top of page
Parhaniemi_4.jpg
Parhaniemi_cat_FI.JPG

 

OMAT YHTEYDENOTTONI LEHDISTÖN EDUSTAJIIN SUOMESSA

Artikkelini jotka olen kirjoittanut linkedIn:iin edustavat tällä hetkellä uutisoinnin vastakohtaa maassamme verrattuna yleiseen uutisointiin mitä maassamme tehdään liittyen mahdollisten mielenterveysongelmien nimissä suoritettaviin perusteettomiin mustamaalauksiin, maineen tuhoamisiin, uskottavuuden viemisiin sekä lavastamiseen lääketieteellisesti olemattomaan tautiin.

 

Olen aktiivisesti tuonut tätä näkökulmaa esille valitsemilleni toimittajille, joita uskon tämän asian kiinnostavan jo ihmisoikeusrikkomusten sekä toimintatavoiltaan jotka lähentelevät keskiaikaista noitavainoa missä kirkko oli suuressa roolissa luomassa kansankeskuuteen mielikuvaa ja uskomusta oletetuista noidista, joita ei kuitenkaan ollut ja jonka avulla kansalaiset tuomitsivat mutu-tuntumalla miljoonia ei-pidettyjä ihmisiä kuolemaan psykologisen aseen avulla jonka kirkko oli luonut vastoin kaikkea ihmisyyttä.

 

Suomessa psykiatria on luonut keskiaikaisen noitavainon tapaisen lakaisukoneen yhteiskuntaamme jonka lonkerot ulottuvat tuomioistuimiin saakka koska tuomioistuinten henkilöt on saatu uskomaan näihin lääketieteellisesti olemattomiin tauteihin joiden uskottavuutta vahvistetaan maapallon säälimättömimmän perillisten, eli turun yliopiston äärimmäisen korruptoituneiden professorien (Ekelund, Lauerma, Salokangas, Hietala, Karlsson, Korkeila + Juriloo) toimesta tekemällä yliopistotasoisisa tutkimuksia lääketieteellisesti olemattomasta taudista lavastetuilla potilaillaan mikä tottakai luo vahvan perustan kansalaisten alitajuntaan näiden tautien olemassaolosta varsinkin kun näihin mielenterveyspalveluihin houkutellut potilaat saadaan lääkityksen avulla ajettua niin epätoivoiseen tilaan yhdessä viranomaiskorruption ja muiden epäoikeudenmukaisten toimien avulla, jolloin henkilöt eivät yksinkertaisesti näe muuta vaihtoehtoa kuin eläimellisen puolustautumisen ja vihan purkamisen yhteiskuntaa kohtaan joka heitä on kohdellut epäoikeudenmukaisesti viranomaiskorruption takia.

 

YHTEYDENOTTONI KALAJOKISEUTULEHDEN PÄÄTOIMITTAJAAN HANNA PARHANIEMEEN

Hanna Parhaniemi on yksi toimittajista joihin olen ollut yhteydessä tämän aiheen merkeissä kenelle olen myös lähettänyt valtaosan artikkeleistani toivoen, että Parhaniemi tekisi kaikkensa, että saisimme tämän epäoikeudenmukaisen 2000-luvun noitavainon jäljitelmänäkin tunnetun toiminnan kitkettyä pois maastamme koska se väistämättä vie sivullisia uhreja mennessään kun nämä lavastetut potilaat hyökkäävät yhteiskuntamme kimppuun viimeisenä epätoivoisena tekonaan mikä ainoastaan ristiin naulitsee kaiken sen vääryyden lainvoimalla mitä nämä potilaat ylipäätänsä yrittivät puolustautua koska maassamme yksikään viranomainen ei yksinkertaisesti halua puolustaa näitä henkilöitä.

Hanna_1.jpg

Tässä kohtaan Parhaniemi, joka on valittu myös JULKISEN SANAN NEUVOSTOON, päätti tässä kohtaan blokata minut facebookissa ilman mitään sanomista kun olen tuomassa yhteiskunnasa olevia epäkohtia esille, mikä tottakai ihmetyttää kun kyseessä on kalajokiseudun päätoimittaja. Yhteydenotto ei ehkä ole kovin virallinen mutta uskon että viesteistä voi nähdä asian ytimen.

 

Koska kyseessä oli minun mielestä tosi lapsellista toimintaa päätoimittajalta, joka on valittu julkisen sanan neuvostoonkin, vastuiden pakoilun merkeissä kun katsoo minkälaisen aiheen kanssa lähestyn henkilöä joka ehkä jossain määrin kuuluisi lehdistölle ammatin puolesta. Ilmoitin tästä vielä Parhaniemelle työpuhelimeen koska en aio jättää tätä aihetta, mitä suomessa tapahtuu mielenterveyspuolella sivuun, sain vastaukseksi seuraavan viestin.

HannaSMS_1.jpg

Tekstikieli jota itse käytän, on seurausta tottakai osittain aiheen menemisen omiin tunteisiin kun yksikään toimittaja ei halua tehdä suomessa riehuvan, 2000-luvun noitavainon suhteen mitään vaikka merkit ovat näin selviä. Parhaniemen tekstin alta olen poistanut yhden oman viestin joka tuli tunnekuohussa tämän päätoimittajan viestin seurauksesta. Parhaniemi voi itse laittaa puuttuvan viestin kommentti osioon jos haluaa.

 

Sen sijaan tämä päätoimittaja olisi passittamassa minua hoitoon sekopäisten aiheiden tiimoilta kun maassamme riehuu 2000-luvun noitavaino. Luojan kiitos tällä päätoimittajalla ei kuitenkaan ole viranomaisvaltuuksia joten nämä uhkailut jäävät ainoastaan huulenheitoksi mutta maassamme on suuri joukko ihmisiä jotka edustavat ideologisesti Parhaniemen kaltaista mutu-tuntumalla jaettuja mielentilatutkimuksia joiden nimissä maamme ongelmanuoria passitetaan Lauerman ja Ojalan johtamiin “hoitolaitoksiin” jotka edustavat hoitomenetelmiltään keskiaikaista lääketiedettä mikä tottakai tarkoittaa 2020-luvulla kidutusmuotoja sekä lääketieteen väärinkäyttöä näitä ihmisiä kohtaan.

 

Maapallon säälimättömimmän pedon, valkoisen ihmisen perilliset eli turun yliopiston äärimmäisen korruptoituneet professorit tottaki pitävät Parhaniemen diagnoosista koska se tekisi mitättömäksi minun syytökset näitä henkilöitä kohtaan mitkä ovat;

- lääketieteen väärinkäyttö potilaita kohtaan

- pakkohoitostatuksen omaavien potilaiden hyväksikäyttö kemiallisten yhdisteiden tutkimuksessa aivotoimintoihin mikä on täysin riippuvainen näistä potilaista kuvitteellisilla ja lääketieteeellisesti täysin olemattomista taudeista minkä avulla voidaan testata ihan minkä yhdisteen vaikutusta näiden potilaiden aivotoimintoihin

- Tieteen valjastaminen tukemaan näiden keskiaikaisten mielentautien olemassaoloa vastoin kaikkea tiedettä.

 

Parhaniemen viesti minulle ainoastaan tukee väittämiäni lavastuksista mihin koko kansa on uskoteltu lehdistön yksipuolisilla näkemyksillä lavastetuista mielenterveysongelmaisista nuorista joista kirjoitetaan henkilöitä leimaavasti julkisuuteen kuvitteellisesta “mielisairaudesta”, mitkä ainoastan nostattaa tavan kansalaisen jahtaamisviettiä näitä yksinäisiä susia kohtaan ja mihin on helppo lähteä kenen vain kansalaisen mukaan lehdistön innoittamana.

 

Edes kalajokiseutulehden päätoimittaja parhaniemi ei ole voinut vastustaa tätä maahamme luotua keskiaikaiseen noitavainoon perustuvaa tuomitsemisprosessia syyttömiä kohtaan mikä rikkoo lähes kaikkia ihmisoikeuksia, todistaa kuinka yleinen toimintaprosessi se on maassamme ja varmasti hyvinkin monen viranomaisen käytössä, etenkin psykiatrian puolella mikä ainoastaan todistaa ja luo uskottavuutta kaikelle mitä olen kirjoittanut linkedIn:iin artikeleiden muodossa. Parhaniemen julistukset näiden aiheiden yhteydessä, minkä takia häneen olen ollut yhteydessä ainoastaan todistaa väittämäni toteen sekä kuinka epäoikeudenmukaisiin toimiin maamme mustamaalatut ja lavastetut mielenterveysongelmaiset joutuvat joita ei koske mikään laki maassamme.

 

Hannan veli Henri Vierumäki

 Hannan veli on hyvä osoitus kuinka nämä siskokset jakavat samankaltaisia ajatuksia tämänpäivän mielenterveyspalveluista ja kuinka he käyttävät aggressiota painostaessaan näiden palveluiden piiriin.

 

Hanna ja Henri jotka ilmiselvästi on veistetty samasta puusta, näyttävät esimerkeillään kuinka keskiaikainen noitavaino toimii nykysuomessa, erityisesti kalajokisen parivaljakon käyttämänä. Jos tälle parille annettaisiin viranomaisvaltuudet he suorittaisivat omankäden oikeutta häikäilemättä edukseen.

 

Olen julkaissut Henri Vierumäen viestit, koska maassa on “vapaa media” joka vähät välittää omista tekemisistään josta Hanna Parhaniemikin antaa niin hyvää esimerkkiä, en minäkään välitä Henrin viestien julkaisemisesta koska olen pysäyttämässä suomen “vapaata mediaa” joka on luomassa uutta vähemmistöryhmää maahamme jota ollaan ajamassa maamme mielisairaaloihin vastoin yksilön oikeuksia.

 

Suomessa on varmasti muitakin Parhaniemi&Vierumäki tapaisia, ääriradikalisoituneilla aatteilla varustettuja henkilöitä jotak julistavat hoitomääräyksiä mutu-tuntumalla ja joiden toimintaa pitäisi pystyä rajoittamaan

Henri_1.jpg

Ylivieskan kirkonpoltto Jouni Kauppila

Ylivieskassa tapahtunut kirkonpoltto joka oli Jouni Kauppilan vastaus viranomaiskorruptioon mihin hän oli törmännyt viranomaisten toimesta. Kauppilan uutisoinnista on selvästi luettavissa kuinka häntä oli uskoteltu lääketieteellisesti olemattomien mielisairauksien ja mielenterveysongelmien pariin lääkehoitoineen. Minulle on ilmiselvää että maamme viranomasiin on tarttunut tämä Parhaniemen ja Vierumäen tapa julistaa “tuomioita” mielisairaaloihin jotka on verrattavissa Auschwitzin kaltaisiin lääketieteellisiin keskitysleireihin.

https://www.finnishcrimereporter.com/ylivieska-church-burn

 

Epäoikeudenmukaiset tuomioit Sevonin valtaamissa tuomioistuimissa

Kauppila joka oli saanut epäoikeudenmukaisia tuomioita maamme koruptoituneissa tuomioistuimissa jotka ovat Leif Sevonin lahja maamme päätäjille sekä kiusaus maamme kansalaisille. Näissä Sevonin ostamissa tuomioistuimissa laki on täysin tulkinnan varainen tuomio joka voi sotia normaalia oikeustajua vastaan mitä suurimmassa määrin. Tämän takia maamme tuomioistuimet vodaan ohittaa psykiatrian asiantuntijalausunnoilla jos henkilö on eksynyt psykiatrian klinikoille mustamaalattavaksi.

 

Kauppilan taustalla on epäoikeudenmukaisia tuomioistuin päätöksiä joihin hän oli eritttäin tyytymätön mikä on voinut olla laukaisva tekijä kirkon polttamiseen kostona häneen kohdistetuista toimista.

https://www.finnishcrimereporter.com/dictator-of-supreme-court-leif-sevon

 

Poliisin puolueellinen lausunto lähetti Kauppilan mielisairaalaan loppuelämäksi

Poliisi otti tässä tapauksessa selvän linjan motiivin suhteen tahallisesti sitä näkemättä ja mistä he syyttivät Kauppilan henkilökohtaisia syitä.

 

Vierumäen ja Parhaniemen ideologian alle on hyvä perustaa järjestötoimintaa

Jos katsotaan mitä maassa tapahtuu mielenterveysongelmien nimissä sekä tämän kalajokisen parivaljakon toimia, on ilmiselvää etteikö maassamme olisi yleisesti käytössä henkilöiden perusteettomia tuomitsemisia kansan puolelta, mikä on omiaan eristämään näitä uudenajan noitia yhteiskunnastamme ja jotka väistämättäkin eskaloituvat yhteisöä järkyttäviin tekoihin pidemmällä ajalla kun niitä viljellään viranomaistenkin kautta.

 

Jos katsotaan kuinka laaja-alaisesti Kauppilan suhteen otettiin käyttöön julkinen tuomitseminen lehdistössä joka on myös Parhaniemenkin aluetta, voidaan jo todeta että tämä lehdistössä oleva tuomitseminen on jo ihan arkipäivää kun katsotaan Kauppilaan kohdistunutta uutisointia.

 

LEHDISTÖN YKSIPUOLINEN JA LEIMAAVA UUTISOINTI

On ilmiselvää että suomessa vapaa-media tarkoittaa kirjaimellisestikin sitä eikä kukaan maassamme ole rajoittamassa medianvallankäyttöä kun se on luomassa uutta vähemmistöryhmä maahamme mielenterveysongelmaisista jotka voidaan tuomita näihin lääketieteellisesti olemattomiin tauteihin lehdistön avulla.

 

Tällä hetkellä yksikään toimittaja taikka lehti ei ole ottanut minuun yhteyttä tämän aiheen merkeissä mikä on tottakai saanut minut mietityttään, onko meidän maan lehdistö tyytyväinen tähän tilaan, mikä sallii maamme ongelmakansalaisten lavastamisen näihin keskiaikaisiin, lääketieteellisesti olemattomiin tauteihin? Nämä mielisairaudet nimittäin ovat luoneet maahamme ympäristön mihin ei yllä poliisin rikostutkinta kuin korkeintaan nimellisesti, mikä tehdäänkin ainoastaan kansan epäilyksien lievittämiseksi kun julkisuudessa on tietoa että poliisi on ollut olevinaan tutkimassa tilanteita kuitenkaan sitä suorittamatta tarpeellisella halukkuudella koska vastapuolena on toinen viranomainen. Valvira kenelle myös kuuluisi aihealue, missä lääketiedettä käytetään kansalaisia vastaan lääketieteellisesti olemattomien tautien muodossa, ei se kiinnosta tätä valvovaa viranomaista yhtään ja maapallon säälimättömimmän pedon, valkoisen ihmisen perilliset, eli turun yliopiston äärimmäisen korruptoituneet professorit saavat jatkaa toimintaansa mikä luo paljon työpaikkoja lääketuotekehitykseen sekä -tutkimukseen puhumattakaan mielenterveyspuolelle näiden lavastettujen henkilöiden puolustusreaktiosta johtuvien sivullisten uhrien, henkilöiden terveyden, vapauden sekä itsemääräämisoikeuden kustannuksella.

 

Myös Elina Lappalainen, joka on toimittajana HS visiossa on blokannut minut LinkedIn:ssä kuten Parhaniemi, paljastaa minulle enemmän aatteita mitä lehdistö saattaa edustaa mitä tulee mielenterveyspotilaiden lavastuksiin koska kaksi toimittajaa on jo minut blokannut tämän aiheen tiimoilta kun yritän tuoda ilmi epäkohtia maassamme. Onko suomen lehdistössä yleinen ja hiljainen suostumus psykiatrian toimille joista kirjoitetaan ainoastaan potilaita leimaavasti ja syyllistävästi sivuttaen täysin sen mahdollisen tosiasian että maassa suoritetaan psykiatrian toimesta puhdistusoperaatiota millä maamme ongelmanuoret kerätään mielisairaaloihin ja osa niistä joutuu pakostakin pakko-osallistetuksi lääketuotekehitykseen kemiallisten yhdisteiden muodossa kun taudin kuvana on kuvitteellinen ja lääketieteellisesti olematon tauti?

 

Näistä yksipuolisista uutisoinneista jotka perustuvat täysin näiden lavastetujen henkilöiden mustamaalaamiseen julkisuudessa on lukuisia esimerkkejä joista olen tehnyt LinkedIn:iin artikkeleita.

MEDIAN IDEOLOGIA JA AATEET ONGELMAKANSALAISIA KOHTAAN 

Parhaniemen toiminta sensuroida ja vaientaa minua on painostaa hänen omien vanhempiensa kautta minun vanhempiani että jättäisin epäkohdista kirjoittelun. Minusta tämänkaltainen toiminta on äärimmäisen epäammattimaista kun kyseessä on henkilö joka työskentelee päätoimittajana sekä on valittuna julkisen sanan järjestöön. Parhaniemi, joka ei edes tiedä mitä tarkoittaa sananvapaus josta todisteena on hänen käyttäytyminen. Jos parhaniemi olisi ystävällisesti ilmoittanut minulle hänen haluttomuudesta aiheeseen mistä kirjoitan linkedin:iin sekä minkä merkeissä häneen otin yhteyttä, Parhaniemi ei olisi antanut minulle syytä kirjoittaa tämän päätoimittajan epäasiallisesta toiminnasta eikä hän olisi paljastanut omaa ideologiaansa taikka aatteita mitä tulee aihepiiriin josta kirjoitan.

 

Parhaniemi on omalla toiminnallaan ainoastaan antanut tukea ja todistusta mahdolllisesta psykiatrian luomasta ja kansalle antamasta epäoikeudenmukaisesta tuomitsemisprosessista.

 

Nämä toimet tottakai ainoastaan todistavat minulle kirjoituksieni herättämän pelon joissakin henkilöissä joiden tarkoitus on yrittää vaientaa minua kirjoittamasta maamme epäkohdista joiden ylimmät vastuuhenkilöt ovat turun yliopiston äärimmäisen korruptoituneet professorit.

bottom of page