top of page
Tuontitukku logo.jpg

Henry Isopahkalan firma tuotnitukku jonka työntekijät laittavat minulle aina ylihintoja tuotteisiin jotka olen huomannut kun tarkitan hinnan itse. Koska tätä ei ole tapahtunut ainoastaan kerran, huomautin tästä myyjälle että laitatko sinä tahalleen vääriä hintoja minulle mihin hän vain kikattelee takaisin.

 

Tästä firmasta ei voi ostaa puoleen metriin loppuvaa sähköjohtoa koska heidän kassakone ei tunnista puolta metriä.

 

Olen vienyt Makitan porakoneeni tuontitukkuun joulukuun alussa koska se meni rikki ja siinä on takuu enkä ole kuullut siitä 13.1 mennessä. Porakone piti kuulema lähettää huoltoon joka kestää kuukauden. Ilmoitin Henrylle että minulle ei sovi kuluttajana tällaiset ikuisuus huollot joita Isopahkalan firma haluaa minun kanssa soveltaa jättäen minut täysin ilman työkalua kuukausiksi. Kaikista huonoin asia tässä on se, että suomi jossa yrittäjiä suojellaan niinkin suuresti että he käytännössä voivat toimia ihan miten haluavat mistä on osoituksenamediamoguli Antti Juhani Herlinin sukulaisen Minna Nurmisen valekidnappaus ja on iso kysymysmerkki mitä kone hissien miljonääri muuta puuhailee omien rahakasojen kanssa kun niillä voidaan ostaa Juha Louhi hiljaiseksi että Minna Nurminen saa paistatella oman valekidnappauksensa julkisuudessa.

https://www.finnishcrimereporter.com/fake-kidnapp

 

YLIVIESKAN KIRKONPOLTTO

Jos tätä Henry Isopahkalan firman toimintaa tarkastellaan laajemmasta näkökulmasta eli ulottamalla se sairaanhoidon puolelle, nimenomaan ylivieskaan jossa paloi kirkko vuonna 2016. Jos Henry Isopahkalan kaltaiset henkilöt ja töyntekijät jotka hän on onnistuneesti saanut palkattua firmaansa toimisi sairaanhoidon puolella tällaisilla motiiveilla, ei ylivieskan kirkonpoltto enään ole niin epäselvä tapaus. On ihan selvää että jotkut ihmiset voivat raivospäissään polttaa kirkon kun he joutuvat Henry Isopahkalan ja hänen työntekijöidensä tahallisten toimien kohteeksi missä asiakkaalle laitetaan tahallisesti vääriä hintoja ja toimitaan vastoin takuuehtoja eli lähettämällä tuote kuukausien mittaille huoltotoimiin.

https://www.finnishcrimereporter.com/ylivieska-church-burn

 

On ihan selvää että jos Isopahkalan ja hänen työntekijöiden kaltaisia henkilöitä on pesiytynyt suomalaiseen sairaanhoitoon,voidaan siellä juurikin suorittaa tarvittaessa näitä tahallisia kuolemia onnettomuuksien taikka ihan minkä vain selityksen nimissä kuten esimerkiksi kuinka kassakoneeseen ei voi laittaa puolikasta metriä yms.

 

Mitä itse olen tutkinut näitä epäselviä tapauksia suomessa, on ihan selvää että suomen tapauksien taustalla on juurikin tällaisia Henry Isopahkalan ja hänen firmansa epäoikeudenmukaisia toimia yksittäisten henkilöiden kohdalla joihin suomen valtio ei tarjoa mitään oikeudellisia vastatoimia…ja miksi tarjoaisi kun se toisaalta lähettää jo nyt “ei-toivottuja” kokoomuksen kansaedustajia Jutta Urpilaisen hallinnoimiin afrikan maihin murhautettavaksi.

https://www.finnishcrimereporter.com/operation-linden-s-trip

 

TUONTITUKKU JOKA PITÄISI SAADA PUOLUEETTOMAN VIRANOMAISEN VALVONTAAN

Tuontitukku joka kykenee yritystoiminnassaan toimintaan johon olen törmännyt, varmasti aiheuttaa joissai henkilöissä vihan ja koston halua, varsinkin kun oikeusvaltiomme ei tarjoa sen toimintaan minkäänlaista puuttumista, ihan kuten se ei tarjoa ongelmakansalaistemme puolelle apua mitä he joutuvat kokemaan maamme sairaanhoidossa.missä heitä tapetaan huonon hoidon ja tahallisten vahinkojen avulla.

 

Tuontitukku jos se laajentaisi toimintaansa sairaanhoidon puolelle, se tuottaisi vain hautaan rikottuja potilaita ja kotiin lähetettyjä asiakkaita kuolemaa odottamaan, mikä kyllä o nvalitettavan totta suomalaisessa sairaanhoidossa jossa tuontitukku tulisi pärjäämään vähintäänkin yhtähyvin.

bottom of page