top of page
Nikkilä Main pic.jpg
Nikkilä cat_FI.JPG
Nikkilä cat_EN.JPG
Nikkilä murha kuvaaja BW.JPG
EevaKaisa Nikkilä murha_1.JPG
EevaKaisa Nikkilä murha_2.JPG

Tapaus alkaa 20.6.2015, kun Jari Nikkilä viedään sairaalaan huonovointisuuden takia. Tapaus osoittautuu Eeva-Kaisa Nikkilän suunnittelemaksi.

https://www.ruutu.fi/video/3774989

 

SUOMEN POLIISI VALEHTELEE

Tässä kohtaan tapauksen tutkintaa, missä poliisi on epäiltynä murhasta, eli Eeva-Kaisa Nikkilän, ei sen sanomisia tietenkään voida uskoa, mitä tulee suomen poliisin kertomuksiin Eeva-Kaisasta. Tämä ei kuitenkaan päde koko kertomukseen mutta käyn läpi ne kohdat, joissa poliisin kertoma on hyvin todennäköisin syin valhetta.

 

Suomen poliisi joka on osoittautunut kokoomuksen valkoisen kuninkaan Sauli Niinistön murhapolitiikan syyttömien uhrien todellisten kuolinsyiden suojamuuriksi, vetämällä viranomaisten tekemien rikoksien rikostutkinnat väärille urille, niinkuin Sanna Sillanpään kanssa kävi kun Kari Tolvanen penko tapauksen motiiveja Chris Carterin X-files sarjoista.

https://www.finnishcrimereporter.com/sanna-sillanp%C3%A4%C3%A4

 

Treffipalsta ilmoitukset ehkä valetta

Suomen poliisi, joka nakkelee näitä treffipalstojen seuranhakuilmoituksia jo kuolleiden uhrien päälle on saanut minun huomion, että onko nämä treffipalstat, ihan kuten Jari Aarnion huumekauppa sekä Kenneth Erikssonin thaimaalaisten seksikauppakin itseasiassa poliisin pyörittämää toimintaa, joiden palstoilla sen rikostutkijat notkuu kun he saalistavat yhteiskuntamme huono-osaisimpia viranomaisvaltuuksin valtion suljettuihin laitoksiin kuten mielisairaaloihin taikka tarvittaessa jopa hautoihin viranomaisvaltuuksin.

 

Näiden samojen treffipalstaehdotuksien esille tuontia se on tuonut esille myös Anneli Auerin tapauksen yhteydessä mutta vaikka Auer on kuitenkin hengissä, olisi hänen lausunnot vähintäänkin jäävejä tämän asian suhteen, koska minun silmissä hän on tehnyt jonkinlaisen sopimuksen suomen poliisin ja syyttäjien kanssa murhatun Jukka S. Lahden tapauksen suhteen, ettei häntä tuomittu tästä rikoksesta vaan tuomio tuli omien lastensa seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja on iso kysymysmerkki, kuinka moni suomalainen uskoo tämän mutta minä en ainakaan.

https://www.finnishcrimereporter.com/anneli-auer

 

Eeva-Kaisan tekemä itsemurhakirje

Tämä on 100% hölynpölyä ja osa suomen poliisin lavastusta, jolla se peittelee Eeva-Kaisan Nikkilän murhan, jonka se itse teki omassa vankilassa. Eeva-Kaisa joka kirjoitti kirjeeseen lapsellisia satuja runokirjoista, kuinka hän tapaisi Jarin toisella puolella ja kuinka hän rakastaa Jaria on minun silmissä yhtä säälittävää rimpuilua kuin Juha Rautaheimon putsaamat rikospaikat, eikä ne saa vihreää valoa minun rikostutkinnoissa.

 

Eeva-Kaisa ei varmasti kirjoita kirjeitä, jotka ovat lähes identtisiä ja odotettavia ainoastaan leskeltä, joka on menettänyt rakastetun puolisonsa traagisesti kolmannen osapuolen tekemänä, kuin että sen olisi kirjoittanut nainen, joka murhasi oman miehensä.

 

Jos tapausta verrataan Anneli Aueriin, ei Auer varmasti koskaan kirjoittaisi miehestään jonka hän surmasi tällaisia kirjeitä, koska se olisi vastoin kaikkea hänen tekojaan.

 

Suomen poliisin tekemä murha

Eeva-Kaisa Nikkisen murha, joka on hyvin samankaltainen kuin Tuomas Teräsvuoren, joka murhattiin Ugandassa Suvi Lindenin valvovien silmien alla. Nämä murhat on mitä ilmeisemmin suoritettu samalla turvallisella tavalla, joilla näiden viranomasilaitosten diktatuuria suojellaan, nimittäin myrkyttämällä uhrit, joka toimintana on itseasiassa julistettu mielisairaudeksi turun yliopiston hallinnoimilla ihmisrottafarmeilla kun niiden potilaat mainitsevat tämänkaltaisesta toiminnasta heitä kohtaan jotka esiintyvät turun yliopiston Jarmo Hietalan ja Walta Maija Helenan ihmisillä suoritettavissa lääketieteellisissä tutkimuksissa.

https://yle.fi/a/3-9767138

https://www.finnishcrimereporter.com/operation-linden-s-trip

 

Eeva-Kaisa Nikkinen joka otettiin kiinni ja laitettiin kirjoittamaan omaa selvitystään, jonka yhteydessä hänelle on tarjottu jotain juomaa, jossa on ollut jotain mikä aiheutti hänen kuoleman. Tämä samankaltainen toiminta on saattanut olla Tuomas Teräsvuorenkin murhan taustalla missä hänet vietiin Ugandan viranomaisten toimesta Pearl of africa hotelliin missä hänelle ei ole tarvinnut tarjota muuta kuin juomaa kuumassa hotellissa josta on varmasti todella vaikea kieltäytyä ja tätä suojaamassa on ollut huumelöydökset sekä hyönteismyrkky löydökset Teräsvuoren ruumiissa.

 

Tämänkaltainen myrkyttäminen voi itseasiassa olla kaikkien suomen ongelmakansalaisten itsemurhie taustalla joita tutkimassa on ainoastaan kokoomuksen valkoisen kuninkaan murhapolitiikan kannattaja terveyden ja hyvinvoinnilaitoksen Sirkka Goebeler joka siunasi omalla lausunnollaan Tuomas Teräsvuoren murhan kuolemansyyntutkinnat jotka suoritettiin Ugandan päässä.

 

Suomen poliisin tekemää murhaa tukee

Tätä toimintaa tukee itseasiassa kaikki tapaukset suomessa joita olen tutkinut, joissa suomen poliisi on enemmän taikka vähemmän syyllisenä, mikä tarkoittaa jopa maamme ongelmakansalaisten vetämistä joukkosurmahankkeisiin missä hyödynnetään poliisin peitetoimintaa. Minulle on päivän selvää, että suomen poliisi on euroopan suurin järjestäytyneen rikollisuuden kattojärjestö, joka masinoi suomessa jopa murhia rikoksista syytetyille, kuten Eeva-Kaisa Nikkilälle, joka murhasi miehensä myrkyttämällä hänet metanolilla ja joka joutui itse samankaltaisen toiminnan kohteeksi suomen poliisin tekemänä.

https://www.finnishcrimereporter.com/massacre-uni-hel

 

Jos tälle toiminnalle hakee vastakaikua ja edes samalle viivalle päästäkseen, olisi matkustettava takaisin Ugandaan missä tällaisia murhia voidaan järjestää ja mikä johti Tuomas Teräsvuoren murhaan Suvi Lindenin tekemänä.

 

 

Sauli Niinistön murhapolitiikka jonka aivopesemä suomen poliisi on

Tämä kokoomuksen valkoisen kuninkaan Sauli Niinistön murhapolitiikka, joka ei sääliä tunne kun kyseessä on valtiolle kannattamaton kansalainen, kuten lapsuuden aikainen ystäväni Jarno Laapotti, joka myös kuoli 27-vuotiaana psykiatrian klinikoilla mihin maamme ongelmakansalaisia houkutellaan YLEn propagandakoneiston positiivisella mainonnalla mutta joka ei tule tarjoamaan ongelmakansalaiselle mitään muuta kuin kuolemaa, joka naamioidaan luonnollisen kuoleman alle, ihan kuten Jimi Karttusen tapauksessa häiritsemällä traumanjälkeistä aineenvaihdunnallista reaktiota joka sammutti Karttusen elintoiminnot.

https://www.finnishcrimereporter.com/sauli-s-angels-1

https://www.finnishcrimereporter.com/murder-of-jimi-karttunen

 

Sauli Niinistön murhapolitiikka, jonka edessä Eeva-Kaisa Nikkilä oli ilmeisesti aivan turha pitää hengissä Sauli Niinistön eli veronmaksajien rahoilla ja Sauli Niinistön murhapolitiikan edessä paljon halvempi ja helpompi ratkaisu tottakai on murhata Eeva-Kaisa Nikkilä pois kuluttamasta valtion rahoja.

 

Mutta miksi Sauli Niinistön murhapolitiikka ei murhaa kaikkia rikoksesta tuomittuja

En näe Eeva-Kaisa Nikkilän murhaan mitään muuta selitystä kuin, että tämä on silmä silmästä ja hammas hampaasta kosto kokoomuksen murhapolitiikan suojeluksessa olevilta yrittäjiltä turusta, kun Eeva-Kaisa myrkytti turun seudulla menestyneen yrittäjän, jolla ilmeisesti oli suhteita suomessa.

 

Tämä porukka ei ole nähnyt mitään syytä elättää Eeva-Kaisaa veronmaksajien rahoilla vaan tässä on langetettu kuoleman tuomio julkisivujen takana, ihan kuten Tuomas Teräsvuoren tapauksessa ja tuomio laitettiin heti käytäntöön kun se vain oli mahdollista, ihan kuten maamme ongelmakansalaisille jotka eksyvät psykiatrian klinikoille maineen mustamaalaukseen jonka jälkeen suomen viranomaiset voivat tehdä näiden ongelmakansalaisten kanssa ihan mitä vain kansan silmien edessä joka on täynnä vihaa näitä psykiatrian mustamaalattuja uhreja kohtaan Anne Holmlundin masinoimien koulusurmien jälkeen joista nämä psykiatrian potilaat eli uhrit ovat äärimmäisen tuttuja.

 

Nämä molemmat murhat, Eeva-Kaisan ja Tuomas Teräsvuoren peitellään suomen poliisin uskottavuudella, missä se jakelee kansan silmille Eeva-Kaisan nimissä empaattisia kirjoituksia jotka ovat ilmeisesti suomen poliisin itsensä kirjoittamia sotketulta rikospaikalta.

 

EEVA-KAISA NIKKILÄN ITSEMURHAN LAVASTAMINEN

Eeva-Kaisa Nikkilä, jota pidettiin poliisin tutkintavankeudessa 2-viikkoa, ja joka laitettiin kirjoittamaan selvitystä miehensä murhasta, tehtiin ilmeisesti ilman puolustusasianajajaa mutta suomen tapauksessa sillä ei välttämättä olisi merkitystä, koska syytettyjen puolustus nojautuu suomessa pitkälti valtion palkoilla oleviin pikkurikollisiin kuten Heikki Lampela ja Kaarlo gummerus sekä tottakai Kari Uotiin joka ei itseasiassa ole mikään pikkurikollinen edes Jari Aarnion rinnalla.

 

Eeva-Kaisa Nikkilä, joka ei ollut kykenevä itsemurhaan

Olen tutkinut suomessa psykiatrian kenttää ja siellä tapahtuneita rikoksia ja tämä kenttä potilaineen on minun kiistatonta vahvuutta. Itsemurhat joita suomessa suoritetaan psykiatrian klinikoilla, on nämä potilaat huumattu psykiatrian uusilla muuntohuumeilla, jotta he olisivat kykeneviä suoriutumaan itsemurhasta, joka kuitenkin vaatii äärimmäisen paljon ihmiseltä ja tällaiseen lopputulokseen kykenee äärimmäisen pieni joukko ihmisiä mutta psykiatrian aivotoimintoja laskevilla huumeilla, jotka valheellisesti kulkevat maassamme masennuslääkkeinä, nämä suomen psykiatrian huijaamat ongelmakansalaiset on paljon suostuvaisempia itsemurhiin psykiatrian painostuksen alla.

 

Suomessa on kaksi vauvasurmaa, joiden äidit olivat psykiatrian asiakkaita ja näin heidän huumaamia. Kuopion tapauksen äiti, joka vapautui kokoomuksen murhapolitiikan portinvartijan Kari Ojalan johtamalta alueelta, hän hukutti molemmat lapset heti seuraavana päivän päästyään pois psykiatrian klinikalta, kuitenkin epäonnistuessaan itsensä surmaamisessa.

https://www.finnishcrimereporter.com/baby-deaths

 

Tampereen tapauksessa äiti yritti tappaa lapsensa syöttämällä hänelle lääkkeitä, jotka vauva oksensi ulos. Tämän jälkeen tampereen äiti meni järvelle ja hukutti vauvansa ja hänkin epäonnistui itsemurhassaan. Oikeudessa tämä äiti kertoi, ettei ymmärrä kuinka hän on voinut tehdä tällaista mikä hyvin yleistä psykiatrian aivotoimintoja laskevilla lääkkeillä huumatuille uhreille, mikä varmasti on totta, koska eihän tällaiseen kykene yksikään ihminen selvinpäin.

https://www.is.fi/tampereen-seutu/art-2000008647443.html

 

Nämä tapaukset jotka oikeudessa kääntyvät potilaiden lääketieteellisesti olemattomien ja kuvitteellisten sairauksien syyksi, kuin että syytettynä olisi psykiatrian äärimmäisen laiton toiminta potilaidensa kanssa ja heidän väärinlääkitsemisensä aivotoimintoja laskevilla huumeilla.

 

Näiden tapausten faktojen perusteella, Eeva-Kaisa Nikkilä ei ole voinut suoriutua itsemurhasta koulutettuna opettajana, vaikka hän olisi kykenevä lähettämään satoja ihmisiä tästä maailmasta henkimaailman toiselle puolelle, mistä on kuitenkin muodostunut sairaanhoidon psykiatrian leipätyötä jonka se on nyt opettanut suomen poliisille, joka tekee tätä toimintaa yhtä kivuttomasti kuin Eeva-Kaisa Nikkilä oman miehensä kanssa, eikä suomen poliisissa ole yhtään niinkään “kovaa jätkää”, että sieltä yksikään kykenisi mihinkään muuhun kuin lavastamaan asiakkaitaan vankilaan taikka itsemurhien nimissä hautaan.

 

Suomen poliisin lavastama itsemurha

Suomen poliisin jos kenen pitäisi tietää, että rikoksesta jää aina jälki, kuten Eeva-Kaisa Nikkilän murhan tapauksessa maassa, jossa on tällä hetkellä maailman kovin puolustus ongelmakansalaisten puolella sitten 40-luvun saksan ja White Rosen. Eeva-Kaisa joka murhattiin poliisin selliin poliisin silmien alla ja sen itsensä tekemänä.

https://www.ruutu.fi/video/3774989

 

Kun katsoin dokumentin myrkytetystä Jari Nikkilästä, Eeva-Kaisa Nikkilä on tarinan mukaan ja minun silmissä ollut ehkä jopa suostuvainen vankeustuomioon, koska itsemurhaan hän ei kyllä ole ollut kykenevä miehensä murhan jälkeen, ihan kuten ei ollut Anneli Auerkaan. Nämä naiset jotka murhaavat miehensä, ei tule tekemään koskaan itsemurhaa heidän kovan luonteensa takia.

 

Nämä poliisin naisrikostutkijat kuten Johanna Lassila sekä Milla Kynkäänniemi ovat luonteeltaan kyllä kieroja, ihan kuten Eeva-Kaisa Nikkiläkin joka omalla toiminnallaan olisi ansainnut vankilatuomion. Tämä lähinnä sen takia, että mitä enemmän suomen poliisi suorittaa näitä omankäden oikeuksia eli murhaamalla rikoksesta syytettyjä omissa selleissään jotka lavastetaan itsemurhiksi, se voi ihan hyvin tehdä tätä suomen kansalaistenkin kanssa, jotka eivät ole syyllistyneet mihinkään rikoksiin ja että näitä kuolemantuomioita jaetaan moraalisista syistä esimerkiksi nettikirjoittelusta johtuvista syistä. Vaikka nämä poliisin naistutkijat ovat kieroja kuin korkkiruuvi, eivät he kuitenkaan yllä lähellekkään porin Irma Greseä eli Anne Holmlundia joka masinoi kaksi koulusurmaa ja lukuisia muita laittomia toimia ongelmakansalaistemme kanssa omalla ministerin urallaan.

 

On selvä että suomen kansa imee itseensä kaiken mitä Johanna Lassila poliisina sanoo kun sanomaan on sisällytetty lasten satujuttuja suoraan kauniista ja rohkeista joka empaattisella olemuksella esitetään.

 

Eeva-Kaisa Nikkilä ei tällaisia satuja rakkaudesta ja “Jarin tapaamisesta toisella puolella” kirjoittele miehensä murhan jälkeen. Minusta tämä kuulostaa ihan siltä, että se on kokoomuksen valkoisen kuninkaan Sauli Niinistön murhapolitiikka käynyt kylässä Eeva-Kaisan sellissä kostona siitä kun hän myrkytti turkulaisen menestyvä yritysjohtajan.

 

Tämä Eeva-Kaisan jättämä runo on yhtä säälittävä tapaus kuin suomen poliisin rikostutkinnat Juha Rautaheimon jäljiltä, eikä tämänkaltaisia lasten iltasatuja kirjoittele mitkään miehensä surmaajat vaan korkeintaan suomen poliisin naisrikostutkijat kun he myyvät suomen kansalle vaihtoehtoista tarinaa omista toimistaan rikoksesta syytettyjen kanssa. Poliisin rikostutkijat, joilla on varmasti ollut näpit pelissä tämän itsemurhan lavastamisessa.

ITSEMURHAT PSYKIATRIAN KLINIKOILLA

Näitä itsemurhia masinoidaan aika hyvällä tahdilla ongelmakansalaisten puolella ja ehdoton edellytys niiden onnistumisessa on, että psykiatria saa uskoteltua asiasta tietämättömille ongelmakansalaisille, jotka ovat äärimmäsien huonossa asemassa yhteiskunnassamme, että heidän tapauksessa on syötävä kovanluokan kemiallisia yhdisteitä syyspäivän masennukseen jotka laskevat näiden kansalaisten aivotoimintoja niin paljon, että he ovat kykeneviä tekemään itsemurhan.

https://yle.fi/a/3-12433977

 

Tämä ei kuitenkaan aina näytä onnistuvan edes huumattuna, mistä on osoituksen tampereen ja kuopion vauvasurmien äidit jotka eivät kyenneet tekemään itsemurhia ensin tapettuaan oman jälkikasvunsa, mikä tekee heistä varmasti hyviä ihmisrottia turun yliopiston Jarmo Hietalan ja Walta Maija Helenan ihmisillä suoritettaviin laittomiin lääketieteellisiin tutkimuksiin lääkepositiivisuudesta johtuen, koska eihän tällaisten omien lasten surmien jälkeen kukaan voi elää ilman aivoja huumaavia lääkkeitä.

 

Nämä eteläsavon psykiatrisen sairaalan itsemurhat yhdessä muiden klinikoiden kanssa, joiden potilaat tekevät itsemurhan kertoo sen totuuden, että nämä itsemurhat ovat osa kokoomuksen valkoisen kuninkaan Sauli Niinistön murhapolitiikkaa ja jonka alle Eeva-Kaisan Nikkilän murhaa yritetään valheellisesti asettaa vaikka kyseessä on poliisin itsensä suorittama murha jota yritetään peittää lavastetun itsemurha alle, ihan kuten Jimi Karttusen murha HUS sairaanhoidossa yritettiin peitellä mustamaalatun Karttusen omaksi syyksi.

 

POLIISIN RIKOSTUTKIJAT

Jos katsoo näitä poliisin rikostutkijoita kuten Johanna Lassila, Milla Kynkäänniemi taikka puhumattakaan Jari Aarniosta, Juha Rautaheimosta, Kari Tolvasesta ja Kenneth Erikssonista, on ihan selvää että he ovat harjoitelleet tätä empaattista tapaa esiintyä peilin edessä monta iltaa ja mitä on hieman nnähtävissä jopa Aino Nykoppin haastatteluista.

 

Suomi jonka viranomaiset kuten poliisi ja psykiatria on ilmeisesti kaikkien itsemurhien taustalla omien huumeidensa kanssa ja jos he eivät tee itsemurhaa itse, suomen poliisi tekee sen heidän puolesta joka lavastetaan itsemurhaksi.

 

Hanna Parhaniemen luonne

Jos suomen poliisin rikostutkijoissa Johanna Lassilassa taikka Milla Kynkäänniemessä on yhtään kalajokiseutulehden entistä päätoimittajaa, eli Hanna Parhaniemeä, joka jakelee minulle omasta Hilla Group työpuhelimesta hoitopaikkoja mielisairaaloihin joiden potilaat tekevät lähes poikkeuksetta itsemurhia ja henkiin jääneet esiintyvät turun yliopiston Jarmo Hietalan ja Walta Maija Helenan ihmisillä suoritettavissa laittomissa lääketieteellisissä tutkimuksissa joihin heidät alistetaan demokraattisen valtion lakien avulla, ei minun tarvitse yhtään ihmetellä Eeva-Kaisan itsemurhaa taikka miksi minulta ei artikkelit lopu suomessa koska vastassa on euroopan suurimman järjestäytyneen rikollisliigan eli suomen poliisin laittomat toimet maamme ongelmakansalaisten sekä joskus myös rikoksiin syyllistyneiden kansalaisten kanssa kuten Eeva-Kaisan jonka tuomioksi tuli murhatuksi tuleminen suomen poliisin toimesta sen vankilassa.

 

Kari Tolvanen

On päivän selvää, että Sanna Sillanpään lavastuksen pääarkkitehti poliisin puolelta ja kokoomuksen murhapolitiikan kansanedustaja, Kari Tolvanen ei voi pitää näppejään erossa tällaisista tapauksista ja hän voi olla ihan tapausten ytimessä ja keskiössä kun suomessa jaetaan kuoleman tuomioita demokratian julkisivuissa joka ei ole muuta kuin uudelleen herätetty kansallissosialismi Saulin sinisissä vaatteissa.

 

SUOMEN POLIISI = GESTAPO 2.0

Suomen poliisi, joka näyttäisi käyttävän hyödyksi näiden rikosten tekijöiden huonoa asemaa sillä tavalla, että se voi jakaa niinkuin Eeva-Kaisa Nikkilän kohdalla, oman käden oikeutta ohi kaikkien lakien, murhaamalla hänet poliisin omaan selliin ja rakentaa tapauksen päälle tarina, jonka kansa uskoo, ihan kuten Tuomas Teräsvuoren tapauksessa koska suomen kansa ei pahimmissa painajaisissakaan voisi kuvitella, että suomen poliisi on hivuttautunut euroopan suurimmaksi järjestäytyneen rikollisuuden kattojärjestöksi ja kokoomuksenvalkoisen kuninkaan Sauli Niinistön murhapolitiikan suorittajaksi ja mahdollistajaksi. Suomen poliisi jonka toiminta on lähinnä ihmiskauppa kun se jahtaa kokoomuksen valkoisen kuninkaan Sauli Niinistön murhapolitiikan edessä kannattamattomia kansalaisia valtion suljettuihin laitoksiin kuten mielisairaaloihin taikka hautoihin, vastoin kaikkia lakeja tottakai.

The case begins on June 20, 2015, when Jari Nikkilä is taken to the hospital due to feeling unwell. The case turns out to be planned by Eeva-Kaisa Nikkilä.

https://www.ruutu.fi/video/3774989

 

THE FINNISH POLICE LIES

Regarding the investigation of the case where the police are suspected of murder, that is Eeva-Kaisa Nikkilän, of course, what they say cannot be believed, as far as the Finnish police's reports about Eeva-Kaisa are concerned. However, this does not apply to the entire story, but I will go through the parts where the police's story is most likely a lie.

 

The Finnish police, which has proven to be a protective wall for the real causes of death of the innocent victims of the white king of the coalition Sauli Niinistö's murder policy, by dragging the criminal investigations of the crimes committed by the authorities into the wrong tracks, as happened with Sanna Sillanpää when Kari Tolvanen Penko from Chris Carter's X-files series.

https://www.finnishcrimereporter.com/sanna-sillanp%C3%A4%C3%A4

 

The ads on the dating site may be fake

The Finnish police, who are sending these dating site follow-up notices on already dead victims, have drawn my attention to the fact that these dating sites, just like Jari Aarnio's drug trade and Kenneth Eriksson's Thai sex trade, are actually activities run by the police, on whose sites their criminal investigators hang out when they prey on the most disadvantaged in our society with official powers to closed state institutions such as mental hospitals or, if necessary, even to graves with authority.

 

It has also brought up these same dating site proposals in connection with the Anneli Auer case, but even if Auer is still alive, his statements would at least be false in this matter, because in my eyes he has made some kind of agreement with the Finnish police and prosecutors regarding the case of the murdered Jukka S. Lahti , that he was not convicted of this crime, but the sentence was for the sexual abuse of his own children, and it is a big question mark how many Finns believe this, but at least I don't.

https://www.finnishcrimereporter.com/anneli-auer

 

Eeva-Kaisa's suicide letter

This is 100% nonsense and part of the Finnish police's staging to cover up the murder of Eeva-Kaisa Nikkilä, which they themselves committed in their own prison. Eeva-Kaisa, who wrote childish fairy tales from poetry books in the letter, how she would meet Jari on the other side and how she loves Jari, is in my eyes as pathetic a piece of crap as the crime scenes cleaned by Juha Rautaheimo, and they don't get the green light in my criminal investigations.

 

Eeva-Kaisa certainly does not write letters that are almost identical and expected only from a widow who has tragically lost her beloved spouse by a third party, as if it were written by a woman who murdered her own husband.

 

If the case is compared to Anneli Auer, Auer would certainly never write such letters about the man she killed, because it would be against everything she did.

 

A murder by the Finnish police

The murder of Eeva-Kaisa Nikkinen, which is very similar to that of Tuomas Teräsvuori, who was murdered in Uganda under the watchful eyes of Suvi Linden. These murders have most obviously been carried out in the same safe way in which the dictatorship of these authorities is protected, namely by poisoning the victims, an activity that has actually been declared a mental illness in the human rat farms managed by the University of Turku, when their patients mention this kind of activity towards them, which appears in the human studies of Jarmo Hietala and Walta Maija Helena of the University of Turku in medical studies.

https://yle.fi/a/3-9767138

https://www.finnishcrimereporter.com/operation-linden-s-trip

 

who was arrested and made to write her own report, in connection with which she was offered a drink that contained something that caused her death. This similar action may have been behind the murder of Tuomas Teräsvuori, where he was taken by the Ugandan authorities to the Pearl of Africa hotel, where he has not had to be offered anything other than a drink in a hot hotel, which must be really hard to refuse, and this has been protected by drug findings and insecticide findings in Teräsvuori's body.

 

This kind of poisoning can actually be the reason for the suicide of all problem citizens in Finland, which is being investigated only by the supporter of the coalition's policy of murdering the white king, Sirkka Goebeler of the health and welfare institution, who blessed with her own statement the cause of death investigations of Tuomas Teräsvuori's murder, which were carried out in Uganda.

 

The murder committed by the Finnish police is supported

This activity is actually supported by all the cases in Finland that I have investigated, in which the Finnish police are more or less guilty, which even means dragging our country's problem citizens into mass killing projects where the police's covert activities are used. It is clear to me that the Finnish police is the largest umbrella organization of organized crime in Europe, which even machinates murders in Finland for those accused of crimes, such as Eeva-Kaisa Nikkilä, who murdered her husband by poisoning him with methanol and who herself was subjected to a similar action by the Finnish police.

https://www.finnishcrimereporter.com/massacre-uni-hel

 

If you are looking for a response to this activity and even to get on the same line, you should travel back to Uganda, where such murders can be organized and what led to the murder of Tuomas Teräsvuori by Suvi Linden.

 

 

Sauli Niinistö's murder policy is brainwashed by the Finnish police

This murder policy of Sauli Niinistö, the white king of the coalition, who does not feel pity when it comes to a citizen who is unprofitable to the state, such as my childhood friend Jarno Laapotti, who also died at the age of 27 in psychiatric clinics, to which the problem citizens of our country are attracted by the positive advertising of YLE's propaganda machine, but which will not offer the problem citizen anything else like death, which is disguised as natural death, just like in the case of Jimi Karttunen, by disrupting the post-traumatic metabolic reaction that shut down Karttunen's vital functions.

https://www.finnishcrimereporter.com/sauli-s-angels-1

https://www.finnishcrimereporter.com/murder-of-jimi-karttunen

 

Sauli Niinistö's murderous policy, in the face of which it was obviously completely pointless to keep Eeva-Kaisa Nikkilä alive with Sauli Niinistö's, i.e., taxpayers' money, and in the face of Sauli Niinistö's murderous policy, a much cheaper and easier solution is of course to murder Eeva-Kaisa Nikkilä to avoid spending state money.

 

But why doesn't Sauli Niinistö's murder policy kill everyone convicted of a crime

I don't see any explanation for the murder of Eeva-Kaisa Nikkilä other than that this is an eye for an eye and a tooth for a tooth revenge from the entrepreneurs from Turku under the protection of the coalition's murder policy, when Eeva-Kaisa poisoned a successful entrepreneur in the Turku region, who apparently had connections in Finland.

 

This group has seen no reason to support Eeva-Kaisa with the taxpayers' money, but here the death sentence has been passed behind the facades, just like in the case of Tuomas Teräsvuori, and the sentence was put into practice as soon as it was possible, just like the problem citizens of our country who wander into psychiatric clinics to smear their reputation and after the Finnish authorities can do anything with these problem citizens in front of the eyes of the people who are full of hatred towards these slandered victims of psychiatry after the school killings orchestrated by Anne Holmlund, of which these psychiatric patients, i.e. the victims, are extremely familiar.

 

Both of these murders, of Eeva-Kaisa and Tuomas Teräsvuoren, are covered up with the credibility of the Finnish police, where they distribute empathetic writings to the public in the name of Eeva-Kaisa, which are apparently written by the Finnish police themselves from the messy crime scene.

 

STAGING THE SUICIDE OF EEVA-KAISA NIKKILA

Eeva-Kaisa Nikkilä, who was kept in police custody for 2 weeks, and who was made to write a statement about her husband's murder, was apparently done without a defense lawyer, but in the case of Finland it would not necessarily matter, because in Finland the defense of the accused relies largely on state-paid petty criminals such as Heikki Lampela and Kaarlo Gummerus and of course Kari Uotiin, who is actually not a petty criminal, even next to Jari Aarnio.

 

Eeva-Kaisa Nikkilä, who was not capable of suicide

I have researched the field of psychiatry in Finland and the crimes that occurred there, and this field with its patients is my undeniable strength. The suicides that are carried out in psychiatric clinics in Finland, these patients are drugged with the new conversion drugs of psychiatry, so that they would be able to commit suicide, which, however, demands an extreme amount from a person, and an extremely small number of people are capable of such an outcome, but with drugs that reduce brain function in psychiatry, which are falsely circulating in our country as antidepressants, these Finnish problem citizens deceived by psychiatry are much more willing to commit suicide under the pressure of psychiatry.

 

There are two baby deaths in Finland whose mothers were clients of psychiatry and thus drugged by them. The mother in the Kuopio case, who was freed from the area led by Kari Ojala, the gatekeeper of the coalition's murder policy, drowned both children the very next day after she got out of the psychiatric clinic, however she failed to kill herself.

https://www.finnishcrimereporter.com/baby-deaths

 

In the case of Tampere, the mother tried to kill her child by feeding her medicine, which the baby vomited out. After this, Tampere's mother went to the lake and drowned her baby, and she also failed in her suicide. In court, this mother said that she doesn't understand how she could have done something like this, which is very common in psychiatry for victims drugged with drugs that reduce brain functions, which is certainly true, because no human being is capable of such a thing.

https://www.is.fi/tampereen-seutu/art-2000008647443.html

 

These cases, which in court turn out to be the cause of the patients' medically non-existent and imaginary diseases, as if the defendant is the extremely illegal activity of psychiatry with its patients and their mismedication with drugs that decrease brain functions.

 

Based on the facts of these cases, Eeva-Kaisa Nikkilä has not been able to perform suicide as a trained teacher, even if she is able to send hundreds of people from this world to the other side of the spirit world, which has nevertheless become the bread and butter of clinical psychiatry, which she has now taught to the Finnish police, who do this activity as well painlessly like Eeva-Kaisa Nikkilä with her own husband, and there is no such "tough guy" in the Finnish police that none of them would be capable of anything other than staging their clients in prison or in the grave in the name of suicide.

 

A suicide staged by the Finnish police

The Finnish police, if anyone, should know that a crime always leaves a trace, as in the case of Eeva-Kaisa Nikkilä's murder, in a country that currently has the strongest defense in the world on the side of problem citizens since Germany and White Rose in the 40s. Eeva-Kaisa who was murdered in a police cell under the police's eyes and by herself.

https://www.ruutu.fi/video/3774989

 

When I watched the documentary about the poisoned Jari Nikkilä, according to the story and in my eyes, Eeva-Kaisa Nikkilä may have even agreed to a prison sentence, because she has not been capable of suicide after her husband's murder, just like Anneli Auer was not. These women who murder their husbands will never commit suicide because of their tough nature.

 

These female police investigators like Johanna Lassila and Milla Kynkäänniemi are crooked by nature, just like Eeva-Kaisa Nikkiläk, who by her own actions would have deserved a prison sentence. This is mainly due to the fact that the more the Finnish police carry out these rights of their own hands, i.e. by murdering those accused of crimes in their own cells, which are staged as suicides, they can very well do this with Finnish citizens who have not committed any crimes and that these death sentences are handed out for moral reasons, for example due to online writing for reasons. Although these female police investigators are as crooked as a corkscrew, they are nowhere near Pori's Irma Grese, aka Anne Holmlund, who machinated two school murders and numerous other illegal activities with our problem citizens in her own career as a minister.

 

It is clear that the Finnish people absorb everything that Johanna Lassila says as a police officer, when children's fairy tales directly about the beautiful and brave are included in the message, which is presented with an empathetic essence.

 

Eeva-Kaisa Nikkilä does not write such fairy tales about love and "meeting Jari on the other side" after her husband's murder. To me, this sounds exactly like the murderous policy of Sauli Niinistö, the white king of the coalition, who visited the village in Eeva-Kaisa's cell as revenge for when he poisoned a successful business manager from Turku.

 

This poem left by Eeva-Kaisa is as pathetic a case as the Finnish police's criminal investigations on the trail of Juha Rautaheimo, and children's fairy tales like this are not written by the killers of their husbands, but at most by the female criminal investigators of the Finnish police when they sell the Finnish people an alternative story about their own actions with those accused of a crime. Police detectives, who must have had a hand in staging this suicide.

 

SUICIDES IN PSYCHIATRIC CLINICS

These suicides are being machined at a pretty good pace by the problem citizens, and the absolute prerequisite for their success is that psychiatry can convince the ignorant problem citizens, who are in an extremely bad position in our society, that in their case they must eat harsh chemical compounds for autumn depression, which reduce the brain functions of these citizens so much that they are capable of committing suicide.

https://yle.fi/a/3-12433977

 

However, this does not always seem to be successful even when drugged, as evidenced by the mothers of the baby deaths in Tampere and Kuopio, who were unable to commit suicide first after killing their own offspring, which certainly makes them good human rats for the illegal medical studies conducted on humans by Jarmo Hietala and Walta Maija Helena of the University of Turku due to drug positivity, because after such deaths of one's own children, no one can live without drugs that intoxicate the brain.

 

These suicides at the Southern Savo Psychiatric Hospital, together with other clinics whose patients commit suicide, tells the truth that these suicides are part of the murder policy of the white king of the coalition, Sauli Niinistö, and under which the murder of Eeva-Kaisan Nikkilä is falsely placed, even though it is a murder committed by the police themselves, which is being tried to be covered up under the staged suicide, just like the murder of Jimi Karttunen in the HUS hospital, they tried to cover up the black-painted Karttunen as his own fault.

 

POLICE CRIMINAL INVESTIGATORS

If you look at these police detectives like Johanna Lassila, Milla Kynkäänniemi or not to mention Jari Aarnio, Juha Rautaheimo, Kari Tolvase and Kenneth Eriksson, it is quite clear that they have practiced this empathetic way of appearing in front of the mirror for many evenings and that can be seen a little even in Aino Nykopp's interviews.

 

Finland, whose authorities such as the police and psychiatry are apparently behind all suicides with their own drugs, and if they don't commit suicide themselves, the Finnish police do it for them, which is staged as suicide.

 

Hanna Parhaniemi's character

If the criminal investigators of the Finnish police, Johanna Lassila or Milla Kynkäänniemi, have any former editor-in-chief of the Kalajoki community newspaper, i.e. Hanna Parhaniemi, who distributes to me from my own Hilla Group work phone treatment places in mental hospitals whose patients almost invariably commit suicide and those who survive appear in the illegal medical tests performed by the people of Turku University Jarmo Hietala and Walta Maija Helena in the investigations to which they are subjected with the help of the laws of a democratic state, I don't have to wonder about Eeva-Kaisa's suicide or why I don't run out of articles in Finland because what I'm facing is the illegal actions of Europe's largest organized crime league, the Finnish police, with our country's problem citizens and sometimes also citizens who have committed crimes like Eeva-Kaisa whose sentence was to be murdered by the Finnish police in its prison.

 

Kari Tolvanen

It is clear as day that the chief architect of Sanna Sillanpää's staging from the police side and the coalition's murder policy MP, Kari Tolvanen, cannot keep his fingers out of such cases and he can be right at the heart and center of the cases when death sentences are handed out in Finland in the facades of democracy, which is nothing more than reawakened National Socialism Saulin in blue clothes.

 

FINNISH POLICE = GESTAPO 2.0

The Finnish police, which seems to take advantage of the bad status of the perpetrators of these crimes in such a way that it can hand out, as in the case of Eeva-Kaisa Nikkilä, the right of its own hands, bypassing all laws, by murdering her in the police's own cell and builds a story on top of the case that the people believe, just like In the case of Tuomas Teräsvuori, because the Finnish people could not imagine, even in their worst nightmares, that the Finnish police has turned into Europe's largest umbrella organization of organized crime and the executor and enabler of the murderous policy of Sauli Niinistö, the white king of the coalition. The Finnish police whose activity is mainly human trafficking when it chases unprofitable citizens in front of the murderous policy of the white king of the coalition Sauli Niinistö to closed state institutions such as mental hospitals or graves, against all laws of course.

bottom of page