top of page

RD VELHO 2012

Ari Ratinen

RD Velholla ollessani töissä noin 2 vuotta (2012), ajauduin aika hankalaan työpaikalta ulos savustamiseen. Viimeisellä kuukaudella esimieheni Ari Ratinen sanoi minulle palaverin päätyttyä että, “tämä on pitkä väsytystaistelu, jossa toinen lopulta luovuttaa”. Tästä noin 2viikoa eteenpäin, olin viikon sairaslomalla jonka aikana Ratinen soitti minulle “raivopuhelun” kysellen sairaslomastani ja palattuani töihin takaisin minulle pidettiin aika epämiellyttäviä “piina” palavereita. Ilmoitin Arille että pitäiskö meidän tehdä muutakin kuten töitä. Vastaukseksi sain että, “tähän käytetään nyt aikaa niin paljon kun se sitä vaatii”. Olen aika varma ettei näiden toimien pitäisi ole great place to work firman menettelyjä.

 

Tommi Mannerjoki

Lopuksi Tommi Mannerjoki tarjosi minulle 2kuukauden palkkaa jos irtisanoudun ja että se ei olisi voimassa loputtomiin hän sanoi. Ajattelin että ehkä se on parempi ottaa koska minua ei ilmeisesti haluttu pitää yrityksessä.

 

Viimeisenä päivänä Tommi oli työkavereideni seurassa kahvipöydässä ja kuulin aika selvästi kuinka siellä Tommin johdolla ilkuttiin minulle. Tommi vielä sanoi kaikille ,että “en minä teistä sitten puhu mitään tällaista kun lähdette pois” 

 

Niko Kotsalainen

Kun minulle kirjoitettiin työtodistusta, Niko Kotsalainen tuli huoneeseen ja sanoi minun vierellä Tommille että, “se hankaloittaminen on suora lainaus Mikon (Valle Kone Oyj) sähköpostiviestistä”. Tämä tottakai sanottiin tahalleen minun vieressä jotta kuulisin sen koska eihän tätä voi olla yhdistämättä kuin minuun.

 

Saman viimeisenä päivänä great place to work Mannerjoki puhui isoon ääneen puhelimeen “mielenterveysongelmia, joo, ota pois työnhausta tms muuta paskaa.

 

Täytyy kyllä sanoa, että ei jäänyt kovin kivat viimepäivät. Itse olen kuitenkin yrittänyt jättää nämä taka-alalle mutta olen törmännyt tämän jälkeen työpaikoillani suoranaisesti työtehtävieni hankaloittamisiin jotka tottakai masentavat.

 

Vaikka RD Velhon toiminta minua kohtaan jätti tietynlaisia puolustusreaktioita työelämää kohtaan, olen törmännyt hankaliin tilanteisiin tätä edeltäneissä työpaikoissani mm. Premec ja Focusplan joista olen joutunut eroamaan koska työnantajani on tehnyt työni suorastaan niin mahdottomaksi työpaikkakiusaamisen ja työtehtävieni hankaloittamisien suhteen.

 

RD Velhon jälkeen

Jos yhtään puolustelen Mannerjokea niin on hänellä varmasti oikeus valita työntekijänsä firmaan mutta ihmettelen kuinka tämän Niko Kotsalaisen hankaloittamisiin ei yksikään viranomainen puutu taikka voi tehdä mitään suomessa, koska tällaisen toiminnan edessä suomessa, joka on pieni maa, on vaikea työllistyä jos entisellä RDVelholla on suurta vaikutusvaltaa entisen työntekijän tuleviin töihin.

Mika Kiljala

Hyvä ystäväni sanoi minulle kun hän pelasi kaukalopalloa Mika Kiljalan kanssa, että Kiljala oli sanonut ystävälleni kun heillä oli tullut puheeksi minun työni RD Velholla että "Rainen kannattaa katsella töitä toiselta alalta ettei tämä ehkä ollut hänen alansa". On mielestäni väärin että korviini kantautuu tällaisia viestejä koska kiljala on suuressa asemassa rahallisesti ja yrityksensä kautta ja jos hän päättää Kotsalaisen innoittamana taikka toisinpäin hankaloittaa minun työllistymisiä

Yllä oleva lause on siis minulle sanottu, joten se on kuulopuhe ja olisikin kiva nähdä kiistetäänkö tämäkin jos hakisin tälle sanomiselle julkisuutta somessa

Jos otan Ratisen, Kotsalaisen ja Mannerjoen puhutteluun julkisesti, henkilöt varmasti kiistävät kaiken joko Aino Nykoppimaisesti taikka Jari Aarniomaisesti mikä on ihan normaalia toimintaa kaikilta rikollisilta, pieniltä taikka suurilta.

 

SWECO MECAPLAN HENRI KNECKT HAASTATTELU 

Työpaikka haastattelussani Sweco Mecaplanille toimitusjohtaja Henri Knect joka on lähestulkoon asuu viereisessä pitäjässä entisen RD Velhon toimitusjohtajan Mika Kiljalan kanssa, Knect kysyi minulta haastattelutilnateessa että: “kerroppa mitä siellä RD Velholla oikein tapahtui”. Koska en halunnut kovin mielelläni palata noihin aikoihin, sanoin Knectille että voit soittaa Tommi Mannerjoelle joka voi kertoa oman versionsa tilanteesta. Ilmiselvää oli, että Knect oli kuullut jonkun kautta minun tapauksestani ja suuri epäilykseni tottakai on, että sana on kulkenut jonkun RD Velhon johtajien kautta.

KOJA ANTTI HÄYRYNEN JA TARU LÄHTEENMÄKI HAASTATTELU

Tämän jälkeen olen työhaastatteluissa joutunut huomaamaan kotsalaisen hankaloittamispuheiden olleen totta ja joka otetaan aina esille työhaastatteluissa mm Sweco mecaplan Henri Kneckt toimesta kun hän niin kovasti halusi tietää mitä siellä RD Velholla oikein tapahtui. Eikä Kojalla käyty työhaastattelu entisen RD Velholaisen Antti Häyrynen ja Taru Lähteenmäki kanssa mennyt hyvin. Vaikka Kojan haastattelu ei ollut niin uteleva kuin Knecktin, osasi Lähteenmäki tehdä siitä kyllä tosi töykeän epämieluisan.

TYÖELÄMÄSSÄ OLEVA JÄRJESTELMÄLLISYYS JA SYSTEMAATTISUUS RIKOLLISIIN TOIMIIN

Olen tutkinut nyt työttömänä noin 3-vuotta yhteisössämme tapahtuneita “outoja” tapauksia jotka järjestelmällisesti koskettavat maamme ongelmakansalaisia, joiden tapauksien ympäriltä paljastuu selviä viitteitä mm viranomaisyhteistyöstä ongelmakansalaisiaan kohtaan sekä työelämän raadollista puolta mistä Tuomas Teräsvuoren lähettäminen kohti ostettua murhaa on ollut kaikista törkein ja kaikki kirjoittamani tapaukset tukevat tämän laittoman toiminnan olemassaoloa ihan RD Velhosta lähtien vaikka en usko että he ovat ketään murhauttaneet.

 

Sanna Sillanpää

Jos katsotaan kuinka järjestelmällistä ja systemaattista Mannerjoen, Kotsalaisen ja Ratisen toiminta oli minun kanssa ja tutkittuani esimerkiksi Sanna Sillanpään tapausta vuodelta 1999, ei minulle ole ainakaan jäänyt epäselväksi etteikö Sillanpään taustalta löytyisi Mannerjoen, Kotsalaisen, Kiljalan ja Ratisen tapaisia henkilöitä jollain selittämättömällä kaunalla Sillanpäätä kohtaan.

 

Minun oma suuri epäilykseni Sillanpään tapauksen suhteen on, että hän riitaantui henkilön kanssa jolla on suuri vaikutusvalta työelämässä ja koska Nokia missä Sillanpää oli töissä ei olisi siihen aikaan kestänyt skandaalia työolojen suhteen kuten tänä päivänä.

 

Kun Sillanpään aivokemiat saatiin sotkeutta, ilmeisesti aika totaalisesti kun hän syyllistyi kolmeen murhaan, saattoi olla jopa niin sekavassa tilassa psykiatrian “huumeista”, että hän on saattanut totella käskyjä koiran tavoin ja mitä minä epäilen. Näitä henkilöitä jotka toimivat Sillanpään taustalla ei välttämättä saada koskaan kiinni koska tapausta tutkineena, tämä oli yhteistyökuvioiltaan luokkaa massiivinen, mikä kaikessa suurudessaan laittoi Kari Tolvasenkin katsomaan amerikkalaista hittisarja X-files:ia kertoo joko hänen suuresta osaamattomuudestaan taikka korruptoituneisuudestaan.

https://www.finnishcrimereporter.com/copy-of-sanna-sillanp%C3%A4%C3%A4

 

Päättäjien hyväksymää toimintaa yritysmaailmassa jota ei tutkita

Kari Tolvasen toiminta Sillanpään tapauksessa osoittaa mikä maamme viranomaisten ja päättäjien kanta on yksilön elämän suhteen jos se koskettaa verorahoja.

 

Tämä raha on jopa niin alhainen että tuilla elävälle ongelmakansalaiselle voidaan ja kyetään järjestämään luonnollinen kuolema suomalaisessa sairaanhoidossa jos sillä saadaan ongelmakansalainen pois yhteiskunnastamme.

https://www.finnishcrimereporter.com/murder-of-jimi-karttunen

 

En olisi koskaan uskonut ennen tutkimuksiani kuinka julma suomalainen viranomainen voi olla yksittäisten henkilöiden kohdalla. Tämä toiminta on ilmeisesti se totuus maailman onnellisimmasta kansasta ihan kuten on entisen RD Velhonkin “great place to work” kulissia jolla peitellään luurankoa joka luotiin omilla teoillaan 2012.

RD VELHO 2012

Ari Ratinen

When I was working at former RD Velho and current HULD for about 2 years (2012), I quite awkwardly drove out of the workplace to smoke. In the last month, my supervisor Ari Ratinen told me after the meeting that, "this is a long battle of fatigue, where the other person will finally give up". About 2 weeks after this, I was on sick leave for a week, during which Ratinen called me with an "angry call" asking about my sick leave, and when I returned to work, I was given quite unpleasant "torture" meetings. I informed Ari that we should do something else like work. The answer I got was that, "this is where we spend as much time as it requires". I'm pretty sure these actions shouldn't be Great Place to Work company procedures.

 

Tommi Mannerjoki

Finally, Tommi Mannerjoki offered me 2 months salary if I quit and that it would not be valid indefinitely, he said. I thought that maybe it's better to take it because apparently they didn't want to keep me in the company.

 

On the last day, Tommi was with my coworkers at the coffee table, and I could clearly hear how they were making fun of me there under Tommi's leadership. Tommi still told everyone that "I won't say anything like this about you guys if you leave RD Velho" tels me nothing more than how much this Mannerjoki really carries the ideology of Antti papa Herlin and finnish national coalition which has started to murder it´s unwanted MP cancidates like Tuomas Teräsvuori.

https://www.finnishcrimereporter.com/operation-linden-s-trip

 

Niko Kotsalainen

When the work certificate was written for me, Niko Kotsalainen came into the room and said to Tommi next to me that, "that trouble is a direct quote from Mikko's (Valle Kone Oyj) email". Of course, this was said on purpose next to me so that I could hear it, because it can only be connected to me.

 

On the last day of the same great place to work, Mannerjoki spoke loudly into the phone "mental health problems, yeah, stop looking for a job, etc.

 

I must say that the last few days have not been very pleasant. However, I myself have tried to put these things in the background, but after this I have come across direct difficulties in my work tasks at my workplaces, which of course are depressing.

 

Although RD Velho's actions towards me left me with certain defensive reactions towards working life, I have come across difficult situations in my previous jobs, e.g. Premec and Focusplan, which I have had to leave because my employer has made my work so impossible in terms of workplace bullying and making my work tasks difficult.

 

After RD Velho

If I defend Mannerjoki at all, he certainly has the right to choose his employees for the company, but I wonder how no authority intervenes or can do anything in Finland about the troubles of this Niko Kotsalainen, because in the face of such activities in Finland, which is a small country, it is difficult to get a job if the former RDVelho has great influence over the former for the employee's future jobs

 

Mika Kiljala

My good friend told me when he was playing rinkball with Mika Kiljala, that Kiljala had said to my friend when they had discussed my work at RD Velho that "Raine should look at work from another field because this might not be his field". I think it's wrong that I hear such messages because Kiljala is in a great position financially and through his company and if he decides to be inspired by Kotsalainen or the other way around it will make my employment difficult


So the sentence above was said to me, so it is hearsay and it would be nice to see if this is also disputed if I applied for publicity for this statement on social media

 

If I take Ratinen, Kotsalainen and Mannerjoki to a public interview, they will surely deny everything in either an Aino Nykoppi-like or a Jari Aarni-like way, which is quite normal behavior of all criminals, small or big.

 

SWECO MECAPLAN HENRI KNECKT INTERVIEW

Job In my interview for Sweco Mecaplan, CEO Henri Knect, who almost lives in the neighboring building with former RD Velho CEO Mika Kiljala, Knect asked me during the interview: "tell me what really happened there at RD Velho". Since I didn't really want to go back to those times, I told Knect that you can call Tommi Mannerjoe, who can tell his own version of the situation. It was obvious that Knect had heard about my case through someone and my big suspicion is of course that the word has passed through someone in the management of RD Velho.

 

KOJA ANTTI HÄYRYNE AND TARU LÄHTEENMÄKI INTERVIEW

After this, in job interviews, I have had to notice that the Kotsian's troublemaking talk was true and that is always brought up in job interviews by, for example, Sweco Mecapla's Henri Kneckt when he so badly wanted to know what really happened there at RD Velho. And the job interview at Koja with former RD Velhola's Antti Häyrynen and Taru Lähteenmäki did not go well. Although Koja's interview was not as curious as Kneckt's, Lähteenmäki knew how to make it really rude and unpleasant.

 

ORGANIZATION AND SYSTEMATICITY IN WORKING LIFE FOR CRIMINAL ACTIVITIES

I have been unemployed for about 3 years now and have been investigating "strange" cases that have occurred in our community that systematically affect our country's problem citizens, around whose cases clear indications are revealed of, for example, the cooperation of the authorities towards their problem citizens and the brutal side of working life, of which the sending of Tuomas Teräsvuori for a bought murder has been the most egregious of all, and all the cases I have written support the existence of this illegal activity ever since RD Velho, although I don't think they have murdered anyone.

 

Sanna Sillanpää

If we look at how systematic and systematic the activities of Mannerjoki, Kotsalainen and Ratinen were with me, and after studying, for example, the case of Sanna Sillanpää from 1999, it is at least not unclear to me that people like Mannerjoki, Kotsalainen, Kiljala and Ratinen could be found in Sillanpää's background with some inexplicable grudge against Sillanpää.

 

My own big doubt regarding Sillanpää's case is that he quarreled with a person who has great influence in working life and because Nokia, where Sillanpää worked, would not have endured a scandal regarding working conditions at that time as it is today.

 

When Sillanpää's brain chemistry got messed up, apparently quite completely when he committed three murders, he might even have been in such a confused state from psychiatric "drugs" that he might have obeyed orders like a dog, which I doubt. These people who work in the background of Sillanpää may never be caught because as someone who investigated the case, this was massive in terms of cooperation patterns, which in all its magnitude made even Kari Tolvasen watch the American hit series X-files speaks of either his great incompetence or his corruption.

https://www.finnishcrimereporter.com/copy-of-sanna-sillanp%C3%A4%C3%A4

 

Actions accepted by decision-makers in the corporate world that are not investigated

Kari Tolvanen's actions in the case of Sillanpää show what the position of our country's authorities and decision-makers is regarding an individual's life if it involves tax money.

 

This money is even so low that a problem citizen living on benefits can and will be able to arrange a natural death in Finnish medical care if it is used to get the problem citizen out of our society.

https://www.finnishcrimereporter.com/murder-of-jimi-karttunen

 

Before my research, I would never have believed how cruel Finnish authorities can be to individuals. This activity is apparently the truth about the happiest nation in the world, just like the backdrop of the former RD Velhonki's "great place to work" which covers up the skeleton that was created by his own actions in 2012.

bottom of page