top of page
unihelsurma_5.jpg
unihelsurma_cat_FI.JPG
unihelsurma_cat_EN.JPG

SUOMEN POLIISIN MOTIIVIT 

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/syyttaja-krp-paljasti-joukkomurhahankkeen-peitetoiminnalla/7309054 

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/helsingin-yliopistolle-joukkosurmaa-suunnitellut-mies-halusi-syyttajan-mukaan-aseita-joilla-on-helppo-lahtea-teurastamaan-porukkaa-etsi-tor-verkossa-kaveria-suorittamaan-hieronnan/7309508

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000760642.html

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000760720.html

 

Poliisin motiivilaukusta löytyy niinkin säälittäviä perusteita kuin perusteiden hakemisia määrärahoille kun niistä kitistään eduskunnassa kuin pikkulapsi karkkikaupassa. Tämä tapaus joka kaikessa säälittävyydessään on vetämässä ongelmakansalaisiamme rikoksen tielle on toisella puolella pidättämässä heitä sankarinviitta harteilla.

 

Suomen poliisin motiivit jotka myös kovasti lukeutuu oman kuvitteellisen osaamisen todisteluun näiden ongelmakansalaisten vapauden kustannuksella, haluaa retostella elokuvamaisilla suorituksillaan lehtien etusivuilla väritetyillä tarinoilla hirvittävästä suunnitelmasta yhteiskuntaamme vastaan joka todellisuudessaan oli poliisin kun he itse olivat vetämässä näitä psykiatrian huumaamia kansalaisia mukaan ovelaan juoneensa missä heidät lopulta pidätetään

 

Tämän kuvitteellisen sankaruuden pakonomainen halu on jo saavuttanut pisteen missä tätä pakonomaista tarvetta tyydyttääkseen on alettu uhraamaan yhteiskuntamme ongelmakansalaisia ennemmin kuin että heitä autettaisiin selviämään yhteiskunnassamme.

 

Suomen poliisi joka haluaisi olla kansansaduista tuttu sankari onkin osaamiseltaan vain liukuhihnalta tullut puolikynitty broileri joka sairastaa lintuinfluenssa verrattuna Minna Passiin jonka kyvyt kaikessa uskomattomuudessa on rinnastettavissa pheonix-lintuun joka voi muuttua joutsenesta korppikotkaksi ja paljastaa poliisijohtajien rikoksia mistä palkintona kuuluisi olla kuolemattomuuden viitta.

 

 

 

Rikosilmoitukseni suomen poliisille

Tätä tapausta tutkiessani en ihmettele yhtään miksi tutkintapyyntöihini ei löydy vastakaikua poliisin puolelta. Tässä olen täysin tekijöiden puolustuksen kanssa samaa mieltä, että poliisi on peitetoiminnallaan houkutellut nämä kouluttautumattomat, yhteiskuntamme kaikista huono-osaisimpaan lukeutuvaan ryhmään kuuluvat henkilöt tähän tekoon jotka ovat olleet todella epätoivoisessa tilanteessa jo ennestään ja jota maamme psykiatria hyödyntää 100%:sesti poliisin tukemana. Maamme sairaanhoidon pitäisi mainospuheiden perusteella toimia potilaanoikeuksia noudattaen mutta tämänkaltainen toiminta on hyvin samankaltaista kuin huumeidenvälittäjän joka tarjoaa epätoivoisessa asemassa olevilleen asiakkailleen hetkellistä helpotusta mikä johtaa pidemmällä aikavälillä todella ongelmallisiin tilanteisiin potilaiden elämän kannalta. 

 

Tähän huono-osaisimpaan ryhmään kuuluvat henkilöt ovat todella alttiita johdatteluille koulutuksensa ja ikänsä puolesta. Poliisin rikostutkijoiden joihin voi kuulua psykologian puoliammattilaisia ja heidän jos kenen pitäisi tietää tämä ja on todella säälittävää lukea lehdestä maamme poliisin syyllistyneen tämänkaltaiseen toimintaan, kohdistamalla peiteoperaatiota tällaisessa asemassa oleviin henkilöihin joista toinen oli maamme psykiatrian huumaamana rotanmyrkyn tapaisilla masennuslääkkeillä. Nämä henkilöt ainakin ovat saaneet avustajan joka on pitänyt näiden henkilöiden puolia oikeusvaltiossamme jouduttuaan psykiatrian lääkitsemiksi sekä poliisin yllyttämiksi ja johdattelun piiriin tässä tapauksessa.

 

Kaikessa tyhmyydessään ja epäammattimaisuudessaan tämä puoliksi kynitty liukuhihna broileri joka sairastaa lintuinfluenssaa on hylkäämässä minun rikosilmoituksia turun yliopiston kaverikerhosta joka pitää ihmisrotta farmia lääketieteellisiin tutkimuksiin ongelmakansalaisillamme, kun olen heille tyrkyttämässä kovanluokan rikollisia suoraan tarjottimella, niin ei tarvitsisi olla puliukkoja pidättämässä ja niillä uutisissa rehvastelemassa.

https://www.finnishcrimereporter.com/vth

https://www.finnishcrimereporter.com/hasse-karlsson

 

 

Suomen poliisi joka lavastaa rikollisia saadakseen uskottavuutta

https://www.finnishcrimereporter.com/druglord

 

Todella säälittävää lukea uutisoinnista kuinka hienosti krp paljasti operaation peitetoiminnallaan ja keräsi pointsit kotiin näiden palleroiden kustannuksella. Toivottavasti krp:n rikostutkijat eivät ala johdattelemaan maassamme olevia ala-aste ja päiväkoti ikäisiä henkilöitä rikoksen kierteeseen ja lopulta pidättämään näitä palleroita....tosin laki estää tämän ikäisten pidätykset maassamme ja suomessa olevia tapauksia tutkiessani on kuitenkin hyvä nähdä ja todeta että tämä laki ainakin toimii eikä sitä ole alettu kiertämään minkäänlaisilla vippaskonsteilla mikä on hyvin tyypillistä toimintaa psykiatrian puolella kun potilaanoikeuksia altaan sivuttamaan ja kiertämään kun henkilöille aletaan lavastamaan olemattomia mielisairauksia, eikä oikeusvaltiomme sellit ole täynnä krp:n rikoksiin johdattelemia 8-vuotiaita palleroita.

 

Peiteoperaatiot kuuluvat mielestäni kovanluokan rikollisten paljastuksiin kuten Helsingin huumeyksikön johtajan ja hänen kaverikerhon toimien selvittämisessä, joiden pitäisi jo työnsä puolesta tietää mikä on sallittua ja mikä ei.

 

Peiteoperaatiota pitäisi käyttää turun yliopiston kaverikerhon toimien paljastamiseen ja mitä kaikkea tämä korruptio pitää sisällään oheistuotteineen mihin maamme ongelmanuoret kuolevat (Karttunen) sekä minkälaisiin lääketieteellisiin tutkimuksiin tämän porukan lavastamat kansalaiset joutuvat äärimmäisen suljetuissa olosuhteissa kuvitteellisen taudin nimissä.

 

Peiteoperaatios jotka kuuluvat kovanluokan rikollisille joihin ei todellakaan kuulu kumpikaan tämän tapauksen henkilöistä jotka ovat mielestäni yhteiskuntamme kaikista huonoimmassa asemassa olevia henkillöitä jotka voivat olla todella alttiita johdatteluille ja tekoihin kiihottamiseen rikostutkijan toimesta, jotka ovat jo valmiiksi psykiatrian lääkitsemiä.

 

Yksi tekijöistä todettiin syyntakeettomaksi nykypäivän mallin mukaan mikä määrällisesti ei enään edes ihmetytä minua. Näitä peitetoimia pitäisi ehdottomasti käyttää sairaanhoidon puolella selvittämään onko sinne mahdollisesti pesiytynyt henkilöiden ryhmittymää, jotka voivat suorittaa radikaaleja puhdistusmenetelmiä laitoksissa joissa he työskentelevät kohdistuen kansalaisiimme. Kts Jimi Karttunen, Jouni Kauppila.

 

Peiteoperaatioita tulisi käyttää yhteisöissä jotka mahdollisesti ja tietoisesti julkaisevat puolivalheellisia tutkimuksia ohjatakseen yhteiskuntamme asenteita ja uskomuksia lääketestaukseen ja -tutkimukseen mahdollistaviin mielisairauksien joille ei ole olemassa lääketieteellistä todistusta ja jotka voivat tietoisesti valheellisin ja oman hyödyn nimissä hakea ja rakentaa mielisairauksiin lääketieteellistä todistusta esim hermovauriosta vaikka tutkijana melkovarmasti tietävät että tämä ei ole edes 20%:nen totuus näistä taudeista.

https://www.linkedin.com/pulse/elevated-serum-chemokine-ccl22-levels-first-episode-raine-hannula

https://www.linkedin.com/pulse/short-term-functional-outcome-psychotic-patients-results-hannula

 

   

Poliisin ja psykiatrian yhteiset toimintatavat 

Nyt tapauksia tutkineina ja jos oletamme että suomen poliisissa olisi ammattitaitoa, niin ovatko poliisin rikostutkijat huomanneet psykiatrian toiminnan maassamme ja luoneet yhteistyökuviot minkä avulla yhteisvoimin lavastetaan osa porukkaa pois vapaalta puolelta koska kun katsotaan esim Helsingin joukkosurman suunnittelijoita, jotka kannustettiin ja houkuteltiin psykiatrian lääkitseminä vetämällä heidät tähän toimintaan. Tässä kohtaan voitaisiin jo oikeasti alkaa puhumaan, että onko suomen poliisi rikkonut lakeja tämän toiminnan kanssa mitä tulee peitetoimintaan koska tapaukseen tutustuessani, se kyllä jättää ison kysymysmerkin maan poliisin toiminnasta ja parhaiten sitä kuvaa seuraava lause: Koska maamme on mielestäni kouluttanut rikollisuuden lähestulkoon pois, mistä maamme poliisi on lähestulkoon riipuvainen oman työnsäpuolesta, joten se on alkanut “ottamaan” rikollisensa houkuttelemalla yhteiskuntamme huono-osaisimmat lain väärälle puolelle peitetoiminnan varjolla.

 

 

Poliisi, suomen gestapo ja järjestäytynyt rikollisliiga

Lisäksi mies oli karannut poliisipartiolta näiden saattaessa ja vartioidessa tätä Turun yliopistollisessa sairaalassa. Mies oli poliisiautoon laittamisen yhteydessä ottanut jalat alleen ja juossut noin kahdensadan metrin päähän ennen jäämistään kiinni.

 

Tuomiosta käy ilmi, että mies oli jättänyt käyttämättä kaikkia hänelle määrättyjä lääkkeitä ja oli käyttänyt päihteitä. Hänellä ei ollut aikaisempaa rikosrekisteriä.

Vuonna 1995 syntynyt mies tuomittiin lopulta

- vahingonteosta,

- törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta,

- huumausaineen käyttörikoksesta,

- niskoittelusta poliisia vastaan,

- laittomasta uhkauksesta,

- virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta sekä

- vangin karkaamisesta. Hän sai teoistaan yhteensä 6 kuukautta ehdollista vankeutta.

Miestä syytettiin myös

- törkeästä vapaudenriistosta vastoin tahotaan hoidossa olleen naisen mukaan ottamisen vuoksi, mutta oikeus hylkäsi syytteen.

MOTIVES OF THE FINNISH POLICE

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/syyttaja-krp-paljasti-joukkomurhahankkeen-peitetoiminnalla/7309054 

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/helsingin-yliopistolle-joukkosurmaa-suunnitellut-mies-halusi-syyttajan-mukaan-aseita-joilla-on-helppo-lahtea-teurastamaan-porukkaa-etsi-tor-verkossa-kaveria-suorittamaan-hieronnan/7309508

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000760642.html

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000760720.html

 

In the police's bag of motives, there are just as pathetic reasons as the reasons for applying for the appropriations, when they are raffled off in the parliament like a little kid in a candy store. This case, which in all its pitifulness is pulling our troubled citizens down the path of crime, is on the other hand holding them back with a hero's cape on their shoulders.

 

The motives of the Finnish police, which is also very much read as proving their own imaginary competence at the expense of the freedom of these problem citizens, wants to show off with their cinematic performances on the front pages of the newspapers with colored stories about a horrible plan against our society, which in reality was the police's when they themselves were dragging these citizens drugged by psychiatry into their cunning plot, where they are finally arrested

 

The compulsive desire for this imaginary heroism has already reached a point where in order to satisfy this compulsive need, the problem citizens of our society have started to be sacrificed rather than being helped to survive in our society.

 

A Finnish policeman who would like to be a hero known from folk tales is only a half-plucked chicken from an assembly line who has bird flu compared to Minna Pass, whose abilities in all their incredibleness can be compared to a pheonix bird that can change from a swan to a vulture and expose the crimes of police leaders, for which the reward should be a cloak of immortality.

 

 

My criminal report to the Finnish police

While investigating this case, I'm not surprised at all why there is no response from the police to my requests for an investigation. Here I completely agree with the defense of the perpetrators, that the police have attracted these uneducated people, who belong to the most disadvantaged group in our society, to this act, who have already been in a really desperate situation and which our country's psychiatry utilizes 100% with the support of the police. Our country's medical care should, based on advertising speeches, act in compliance with patient rights, but this kind of action is very similar to that of a drug dealer who offers his clients in a desperate position momentary relief, which leads to really problematic situations in the long term in terms of the patients' lives.

 

The people belonging to this most disadvantaged group are really susceptible to being led away by their education and age. Police criminal investigators, which may include semi-professionals in psychology, and who should know this, and it is really pitiful to read in a newspaper that our country's police have committed this kind of action, by targeting a covert operation on persons in such a position, one of whom was drugged by our country's psychiatry with anti-depressants similar to rat poison. At least these people have got an assistant who has held the sides of these people in our rule of law after having to be medicated by psychiatry and instigated by the police and led in this case.

 

In all his stupidity and unprofessionalism, this half-plucked conveyor belt broiler who is sick with bird flu is rejecting my criminal reports from a friend club at the University of Turku that keeps a human rat farm for medical research on our problem citizens, when I'm handing them hard-class criminals directly on a tray, so there would be no need to arrest scumbags and scurry about them in the news.

https://www.finnishcrimereporter.com/vth

https://www.finnishcrimereporter.com/hasse-karlsson

 

 

Finnish police who stage criminals to gain credibility

https://www.finnishcrimereporter.com/druglord

 

It's really pitiful to read in the news how nicely the KRP exposed the operation with its covert operation and collected points at the expense of these scumbags. I hope that KRP criminal investigators do not start leading elementary school and kindergarten age people in our country into a cycle of crime and eventually arrest these idiots... although the law prevents the arrest of people of this age in our country and when investigating cases in Finland, it is good to see and state that this law at least works and it has not been circumvented with any kind of tricks, which is a very typical behavior in psychiatry when patients' rights are ignored and circumvented when non-existent mental illnesses are staged for people, and the cells of our rule of law are not full of 8-year-olds led to crimes by the KRP.

 

In my opinion, covert operations belong to the revelations of hard-line criminals, such as the investigation of the actions of the head of the drug unit in Helsinki and his friends' club, who should already know what is allowed and what is not for their work.

 

The undercover operation should be used to reveal the activities of the Turku University's friend club and what all this corruption entails with its side products where our country's problem youth die (Karttunen) and what kind of medical examinations the citizens staged by this group have to undergo in extremely closed conditions in the name of an imaginary disease.

 

A covert operation that belongs to hard-class criminals that certainly do not belong to either of the people in this case, who are, in my opinion, the worst-placed people in our society, who can be really susceptible to incitement and actions by the criminal investigator, who have already been medicated by psychiatry.

 

One of the perpetrators was found to be blameless according to today's model, which quantitatively doesn't even surprise me anymore. These covert actions should definitely be used on the medical care side to find out if there is possibly a group of people nesting there who can carry out radical cleaning methods in the facilities where they work, targeting our citizens. See Jimi Karttunen, Jouni Kauppila.

 

Covert operations should be used in communities that possibly and knowingly publish half-false studies in order to guide the attitudes and beliefs of our society towards drug testing and research into mental illnesses for which there is no medical evidence and who can knowingly seek and construct medical evidence for mental illnesses in the name of falsehood and self-interest, for example nerve damage, even though, as researchers, they pretty much know that this is not even 20% of the truth about these diseases.

https://www.linkedin.com/pulse/elevated-serum-chemokine-ccl22-levels-first-episode-raine-hannula

https://www.linkedin.com/pulse/short-term-functional-outcome-psychotic-patients-results-hannula

 

   

Common operating methods of the police and psychiatry

Now, as those who have investigated the cases and if we assume that the Finnish police have professional skills, have the police detectives noticed the activities of psychiatry in our country and created patterns of cooperation with the help of which a part of the group can be staged from the free side, because when we look at the planners of the Helsinki mass murder, for example, who were encouraged and lured by psychiatric medication by drawing them into this activity . At this point, we could really start to talk about whether the Finnish police have broken the law with this operation in terms of undercover operations, because when I got to know the case, it does leave a big question mark about the operation of the country's police, and it is best described by the following sentence: Because, in my opinion, our country has trained crime to almost disappear, where our country the police are almost dependent on their own work, so they have started to "take on" their criminals by luring the most disadvantaged of our society to the wrong side of the law under the guise of undercover operations.

 

 

The police, the Finnish Gestapo and the organized crime league

In addition, the man had run away from the police patrol while they were escorting and guarding him at Turku University Hospital. When the man was put in the police car, he had put his feet down and ran for about two hundred meters before he was caught.

 

It appears from the verdict that the man had failed to use all the medicines prescribed to him and had been using intoxicants. He had no previous criminal record.

The man born in 1995 was finally convicted

- for causing damage,

- grossly endangering traffic safety,

- for the crime of drug use,

- for assaulting the police,

- unlawful threat,

- for violently resisting an official and

- about the escape of the prisoner. He received a total of 6 months of suspended imprisonment for his actions.

The man was also accused

- for aggravated deprivation of liberty due to the inclusion of a woman who was in treatment against her will, but the court rejected the charge.

Salon kirvesmies_3.JPG

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/video-mies-murtautui-kirveella-mielisairaalaan-ja-pakeni-pakkohoidossa-olleen-naisen-kanssa-holtiton-kaahaus-paattyi-piikkimattoon/8191010

 

 

Jos tätä toimintaa katsoo, niin suomen poliisilla on selvästikin yhteistyökuviot sairaanhoidon psykiatrian kanssa kun se itse lainvalvojana sallii tämänkaltaisen toiminnan joka oli hyvin normaalia Gestapolta 40-luvun saksassa. Tämä myös todistaa enemmänkin sitä, että poliisi on ennemminkin turvaamassa muiden viranomaisten laitonta toimintaa omalla uskottavuudellaan jonka se on ansainnut kansan silmissä, täysin valheellisesti jos minulta kysytään.

 

 

Poliisi jonka esihistoriallinen toiminta on tullut tiensä päähän

Jää vain mietityttään miksi meillä on ylipäätänsä olemassa lait jotka estävät poliisia toimimasta niinkin yksinkertaisen asian suhteen kuin aseen takavarikoiminen ja lopuksi kitistään määrärahoja lisää kiristystaktiikkaa käyttämällä “ettei ehditä ajoissa paikalle” No tämä kyllä on täysin totta suomen poliisilta ja se varmasti tule muuttumaan annetaan sitä rahaa kuinka paljon tahansa jos asenteet ovat tätä luokkaa.

 

Tällä hetkellä suomessa lakeja kierretään niinkin suurissa määrin viranomaisten puolelta, että Karttunenkin voitiin murhata suomalaisessa sairaanhoidossa peittämällä tämä toiminta trauman jälkkeisen aineenvaihdunnalisen reaktion alle kun potilaanoikeuksia kierretään eikä niistä välitetä.

 

Poliisi vetoaa lakien noudattamatta jättämisiin tarvittaessa, ettei sillä ole rahaa eikä resursseja. Tämä sama toiminta on hyvinkin yleistä sairaanhoidon puolella kun se ei halua tarjota palveluitaan 2-luokan kansalaisilleen. Nämä ovat ainoastaan todisteita sille, kuinka viranomaiset kiertävät lakeja niinkin paljon, että he voivat murhata haluamiaansa huono-osaisia henkilöitä pois yhteiskunnastamme jotka eivät anna omaa yhteiskuntapanostaan kuten Karttunen (yksi artikkeleistani)

 

PSYKIATRIAN MOTIIVIT

Psykiatria motiivit eivät ainakaan ole epäselviä minulle tapauksia tutkineena. Tämän osa-alueen lääkärit ovat aina siellä missä sen nenään vähänkään haisee lääketieteen ihmisrotta joka voidaan ostaa halvalla maamme tuomioistuimista maleksimasta kun vähänkään tarjotaan poikkeuksellista käytöstä korruptoituneille tuomioistuimille omilla asiantuntijalausunnoilla huumatusta asiakkaastaan.

Psykiatrian ratkaisu mustamaalatuille ettei heidän potilaat vie joka kerta sivullisia uhreja

Emilia Niemisen artikkelissani otinkin kantaa psykiatrian toimiin jonka olisi kehitettävä toimiaan lavastettujen kansalaisten kanssa etteivät he aina veisi sivullisia kansalaisia mennessään on tämä ilmeisesti se ratkaisu, että johdatellaan ongelmakansalaiset koulusurmien tielle ja uusilla säädöksillä rikoslakiin heidät saadaan napattua parkkipaikalta ilman tekoon syyllistymättä. Tämä ainoastaan aistii viranomaisten äärimmäisen suunnitelmallisesta toimesta ongelmakansalaistemme kanssa, joka sinänsä on rikoksena jo samaa tasoa kuin heidän lavastamien potilaidensa aikeet. Ja kuka sitä tutkisi suomen poliisin ja viranomaisten toimia ja mihin he ovat syyllistyneet maassamme jossa jäljellä on vain toimittajie joille viranomaiset sanelee uutiset mitä kirjoittaa, pois lukien Rami Mäkinen jonka innokkuus aiheen kanssa valitettavasti valui näiden syytettyjen julkiseen parjaamiseen mistä maamme korruptoituneet viranomaiset varmasti kiittävät.

https://www.finnishcrimereporter.com/murder-of-emilia-nieminen

 

 

Syrjäytyneillä tehtävät valheelliset  tilastot joilla peitellään rikollista toimintaa 

Tämänkaltaisen toiminnan lavastaminen tottakai luo näyttöihin perustuvaa valheellista faktatietoa sille, että jos syrjäydyt yhteiskunnasta, se johtaa tämänkaltaiseen toimintaan ja käyttäytymiseen mikä on puoliksi totta mikä varmasti tyydyttää turun yliopiston korruptoituneita tutkijoita jotka osaavat käyttää jo melko harjaantuneesti tällaista puolivalheellista tietoa omissa tutkimuksissaan jotka rakennetaan omia intressejä hyödyttäen. Heille tällaisen puolivalheellisen tiedon avulla on helppo luoda yliopistotasoisia julkaisuja joilla voidaan hyväksyttää kansalla omia epäoikeudenmukaisia toimia ja samalla mahdollistaa niitä. Toisin sanoen, jos turun yliopistossa tehdään tämän tiedon perusteella tutkimus, jossa on useamman tutkijan ja professorin osallisuus, Tämä luo vahvan hyväksynnän tämänkaltaiselle toiminnalle. Tämän jälkeen on vain pidettävä huoli, että kaikki syrjäytyneet myös ajatuvat vastaavanlaisiin tekoihin mikä jo sinänsä on ihan normaalia psykiatrian asiakkaille jotka he lääkitsevät tulevia oikeudenkäyntejä varten aivotoimintoja lamaavilla lääkkeillä.

 

Puolitotuus tässä tapauksessa on tottakai se, että ko henkilöt syyllistyivät tällaisten toimien suunnitteluun mutta toinen puoli on se, että heidät vedettiin tähän toimintaan psykiatrian lääkitseminä aivotoimintoja lamaavilla uudenajan huumeilla ja olivat peitepoliisin innoittamina ja johdattelemina. Tätä tapausta ei olisi mitä ilmeisemmin koskaan edes tapahtunut ilman psykiatrian ja krp: peitetoimintaa.

 

Tämä tapaus on saattanut olla täysin poliittinen sen suhteen, että tällä haettiin poliisille perusteita määrärahoihin sekä rakennettiin jonkinlaista onnistumista aiempien operaatioiden epäonnistumisista näiden palleroiden kustannuksella. Kaikenkaikkiaan todella säälittävää toimintaa KRP:ltä. Tämä enemmänkin todistaa KRP:n puolien valinnan ja kuinka on täysi mahdottomuus saada sairaanhoidon psykiatriaa vastuuseen suomessa toimistaan joka toimii turun yliopiston korruptoituneiden professorien innoittamina ja ohjaamina lavastamalla maamme huono-osaisimmista mielenterveyspotilaita jota maamme poliisi enemmänkin on tukemassa omalla toiminnallaan. On hyvin kyseenalaista, tutkiiko poliisi Jimi Karttusen kuolemaan johtaneita epäselvyyksiä puolueettomasti koska heillä on sairaanhoidon kanssa näyttöihin perustuen melko hyvät yhteistyökuviot meneillään mielenterveyspotilaiden ajojahtien suhteen. Tämä todistaa, että heikoimpien kustannuksilla on helpoin tapa nostattaa omia kannuksia ja vielä kun uutisointi on rakennettu puolivalheellisesti ja näitä palleroita leimaavasti.

https://www.finnishcrimereporter.com/murder-of-jimi-karttunen

 

SUOMEN VIRANOMAISTEN MOTIIVIT

Suomen viranomaiset joihin lukeutuu myös osittain maamme päättäjät saavat enemmän rahallisia perusteita omille toimille kuten syrjäytymisen ehkäisemiseen mikä sinänsä on vähän outoa koska itse näen tämänkin tapauksen yhteydessä enemmänkin viranomaisyhteistyötä että tämäkin tapaus eskaloitui tähän pisteeseen.

 

Suomi jota on alettu johtamaan maamme uusien johtajien toimesta samalla tavalla kuin yritystä, mikä valitettavasti tarkoittaa sitä että näiden lavastettujen henkilöiden arvo on suurempi uutisissa kansalaisina jotka uhkaavat kuvitteellista onnelaa jossa elää maailman onnellisin kansa vuosiakausia peräkkäin sekä että ihmisrottana maamme mielisairaaloissa mihin näistä toinen saatiinkin onnistuneeksi kuin normi töissä mistä ongelmakansalaisesta on vain kulua kaikkien sille tarjoamien palveluiden takia.

 

Lääketieteen luonnonvara eli Ihmisrotta

Ihmisrotta joka on äärimmäisen arvokas luonnonvara suomi oy:lle joita kasvaa ja jalostetaan työvoimatoimiston ja kelan jonoissa. Aikansa kypsyteltyään aivotoimintoja laskevilla lääkkeillä työttömien jonoissa maamme viranomaiset ottavat heidät yksikerrallaan jonoista pois maleksimasta keravalaisen auervaaran laitoksiin lääketieteen käyttöön.

https://www.finnishcrimereporter.com/vth

 

Näillä ihmisrotilla mahdollistetaan lukuisten professorien ja tutkijoiden työllistyminen turun yliopistossa ja jotka saavat tutkia sekä tehdä akateemisia julkaisuja näiden lavastettujen henkilöiden terveyden ja vapauden kustannuksella.

https://www.finnishcrimereporter.com/gang-bang-of-turku-university

 

Suomi oy jota johdetaan hajoita ja hallitse taktiikalla

Koska nämä henkilöt kuten kaikki tapaukset suomessa joista on luettavissa viranomaisten osallisuudesta tapauksiin on omiaan aiheuttamaan vihaa tämän vähemmistöryhmän päälle joka korostuu äärimmäisen paljon psykiatrian mustamaalattujen kanssa koska heidät on saatu provosoitua lääkehoitojen kanssa äärimmäisen julmiin tekoihin ilman motiivia mitkä kohdistuvat täysin syyttömiin sivullisiin henkilöihin.

 

Tämän vihasuhde kansan ja psykiatrian mustamaalattujen välillä antaa suuren vipuvarren psykiatrille rekrytointitilaisuuksiin kun he tarvitsevat ihmisrottia tutkimuksiinsa eikä kukaan epäile tätä taikka kyseenalaista heidän toimiaan kun kyseessä on msutamaalattu ja vähemmistöön kuuluva mielenterveysongelmainen kansalainen.

 

Koska viha näitä mustamaalattuja kansalaisa kohtaan on niinkin suurtä kuin se on suomessa, on iso kysymysmerkki minkälaisia kansalaisjärjestöjä tämä viha on synnyttänyt maahamme ketkä ilomielin metsästää näitä yhteiskunnan tuholaisia jotka kuitenkin ovat kultaakin arvokkaampia lääketieteelle.

https://www.linkedin.com/pulse/imatran-surmien-lasonen-josta-muodostui-psykiatrian-ja-raine-hannula

 

TUOMIOISTUIN MENETTELYT

Tuomioistuimen ratkaisut osoittavat suomen viranomaisten diktatuurisen aseman sekä koko oikeuslaitoksemme korruptoituneisuuden jonka tuomioihin ei voi vaikuttaa, vaikka poliisi on itse ollut mukana ja osallistunut vetämään näitä kahta kohti tätä sairasta toimintaa eli joukkosurman suunnitteluun.

 

“Puolustus on kiistänyt syytteen. Asianajaja Antti Kortelaisen mukaan kyse on työttömäksi jääneen ihmisen ”pahoista ja huonoista ajatuksista”. Paha olo on purkautunut kirjoituksissa pillereiden ja päihteiden vuoksi. Puolustuksen mukaan mitään suunnitelmaa ei koskaan ollut eikä varsinkaan yksityiskohtaista sellaista.”

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/41af3cee-aebc-4ba1-ab2c-da536876cb9a

 

Jos tätä tapausta ja kaikkia muitakin suomen huono-osaisten tapauksia katsoo, niin suomen valtion viranomaisilla ei ole mitään muuta päämäärää kuin kerätä näitä huono-osaisia kansalaisia pois yhteiskuntamme vapaalta puolelta omiin suljettuihin laitoksiin joissa osassa he joutuvat lääketieteen käytettäväksi ja turun yliopiston tutkijoiden Jarmo Hietalan ja Walta Maija Helenan mielivallan alle. Tällainen toiminta on lähes identtistä nazi saksan hallitukselta, olematta kuitenkaan läheskään niin laajamittaista ja massiivista mutta joka on korvattu sitäkin järjestelmällisemmällä ja systemaattisemmalla toiminnalla.

 

Tirkkonen: Ei kykenemätön suoriutumaan surmatyöstä

“Oikeudessa Tirkkonen vetosi siihen, että hän ei olisi kyennyt mielenterveydellisistä syistä toteuttamaan tekoa, mutta tähän oikeus ei uskonut.”

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/video-mies-murtautui-kirveella-mielisairaalaan-ja-pakeni-pakkohoidossa-olleen-naisen-kanssa-holtiton-kaahaus-paattyi-piikkimattoon/8191010

 

 

If you look at this activity, the Finnish police clearly has cooperation patterns with medical psychiatry when it itself, as a law enforcement officer, allows this kind of activity, which was very normal for the Gestapo in Germany in the 40s. This also proves more that the police is rather protecting the illegal activities of other authorities with its own credibility that it has earned in the eyes of the people, completely falsely if you ask me.

 

 

A policeman whose prehistoric activities have come to an end

One can only wonder why we have laws in the first place that prevent the police from acting on something as simple as confiscating a weapon, and finally the appropriations are squeezed by using more extortion tactics "so that you don't get there in time". any amount if the attitudes are of this category.

 

Currently in Finland, laws are being circumvented to such a large extent by the authorities that even Karttunen could be murdered in Finnish medical care by covering this action under the post-trauma metabolic reaction when patients' rights are being circumvented and not cared about.

 

The police appeals to non-compliance with the law if necessary, that it has no money and no resources. This same activity is very common on the medical care side when it does not want to offer its services to its 2nd class citizens. These are only proofs of how the authorities circumvent the laws so much that they can murder the disadvantaged people they want out of our society who do not contribute to society like Karttunen (one of my articles)

 

MOTIVES OF PSYCHIATRY

Psychiatry's motives are at least not unclear to me as someone who has investigated cases. The doctors in this area are always where the smell of the human rat of medicine can be bought cheaply from the courts of our country, when exceptional behavior is offered to the corrupt courts with their own expert opinions about their drugged client.

 

Psychiatry's solution for blackmailers so that their patients take bystander victims every time

In my article by Emilia Nieminen, I took a position on the actions of psychiatry, which should develop its actions with staged citizens so that they don't always take bystanders when they go, this is apparently the solution, that we lead problem citizens down the path of school killings and with new regulations in the Criminal Code, they can be caught in the parking lot without committing the act. This only gives a sense of the extremely planned action of the authorities with our problem citizens, which in itself is a crime on the same level as the intentions of their staged patients. And who would investigate the actions of the Finnish police and authorities and what they are guilty of in our country where there are only journalists left to whom the authorities dictate the news what to write, excluding Rami Mäkinen whose enthusiasm with the subject unfortunately spilled over into the public shaming of these accused for which the corrupt authorities of our country will certainly thank.

https://www.finnishcrimereporter.com/murder-of-emilia-nieminen

 

 

False statistics made on marginalized people to cover up criminal activity

Staging this kind of activity, of course, creates false factual information based on evidence that if you are excluded from society, it leads to this kind of activity and behavior, which is half true, which certainly satisfies the corrupt researchers of the University of Turku, who know how to use this kind of half-false information quite well in their own studies, which are built to benefit their own interests. With the help of such half-false information, it is easy for them to create university-level publications that allow the people to accept their own unjust actions and at the same time enable them. In other words, if the University of Turku conducts a study based on this information, with the participation of several researchers and professors, this creates a strong approval for this kind of activity. After this, you just have to take care that all those who are excluded will also be driven to similar acts, which in itself is quite normal for clients of psychiatry, who they medicate with drugs that paralyze brain functions for future trials.

 

The half-truth in this case is, of course, that the individuals were guilty of planning such actions, but the other side is that they were drawn into this action by being medicated by psychiatry with modern drugs that paralyze brain functions and were inspired and led by the undercover police. This case would most obviously never even have happened without the covert operation of psychiatry and the KRP.

 

Tämä tapaus on saattanut olla täysin poliittinen sen suhteen, että tällä haettiin poliisille perusteita määrärahoihin sekä rakennettiin jonkinlaista onnistumista aiempien operaatioiden epäonnistumisista näiden palleroiden kustannuksella. Kaikenkaikkiaan todella säälittävää toimintaa KRP:ltä. Tämä enemmänkin todistaa KRP:n puolien valinnan ja kuinka on täysi mahdottomuus saada sairaanhoidon psykiatriaa vastuuseen suomessa toimistaan joka toimii turun yliopiston korruptoituneiden professorien innoittamina ja ohjaamina lavastamalla maamme huono-osaisimmista mielenterveyspotilaita jota maamme poliisi enemmänkin on tukemassa omalla toiminnallaan. On hyvin kyseenalaista, tutkiiko poliisi Jimi Karttusen kuolemaan johtaneita epäselvyyksiä puolueettomasti koska heillä on sairaanhoidon kanssa näyttöihin perustuen melko hyvät yhteistyökuviot meneillään mielenterveyspotilaiden ajojahtien suhteen. Tämä todistaa, että heikoimpien kustannuksilla on helpoin tapa nostattaa omia kannuksia ja vielä kun uutisointi on rakennettu puolivalheellisesti ja näitä palleroita leimaavasti.

https://www.finnishcrimereporter.com/murder-of-jimi-karttunen

 

THE MOTIVES OF THE FINNISH AUTHORITIES

The Finnish authorities, which also partly includes our country's decision makers, get more financial grounds for their own actions, such as preventing marginalization, which in itself is a bit strange because I personally see more cooperation from the authorities in connection with this case too, that this case also escalated to this point.

 

Finland, which has started to be managed by the new leaders of our country in the same way as a company, which unfortunately means that the value of these staged persons is greater in the news as citizens who threaten the imaginary happiness where the world's happiest people live for years in a row, and as human rats in our country's mental hospitals, where one of them was successful than the norm at work, which problem citizen is only a wear and tear because of all the services offered to him.

 

The natural resource of medicine, the human rat

The human rat, which is an extremely valuable natural resource for suomi oy, is grown and processed in the queues of the employment office and the coil. After serving their time in the queues of the unemployed with drugs that lower brain functions, the authorities of our country take them out of the queues at once from the queues to the institutions of Auervaara in Kerava for medical use.

https://www.finnishcrimereporter.com/vth

 

These human rats make it possible for numerous professors and researchers to be employed at the University of Turku and who are allowed to research and make academic publications at the expense of the health and freedom of these staged persons.

https://www.finnishcrimereporter.com/gang-bang-of-turku-university

 

 

Suomi oy, which is managed with divide and conquer tactics

Because these people, like all the cases in Finland that can be read about the involvement of the authorities in the cases, are apt to cause anger on this minority group, which is emphasized extremely much with the slandered of psychiatry, because they have been provoked with medical treatments into extremely cruel acts without motive, which are aimed at completely innocent bystanders.

 

This hate relationship between the people and those who blackmail psychiatry gives great leverage to psychiatrists for recruitment events when they need human rats for their research and no one doubts this or questions their actions when it comes to blackmailed and minority citizens with mental health problems.

 

Since the hatred towards these slandered citizens is as great as it is in Finland, there is a big question mark as to what kind of non-governmental organizations this hatred has given birth to in our country, who happily hunt down these pests of society, who, however, are more valuable than gold to medicine.

https://www.linkedin.com/pulse/imatran-surmien-lasonen-josta-muodostui-psykiatrian-ja-raine-hannula

 

COURT PROCEEDINGS

The court's decisions show the dictatorial position of the Finnish authorities and the corruption of our entire judicial system, whose judgments cannot be influenced, even though the police themselves have been involved and participated in pulling these two towards this sick activity, i.e. planning a mass murder.

 

"The defense has denied the charge. According to lawyer Antti Kortelainen, it is about the "bad and bad thoughts" of a person who has lost his job. The bad feeling has erupted in the writings because of pills and drugs. According to the defense, there was never any plan, and especially not a detailed one."

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/41af3cee-aebc-4ba1-ab2c-da536876cb9a

 

If you look at this case and all other cases of the disadvantaged in Finland, the Finnish state authorities have no other goal than to collect these disadvantaged citizens from the free side of our society to their own closed institutions where some of them have to be used by medicine and the researchers of the University of Turku, Jarmo Hietala and Walta Maija under Helena's will. This kind of activity is almost identical to that of the Nazi German government, although not nearly as large-scale and massive, but which has been replaced by an even more systematic and systematic activity.

 

Tirkkonen: Not incapable of performing the death job

"In court, Tirkkonen pleaded that he would not have been able to carry out the act due to mental health reasons, but the court did not believe this."

unihelsurma_tekovälineet.jpg

Jos katsotaan kaksikon asevarustusta, Tirkkosen lausunnot pitävät paikkaansa. Tässä kuvassa ainoa väline jolla voi ihmiseltä riistää henki on puukko. Kaaripyssy jonka kaari on noin 40cm ja ilman pyöriä millä voimaa muutetaan, ei sen keveisiin nuoliin mitä suurella todennäköisyydellä saada energiaa, jolla ihmiseltä voi riistää hengen. Tämä joukkosurma kuvan perusteella on ollut täysin puukon varassa, joten kyseessä ei voi edes olla joukkosurmansuunnittelu tällaisella aseistuksella.

 

On iso kysymysmerkki olisiko kumpikaan näistä henkilöistä kantanut niin suurta katkeruutta yhteisön tuntemattomia henkilöitä kohtaan että he olisivat olleet valmiita riistämään henkiä puukona kanssa, joka on aika raakaa puuhaa.

 

Nita-Minttu Tirkkonen

Tirkkonen lähetettiin syyntakeettomana maame ihmisrottafarmeille missä hän joutuu osallistumaan turun yliopiston laittomiin ihmisillä suoritettaviin lääketieteellisiin tutkimuksiin jotka ovat suomen mielisairaloiden potilaiden lukumäärään katsottuna pikkuista vaille laittomampaa puuhaa kuin Tirkkosen ja Hannun joukkosurman suunnittelut puukon kanssa mikä jättää ison kysymysmerkin tuomioistuimen henkilöiden päälle, että ymmärtävätkö he omien tekojensa seuraukset kun he lähettävät näitä psykiatrian murtamaalaamia ja viranomaisten laittomien toimien uhreja lääketieteen käytettäväksi niinkuin nazi saksassa.

 

ILTASANOMIEN RAMI MÄKISEN KANNANOTTO JOKA HENKILÖKOHTAISUUDESSAAN ON ARTIKKELIENI TASOA

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000760720.html

Iltasanomien Rami mäkisen henkilökohtainen kannanotto ihmetyttää minua ja eroaa aikalailla muusta uutisoinnista joka on pysytellyt enemmän faktalinjoilla. Minun henkilökohtaisuuksiin meneminen näiden aiheiden taustalla on, että yritän tuoda esille viranomaisten laittomia toimia kansalaisiaan kohtaan sekä että näistä tapauksista paistaa läpi suuresti lavastus viranomaisten puolelta joka ei halua oikeasti auttaa yhteiskuntamme ongelmallisinta vähemmistöryhmää ja kaiken lisäksi näyttäisi että viranomaiset saavat vuotaa lehdistöön ihan mitä soopaa tahansa ettei heidän rikolliset toimet paljastuisi kaikkien lavastettujen ja houkuteltujen ongelmakansalaisten taustalta mistä paras esimerkki on tapaus Aino Nykopp täysin yksipuolisen uutisoinnin kanssa.

 

Mäkisen henkilökohtainen julkaisu on ymmärrettävissä ainoastaan siitä näkökulmasta ettei hän tiedosta viranomaisten toimintaa näiden henkilöiden taustalla ja minkä minä olen huomannut näitä tapauksia tutkineena.

If we look at the weapon equipment of the duo, Tirkkonen's statements are true. In this picture, the only tool that can take a person's life is a knife. A bow gun with an arc of about 40cm and without wheels to change the power, its light arrows are not likely to get energy that can take a person's life. Based on the picture, this mass killing has been completely dependent on a knife, so it cannot even be a mass killing plan with this kind of weaponry.

 

It is a big question mark whether either of these people would have held so much bitterness towards unknown persons in the community that they would have been ready to take their own lives with a knife, which is a pretty brutal piece of wood.

 

Nita-Minttu Tirkkonen

Tirkkonen was sent without charge to human rat farms in the country, where he has to participate in the University of Turku's illegal medical studies on humans, which, compared to the number of patients in Finnish mental hospitals, are small, if not more illegal activities than Tirkkonen's and Hannu's plans for mass murder with a knife, which leaves a big question mark on the people of the court, whether they understand the consequences of their own actions when they send these psychiatry crackpots and victims of illegal actions of the authorities to be used by medicine like in Nazi Germany.

 

 

ILTASANOMA RAMI MÄKISEN'S OPINION, WHICH IN ITS PERSONALITY IS ON THE LEVEL OF MY ARTICLES

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000760720.html

Iltasanomat's Rami Mäkinen's personal stance surprises me and differs from other news reporting at the time, which has stayed more on factual lines. The background of my going into the personal nature of these topics is that I am trying to highlight the illegal actions of the authorities towards their citizens, and that these cases show a lot of staging on the part of the authorities who do not really want to help the most problematic minority group in our society, and on top of that, it seems that the authorities are allowed to leak to the press whatever they want so that they don't criminal activities would be revealed from the background of all the staged and lured problem citizens, of which the best example is the case of Aino Nykopp with completely one-sided reporting.

 

Mäkinen's personal publication can only be understood from the point of view that he is not aware of the actions of the authorities behind these persons, and what I have noticed as I have investigated these cases.

bottom of page