ruled out, because the authorities' treatment of these slandered patients is thus clearly visible. Hopefully, in the future, we will get the cases under criminal investigation and the authorities who deliberately stage, annoy and provoke these slandered patients to court.

 

The person in the Ylivieska church arson case had an "illness" for about three years (2013), which may have been treated. These drugs have many kinds of effects on the person, such as stimulating or depressing effects. Because I suspect staging actions with drug therapy, the therapist is certainly aware of the effects of various drug compounds on the person they are fed. The drugs that are fed to this person's imaginary disease are high-class chemical compounds, so stage actions, if there are any, are much easier when the person is in a partially excited state and part of the brain functions are paralyzed by some other drug. Apparently, it's already going pretty well in court without excuse.

 

MISCONDUCT OF COURT WITHOUT EXCUSE

In the courts, it was no longer a problem to bypass the legal system with the help of a few years of medication and medical reports, citing lack of blame when looking at what this person had committed and what their current mental state was. Whether it was the treatment that crucified the fate of Ylivieska Church on 26.03.2016 is of course my guess

 

I'm not saying that this person didn't have problems in his private life, he certainly did, but that he is staged as mentally ill in our medical care unit and sentenced without charge to a prison mental hospital for the rest of his life run by the friend club of Auervaara in Kerava for the human rat business of medicine, which, however, is completely due to medical care. Since impunity requires incomprehension of the act, I am absolutely sure that this guy's drug addiction has somehow benefited the situation in court.

 

I personally believe that people can learn and develop. Even if it was a church arson, the verdict should come according to the court without impunity, because there are witch hunts against mental health patients going on in the country and these people who have been slandered by psychiatrists with non-existent diseases will not get impartial treatment or a verdict in our country. The burning of the church outside, in my eyes, looks like a crime of hate and revenge, and possibly some kind of abuse that came out of a person in this way. The cases that I have studied by reading the news and by learning about mental illnesses, every accident by these medically blackened persons would most obviously have been left undone if they had not had medication that reduces the persons' logical reasoning ability, which exposes the persons to such atrocities when provoked and driven into a corner, e.g. Lubitz, Esa Saarinen's stabber, Emilia Nieminen's murderer, Sannaa Sillanpää.

 

 

Of course, I hope that Finnish medical care will still be held liable for drugging these patients with modern-day conversion drugs, from which the actions stem. As well as people who have been actively building operational models in Finland for medically non-existent witch-hunt mental illnesses, which help to get society's problem citizens into mental hospitals as a natural resource for medicine and as a research resource for the University of Turku.

 

PEOPLE'S PURIFICATION CARRIED OUT IN THE NAME OF PSYCHIATRY

I personally can't think of any other answer than that these people are in some way really expensive for society to consider medical care among the healthy, and that psychiatry itself prefers to see these people as an opportunity to pour into Mother Nature's Holy Grail, i.e. the human rat, with which medicine and the academic careers of researchers are taken forward with great strides. Could this be influenced by the person's attitude towards our society, which ruins Finland as an equal country if a citizen is not allowed to live here free from official corruption if he disagrees on some issues.

 

Was the person's attitude to life just so awkward and repulsive that the Ylivieska medical staff decided together that now this guy will be staged into a non-existent mental illness so that he no longer needs to be watched here. This leads to the question of what these so-called services advertised by psychiatry are actually for, like attracting the most problematic group of our society to be smeared and staged by them.

 

Crimes committed in the name of psychiatry

Violations of the patient's rights by medicating him for a disease that does not even exist medically (schizophrenia) and which as a disease represents the cruelties of the most merciless beast on earth, the white man, towards his own. Medical malpractice

 

The use of medicine towards people in order to hurt and stage the patient into a non-existent disease, which, however, is fed with harsh chemical compounds whose effect on the person's behavior and brain functions is undeniable. Medicine against Humanity

 

A plea of ​​not guilty, wrongfully ignored in the court, which is the result of the drugs given to the person, which has played a big role in staging the person and bypassing the court. Biased court decisions with psychiatry's own expert testimony about its staged patient

 

MEDIA WHICH SPREADS NEW-AGE WITCHCRAFT

This news from Kaleva proves the state of the Finnish "free press" and what it means. A media that has power and the opportunity to abuse it so much that it is creating a new minority group, almost in cooperation with the authorities of our country.

https://www.kaleva.fi/kirkon-tuhopolttajia-on-kuvailtu-sanoilla-hiljaine/1719105

 

JOENSUU CHURCH BURNING

The case of the river direction is completely different from Ylivieska's case, where Ylivieska's hospital has been mismedicating Kauppila and possibly provoking him, from which there are 100 sure indications of Kauppila's behavior in connection with the church arson, which conveys clear anger and rage that he directed towards the social building.

 

Joensuu's case is more on the side of "unbelievable" acts. It's hard to say what the motive was in this case, but from this we can see where the problem citizens of our society go when they are bombarded with mini-salary jobs and not included.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/tallainen-on-yksi-joensuun-kirkonpoltosta-epaillyista-sai-toita-saalista-poseerasi-kirkon-edessa-vain-pari-viikkoa-sitten/7090504

 

CHASES FOR PROBLEM CITIZENS

Even though Finnish decision-makers are helping these people, they don't do that, they distribute taxpayers' money to their own "friends" for organizational activities that do nothing for society other than keeping their own friends with good salaries. However, the truth behind what our country's decision-makers say, based on several cases, is that they actually lure these potential problem citizens to psychiatric clinics to be smeared before their actions and take them to mental hospitals in the name of suicide, of which there are already many examples.

https://www.ts.fi/uutiset/4039058

bottom of page