top of page
vauvasurma EN BW.jpg
Kuopio vauvasurma cat_EN.JPG
Kuopio vauvasurma cat_FI.JPG

KUOPION VAUVASURMA 11/2014

Kuopion vauvasurma jolle löytyy jo samankaltaisia toimia suomessa mutta Kuopion taustalla mielenkiintoa herättävintä oli hänen “uraohjus” uutisointi ja kuinka hän oli ollut psykiatrisessa hoidossa nuorimman syntymisen jälkeen.

https://www.seiska.fi/Uutiset/Kuopion-lapsisurmaaja-valtti-vankilan-syyntakeeton/1083100

 

Masennus

2009

Pysyvä sairaseläke

2013

surma

11/2014

 

Psykiatria joka ottaa omansa välittämättä sivullisista uhreista

Tämä tapaus pitää sisällään selvän kehityskulun missä henkilö on mitä kuormitettu mikä on johtanut masennukseen mutta käsittelen tätä myöhemmin. Nainen on päästetty sairaseläkkeelle 2013 mikä tarkoittaa hyvin pitkää aikaa vastikkeettomasti valtion eliitin rahoja kuluttavaa henkilöä mikä ei sovi euroopan uudelle rutolle, ongelmakansalaisten mustalle surmalle ja kokoomuksen valkoiselle kuninkaalle Sauli Niinistölle jonka viranomaiset ottivat tämän tapauksen omiin suljettuihin laitoksiin ihmisrotaksi sivullisista uhreistä välittämättä.

 

Tämä ajankohta missä nainen oli otettu psykiatriseen hoitoon lapsen syntymisen jälkeen, ei ole mitään muuta syytä kuin hänen maineensa tuhoaminen paperilla tulevia oikeudenkäyntejä varten mikä tässäkin tapauksessa realisoitui näin järkyttävällä tavalla.

 

Jos katsoo näitä psykiatrisia hoitoja jotka perustuvat monen kohdalla pakkohoitoihin missä näille kansalaisille syötetään kovaluokan kemiallisia yhdisteitä lääketieteellisesti olemattomiin ja kuvitteellisiin tauteihin mitä masennuskin edustaa yhdessä rakkauden kanssa. Nämä lääkkeet jotka ovat oikeasti huumeita joista osa on hyvin samankaltaisia kuin rotanmyrkky, sekoittaa näiden kansalaisten aivotoiminnan niin pahasti laskemalla taikka nostamalla aivojen reseptorien toimintaa millä on selvä yhteys heidän rationaaliseen ja loogiseen käyttäytymiseen miten tämänkin naisen kohdalla on käynyt. Näitä tapauksia tutkineena, en usko että tämä nainen olisi näin tehnyt jos hänelle ei olisi syötetty jotain lääkkeitä tuolla psykiatrisessa hoidossa jonka tarkoitus ei ole mitään muuta kuin saada nämä potilaat tekemään yhteisöä järkyttäviä tekoja jotka valuvat 100% potilaan lääketieteellisesti olemattoman ja kuvitteellisen sairauden nimiin ja psykiatria pääsee livahtamaan näistä tilanteista kuin kanat häkistä mikä on täysin heidän syöttämien lääkkeiden syytä.

 

Psykiatrinen hoito - “olin sairas ja juoppo”

Jos näitä psykiatrisen hoidon mekanismeja yrittää tulkita uutisoinnin perusteella, psykiatria selvästikin syyllistää niiden aikana näitä potilaitaan ja yhdessä lääkehoitojen kanssa se saa nämä ihmiset huumattuina tekemään mitä järkyttävimpiä tekoja hädän keskellä joka ilmeisesti nähdään näiden jonkinlaisena pelastuksena tähän tilanteeseen joka ei johdu potilaiden lääketieteellisesti olemattomasta ja kuvitteellisesta sairaudesta vaan sitä lääkittävistä kemiallisista yhdisteistä yhdessä psykologisen vaikuttamisen kanssa jota ilmeisesti näissä psykiatrisissa laitoksissa annetaan tavalla taikka toisella.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/kuopialaisaiti-murhasi-lapsensa-joutuu-pakkohoitoon/5326968

 

Minua rikostoimittajan harmittaa todella paljon kuinka tämä sairaanhoito on saanut toimia tällä tavoin ja näin vastoin kaikkea rikoksia ihmisyyttä kohtaan auttamisen ja hoidon varjolla vaikka kyseessä lääketieteen väärinkäyttö joka rikkoo varmasti kaikkia ihmisoikeuksia joista nämä Hannu Lauerman ja Kari Ojalan ideologiset jälkeläiset karkaavat kuin kanat häkistä.

 

Tämä peli jota psykiatria pelaa maamme kansalaisilla ja heidän lapsillaan ainoastaan saadakseen ihmisrottia turun yliopiston tutkijoiden Jarmo Hietalan ja Walta Maija Helenan laittomiin lääketieteellisiin tutkimuksiin joka valitettavasti on kokoomuksen kivijalkabisnestä joka minusta on äärimmäisen sairasta ja josta tuli aika kovia tuomioita nazi saksassa Auschwitzin lääkäreille.

https://www.finnishcrimereporter.com/gang-bang-of-turku-university

 

Psykiatrisen hoidon värisuora

Psykiatria joka ottaa henkilönsä näihin palveluihin, on heidän onnistumisprosenttinsa kovaa luettavaa, eikä se voi päästää näitä henkilöitä näpeistään, ihan kuten tätä kuopion naista joka saatiin lääkkeiden avulla tällaiseen tilaan, missä hän hän huumattuna riistää lastensa hengen täysin selittämättömästi.

 

Tämä toiminta tulee kaatumaan 100% näiden lääketieteen uhrien niskoille koska tällä toiminnalla on jo niin paljon tuomioistuimissa syyntakeettomuuteen lääketieteellisesti olemattomien ja kuvitteellisten tautien nimissä tuomittuja henkilöitä.

 

Psykiatria joka levittää keskiaikaisen kirkon noitavainoa

Tämä toimintana on identtistä keskiajan noitavainon kanssa, missä myös tuomittiin huono-osaisia kansalaisia toreilla poltettavaksi ja hukutettavaksi mikä toimintana nojasi kirkon kaikkitietävyyteen, ihan kuten lääketieteellisesti olemattomat ja kuvitteelliset sairaudetkin nojautuvat psykiatrian kaikkitietävyyteen sairauksiin ja niiden syntymekanismeihin.

 

Mitä enemmän näitä henkilöitä tuomitaan väärinperustein mielisairaaloihin syyntakeettomina, sitä vahvemmaksi tämä toiminta muodostuu kansan silmissä jota ruokitaan YLEn propagandakoneiston ja mediamoguli papa Herlinin Sanoma Median avulla kansan silmille joka disinformaationa on luokka papa Herlinin sukulaisen valekidnappaus.

https://www.finnishcrimereporter.com/fake-kidnapp

 

Ihmisrotta joka on arvokkaampi kuin kuolleet vauvat

Tämä toiminta psykiatrialla on selvästi nähtävissä monen tapauksen taustalta kuinka aktiivisesti se toimii näiden asiasta tietämättömien potilaiden kanssa kun se valmistelee heitä tuomioistuimiin ostettavaksi omilla asiantuntijalausunnoilla mielisairauksiin vedoten.

 

THL jonka oikeuspsykiatrinen lautakunta suomessa “tuomitsee” nämä henkilöt syyntakeettomana mielisairaaloihin pakkohoitoihin koostuu muun muassa Jaana Suvisaaresta joka esiintyy turun yliopiston tutkimuksissa joissa tutkijat kuten Suvisaari tutkii lääketieteellisesti olematonta ja kuvitteellista tautia schizophreniaa näillä maamme mielisairaalan potilailla jotka on todettu syyntakeettomina pakkohoitoihin, ei heillä ole todellisuudessa mahdollisuutta kieltäytyä näistä tutkimuksista joiden potilaita kerätään myös Kuopion Niuvanniemestä.

https://www.finnishcrimereporter.com/thl

https://thl.fi/fi/web/mielenterveys/mielenterveyspalvelut/oikeuspsykiatria/oikeuspsykiatristen-asioiden-lautakunta

https://www.finnishcrimereporter.com/elevated-serum-chemokine-ccl22

 

Yritysmaailman uraohjus

Nainen joka oli uutisoinnin perusteella yritysmaailman uraohjus joka masentui, pääsi sairaseläkkeelle ja psykiatrisen hoidon jälkeen yhteiskuntaa järkyttävän teon kautta tuomioistuimissa syyntakeettomana turun yliopiston pyörittämään ihmisrottabisnekseen joka on myös kokoomuksen kivijalkabisnestä maamme ongelmakansalaisilla joka on astetta kovempaa ihmiskauppaa kuin Kenneth Erikssonin löylybisness helsingin kalliossa.

 

Tämä toiminta kaatuu yritysmaailman eduksi ja kuinka se voi passittaa “ei-toivottuja” työntekijöitä kokoomuksen kivijalkabisnekseen eli turun yliopiston tutkijoiden ihmisrotaksi ja lääketieteen luonnonvaraksi.

 

Koska tapauksen nainen kuvailtiin uraohjukseksi joka kuitenkin päätyi psykiatrian ruokalistalle joka johtaa monen tapauksen kanssa yhteiskuntaa järkyttävän teon kautta kokoomuksen kivijalkabisnekseen turun yliopiston laittomien lääketieteellisten tutkimuksien ihmisrotaksi, on iso kysymysmerkki mikä tämän toiminnan laukaisevana tekijänä on, koska kyseessä oli parisuhteessa oleva nainen jolla oli kaksi lasta. Onko tämäkin astunut yritysmaailmassa vaikutusvaltisten johtajien varpaille joilla on suhteita ja valtaa sanella kuka lähetetään näihin turun yliopiston hallinnoimiin ihmisrottafarmeille, niinkuin Sanna Sillanpään kanssa kävi.

https://www.finnishcrimereporter.com/sanna-sillanp%C3%A4%C3%A4

 

Poliisi, psykiatria ja yritysmaailma

Tämä pyhä kolminaisuus joka tottelee sanaa kokoomus, on yhteistyökuvio joka toimii täysin saumattomasti kun henkilöitä ajetaan suomen mielisairaaloihin jonka ensimmäinen tuntemani uhri oli Sanna Sillanpää joka ilmeisesti astui nokia vaikutusvaltaisten johtajien varpaille jotka ovat tottakai valtion yrityksenä hyvää pataa euroopan uuden ruton, ongelmakansalaisten mustan surman ja kokoomuksen valkoisen kuninkaan Sauli Niinistön kanssa. Niinistö joka on turun yliopiston kasvatti joka koulukuntana on ottanut suomessa ihmisrottabisneksen hallintaan ja mihin maamme ongelmakansalaisia ajetaan kelan auloista ja yritysmaailmasta.

https://www.finnishcrimereporter.com/sanna-sillanp%C3%A4%C3%A4

 

Sanna Sillanpään tapaus joka muistuttaa hieman Kuopion vauvasurmaa missä molemmissa mukana on psykiatria ja yhteiskuntaa järkyttävä teko mihin näitä huono-osaisia kansalaisia ajetaan systemaattisen määrätietoisesti heidät huumaamalla lääkkeillä, jotka valheellisesti liikkuvat maassa masennuslääkkeinä vaikka ovat kovanluokan huumeita jotka vaikuttavat aivotoimintoihin mikä laskee potilaiden rationaalista ja loogista käyttäytymistä jotka eskaloituvat monen tapauksessa yhteiskuntaa järkyttävään tekoon.

 

Psykiatria jolle on ulkoistettu poliisivaltion toiminta

Tapauksia tutkineena, minun on vaikea laittaa tapausta valtion sairaanhoidon ja psykiatrian piikkiin aloitteen tekevänä tahona koska se lähtökohtaisesti mainostaa lapsiperheiden tuesta ja kuinka se tarvitsee uusia lapsia mutta olen joutunut toteamaan moneen kertaan, että suomen valtion propagandakoneiston mainonta on lähtökohtaisesti täysin päinvastaista sen toimintaan nähden.

https://www.finnishcrimereporter.com/the-queen-of-sdp

 

Motiivi valtion puolelta on voinut tulla siitä syystä että tämä nainen on ollut sairaseläkkeellä ja siten kallis elätettävä joka haluttiin ottaa kokoomuksen kivijalkabisnekseen mutta että näiden syyttömien lasten elämien kustannuksella koska en näe että hänen ottamisensa psykiatriseen hoitoon vauvan syntymisen aikoihin mitään auttoi, koska sieltä päästyään tilanteet eskaloituivat näin järkyttävään tekoon mikä minulle vain paljastaa psykaitrian laittoman toiminnan omien lääkkeidensä kanssa jotka todellisuudessa ovat kovanluokan huumeita sekä heidän todelliset tarkoitusperät potilaidensa kanssa joista osa viedään väkisin näille klinikoille gestapolaisilla otteilla kuten salon miehen vaimo.

 

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/video-mies-murtautui-kirveella-mielisairaalaan-ja-pakeni-pakkohoidossa-olleen-naisen-kanssa-holtiton-kaahaus-paattyi-piikkimattoon/8191010

 

Lisäksi mies oli karannut poliisipartiolta näiden saattaessa ja vartioidessa tätä Turun yliopistollisessa sairaalassa. Mies oli poliisiautoon laittamisen yhteydessä ottanut jalat alleen ja juossut noin kahdensadan metrin päähän ennen jäämistään kiinni.

 

Tuomiosta käy ilmi, että mies oli jättänyt käyttämättä kaikkia hänelle määrättyjä lääkkeitä ja oli käyttänyt päihteitä. Hänellä ei ollut aikaisempaa rikosrekisteriä.

Vuonna 1995 syntynyt mies tuomittiin lopulta

- vahingonteosta,

- törkeästä liikenneturvallisuuden

- vaarantamisesta,

- huumausaineen käyttörikoksesta,

- niskoittelusta poliisia vastaan,

- laittomasta uhkauksesta,

- virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta sekä

- vangin karkaamisesta. Hän sai teoistaan yhteensä 6 kuukautta ehdollista vankeutta.

Miestä syytettiin myös

- törkeästä vapaudenriistosta vastoin tahotaan hoidossa olleen naisen mukaan ottamisen vuoksi, mutta oikeus hylkäsi syytteen.

 

Kun tätä salon tapausta katsoo niin ihan kuka vain voi todeta, ettei näissä tapauksissa ole kyse mistään auttamisesta vaan henkilöiden täysin mielivaltaisista ja diktatuurimaisista toimista jotka ovat hyvin normaaleja totalitaarisissa maissa kuten nazi saksassa. Tämä toiminta peittyy liian hyvin sairaanhoidon valheelliseen julkisivukuvaan kun se uutisoidaan auttamisena.

 

 

UUTISOINTI

pääsi pysyvälle sairauseläkkeelle 2013

https://www.seiska.fi/Uutiset/Kuopion-lapsisurmaaja-valtti-vankilan-syyntakeeton/1083100

Kuopion murhaepäilty on entinen uraohjus

https://www.iltalehti.fi/uutiset/a/2014112518864979

Kuopion lapsisurmat oikeuteen kahtena murhana

https://yle.fi/a/3-7802584

Kuopiolaisäiti murhasi lapsensa – joutuu pakkohoitoon olin sairas juoppo

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/kuopialaisaiti-murhasi-lapsensa-joutuu-pakkohoitoon/5326968

 

 

MUITA VAUVASURMIA

KUOPIO BABY DEATH 11/2014

Kuopio's baby death, for which there are already similar actions in Finland, but the most interesting thing about Kuopio's background was his "career missile" coverage and how he had been in psychiatric treatment after the youngest was born.

https://www.seiska.fi/Uutiset/Kuopion-lapsisurmaaja-valtti-vankilan-syyntakeeton/1083100

 

Masennus

2009

Pysyvä sairaseläke

2013

surma

11/2014

 

A psychiatrist who takes his own without caring about the bystander victims

This case contains a clear course of development where the person is very burdened, which has led to depression, but I will discuss this later. The woman has been allowed on sick pension in 2013, which means a person who spends the money of the state elite for a very long time, which is not suitable for Europe's new plague, the black death of problem citizens and the white king of the coalition, Sauli Niinistö, whose authorities took this case to their own closed institutions as a human rat without caring about the bystander victims.

 

This time, where the woman was admitted to psychiatric care after the birth of the child, is for no other reason than the destruction of her reputation on paper for future trials, which in this case also materialized in such a shocking way.

 

If you look at these psychiatric treatments, which in many cases are based on forced treatments, where these citizens are fed harsh chemical compounds for medically non-existent and imaginary diseases, which depression represents together with love. These drugs, which are really drugs, some of which are very similar to rat poison, confuse the brain activity of these citizens so badly by lowering or increasing the activity of brain receptors, which has a clear connection to their rational and logical behavior, as happened with this woman. Having investigated these cases, I don't think that this woman would have done this if she hadn't been given some medication in that psychiatric treatment, the purpose of which is nothing other than to make these patients commit acts that shock the community, which flow 100% in the name of the patient's medically non-existent and imaginary illness, and psychiatry gets to sneak out of these situations like chickens out of a cage which is entirely due to the drugs they are fed.

 

Psychiatric treatment - "I was sick and drunk"

If you try to interpret these mechanisms of psychiatric treatment on the basis of the news, psychiatry clearly blames these patients during them and, together with drug treatments, it makes these people drugged and do the most shocking acts in the midst of distress, which is apparently seen as some kind of salvation for them in this situation, which is not caused by the patients' medically non-existent and imaginary illness, but of the chemical compounds that medicate it together with the psychological influence which is apparently given in one way or another in these psychiatric institutions.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/kuopialaisaiti-murhasi-lapsensa-joutuu-pakkohoitoon/5326968

As a crime journalist, it really saddens me how this hospital has been allowed to act in this way and thus against all crimes against humanity under the guise of helping and treating, even though it is an abuse of medicine that certainly violates all human rights from which these ideological descendants of Hannu Lauerman and Kari Ojala run away like chickens from a cage.

 

This game that psychiatry plays with the citizens of our country and their children only to get human rats for the illegal medical studies of Turku University researchers Jarmo Hietala and Walta Maija Helena, which unfortunately is a brick-and-mortar business of the coalition, which I think is extremely sick and which resulted in very harsh sentences for the doctors of Auschwitz in Nazi Germany.

https://www.finnishcrimereporter.com/gang-bang-of-turku-university

 

Psychiatry that takes people to these services is a hard read of their success rate, and it cannot let these people go, just like this woman from Kuopio, who was brought to such a state with the help of drugs, where she takes the lives of her children completely inexplicably.

 

This activity will fall 100% on the necks of these victims of medicine, because this activity has already resulted in so many people being sentenced in the courts for lack of responsibility in the name of medically non-existent and imaginary diseases.

 

Psychiatry that spreads the witch persecution of the medieval church

This action is identical to the witch hunt of the Middle Ages, where disadvantaged citizens were also sentenced to be burned and drowned in the markets, which action relied on the omniscience of the church, just as medically non-existent and imaginary diseases rely on psychiatry's omniscience of diseases and their mechanisms of origin.

 

The more these people are unjustly sentenced to mental hospitals without justification, the stronger this activity becomes in the eyes of the people, which is fed with the help of YLE's propaganda machine and media mogul papa Herlin's Sanoma Media to the public's eyes, whose disinformation is the fake kidnapping of papa Herlin's relative.

https://www.finnishcrimereporter.com/fake-kidnapp

 

A human rat worth more than dead babies

This activity in psychiatry can be clearly seen from the background of many cases, how actively it works with these ignorant patients when it prepares them to be bought off in court with their own expert opinions citing mental illnesses.

 

THL, whose judicial psychiatric board in Finland "sentences" these people to mental hospitals without cause for forced treatment, consists of, among others, Jaana Suvisaari, who appears in studies at the University of Turku where researchers like Suvisaari investigate the medically non-existent and imaginary disease schizophrenia in these mental hospital patients in our country who have been found to be without cause for forced treatment, they do not actually have the opportunity to refuse from these studies whose patients are also collected from Niuvanniemi in Kuopio.

https://www.finnishcrimereporter.com/thl

https://thl.fi/fi/web/mielenterveys/mielenterveyspalvelut/oikeuspsykiatria/oikeuspsykiatristen-asioiden-lautakunta

https://www.finnishcrimereporter.com/elevated-serum-chemokine-ccl22

 

The career missile of the corporate world

A woman who, based on the news, was a career missile in the corporate world who became depressed, got sick retirement and after psychiatric treatment, through an act that shocked society, in the courts, without blame, into the human rat business run by the University of Turku, which is also the confederation's brick-and-mortar business with the problem citizens of our country, which is a degree harder human trafficking than Kenneth Eriksson's looly business in the rock of Helsinki.

 

This action falls to the advantage of the corporate world and how it can pass "unwanted" employees into the association's brick-and-mortar business, i.e. human rats for researchers at the University of Turku and a natural resource for medicine.

 

Since the woman in the case was described as a career missile who nevertheless ended up on the menu of psychiatry, which leads with many cases through an act that shocks society to the foundation business of the coalition as a human rat of the University of Turku's illegal medical studies, there is a big question mark as to what the triggering factor of this activity is, because it was a woman in a relationship with two children. Has this also stepped on the toes of influential managers in the business world who have relationships and the power to dictate who is sent to these human rat farms managed by the University of Turku, as happened with Sanna Sillanpää.

https://www.finnishcrimereporter.com/sanna-sillanp%C3%A4%C3%A4

 

The police, psychiatry and the business world

This holy trinity, which obeys the word kokoumus, is a cooperation pattern that works completely seamlessly when people are driven to mental hospitals in Finland, whose first victim I know was Sanna Sillanpää, who apparently stepped on the toes of influential leaders who, of course, as a state company, are a good cauldron for Europe's new plague, the black death of problem citizens and the white death of the kokoumus with King Sauli Niinistö. Niinistö, who graduated from the University of Turku, has taken control of the human rat business in Finland and where our country's problem citizens are driven from the lobbies of Kela and the corporate world.

https://www.finnishcrimereporter.com/sanna-sillanp%C3%A4%C3%A4

 

Sanna Sillanpää's case, which is somewhat reminiscent of the Kuopio baby murder, where both involve psychiatry and an act that shocks society, where these disadvantaged citizens are systematically and purposefully driven to drug them with drugs that falsely circulate in the country as antidepressants, even though they are hard drugs that affect brain functions, which reduces the patients' rational and logical behavior, which escalate in many cases to an act that shocks society.

 

Psychiatry to which the operation of the police state has been outsourced

Having investigated the cases, it is difficult for me to put the case against the government's medical care and psychiatry as the entity taking the initiative because it basically advertises support for families with children and how it needs new children, but I have had to state many times that the advertising of the Finnish state's propaganda machine is basically the complete opposite of its activities.

https://www.finnishcrimereporter.com/the-queen-of-sdp

 

The motive on the part of the state could have come from the fact that this woman has been on a sick pension and thus expensive to support, who wanted to take the coalition into a brick-and-mortar business, but at the expense of the lives of these innocent children, because I don't see that taking her into psychiatric treatment around the time of the baby's birth helped anything, because after getting out of there, the situations escalated like this to a shocking act, which to me only reveals the illegal activity of psychiatry with their own drugs, which in reality are hard drugs, as well as their real intentions with their patients, some of whom are forcibly taken to these clinics with Gestapo measures like the salon man's wife.

 

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/video-mies-murtautui-kirveella-mielisairaalaan-ja-pakeni-pakkohoidossa-olleen-naisen-kanssa-holtiton-kaahaus-paattyi-piikkimattoon/8191010

 

In addition, the man had run away from the police patrol while they were escorting and guarding him at Turku University Hospital. When the man was put in the police car, he had put his feet down and ran for about two hundred meters before he was caught.

 

It appears from the verdict that the man had failed to use all the medicines prescribed to him and had been using intoxicants. He had no previous criminal record.

The man born in 1995 was finally convicted

- for causing damage,

- gross traffic safety

- endangering,

- for the crime of drug use,

- for assaulting the police,

- unlawful threat,

- for violently resisting an official and

- about the escape of the prisoner. He received a total of 6 months of suspended imprisonment for his actions.

The man was also accused

- for aggravated deprivation of liberty due to the inclusion of a woman who was in treatment against her will, but the court rejected the charge.

 

When you look at this salon case, just about anyone can say that in these cases it is not about helping anything, but completely arbitrary and dictatorial actions of individuals, which are very normal in totalitarian countries like Nazi Germany. This activity is covered too well in the false facade image of medical care when it is reported as helping.

 

 

UUTISOINTI

pääsi pysyvälle sairauseläkkeelle 2013

https://www.seiska.fi/Uutiset/Kuopion-lapsisurmaaja-valtti-vankilan-syyntakeeton/1083100

Kuopion murhaepäilty on entinen uraohjus

https://www.iltalehti.fi/uutiset/a/2014112518864979

Kuopion lapsisurmat oikeuteen kahtena murhana

https://yle.fi/a/3-7802584

Kuopiolaisäiti murhasi lapsensa – joutuu pakkohoitoon olin sairas juoppo

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/kuopialaisaiti-murhasi-lapsensa-joutuu-pakkohoitoon/5326968

 

OTHER BABY DEATHS

vauvasurma kuvaaja.JPG

Nämä vauvasurmat muodostavat jo aika hyvän jatkumon missä sairaanhoito näyttäytyy tavalla taikka toisella tapausten taustalla ja jonka toimia poliisi ei yksinkertaisesti tutki vaadittavalla tasolla vaan se itseasiassa on turvaamassa suomen valtion “omistaman” sairaanhoidon kenttää omalla uskottavuudellaan lain valvovana viranomaisena joka suorittaa rikostutkinnat, monen tapauksen yhteydessä äärimmäisen huonosti mikä saattaa olla ihan tarkoituksellista, ettei toinen viranomainen jää kiinni kuten tässä tapauksessa psykiatria omien huumeidensa kanssa joita on syötetty syyspäivän masennukseen.

 

Koska näiden tapausten taustalla ei voi olla mikään sairaus koska ne ovat lääketieteellisesti olemattomia, tapauksia ei yhdistä muu kuin psykiatrian ja poliisin yhteistyö mikä tähtää yksittäisten henkilöiden vetämisen tällaiseen toimintaa joka eskaloituu yhteiskuntaa järkyttävään tekoon mistä toimintana poliisi antaa helsingin joukkosurman suunnittelijoiden kanssa ja kuinka heidät vedettiin tähän toimintaan poliisin peitetoiminnan varjolla joista toinen tekijä oli psykiatrian huumaama.

https://www.finnishcrimereporter.com/massacre-uni-hel

 

Minulle on ihan selvä, että näitä vauvasurman henkilöitäkin on voitu jollain lailla vetää näihin tekoihin psykiatrian puolelta mutta joka valitettavasti jää pimentoon koska siitä ei ole uutisoitu mediaan eikä näistä psykiatrisista hoidoista varmasti kerrota julksiuuteen muutakuin ilosanomaa joka houkuttelee niiden piiriin yhteiskuntamme huono-osaisia uuden elämän toivossa.

 

En kuitenkaan epäile ettenkö minä saisi selville mitä näissä laitoksissa tehdään hoitojen nimissä jos saisin haastatella näitä potilaita joiden kuulemiset tohtori Hannu Lauerma on estänyt minulta yhdessä oikeusministeri Anna-Maja Henrikssonin, pääministeri Sanna Marinin ja tasavallan presidentin Sauli Niinistön toimesta vaikenemalla tämän edessä.

https://www.finnishcrimereporter.com/vth

 

 

NIINISTÖ, HERLIN, LILIUS

Mediamoguli papa Herlin joka julistaa tuomioinpäivän äänellä MTV3 uutisissa että: “näille kansalaisille pitää saada hoitoa” joka minun rikostutkinnoissa on lääketieteen väärinkäyttöä, ihmisrottabisnestä sekä osittain papa Herlin tukemaa toimintaa KONE-säätiön kautta, kun se rahoittaa turun yliopistoa ja kuinka hänen paras kaveri Mikael Lilius kuvittelee, että hän voi junailla suomen suurinta sairaanhoitopalveluita tarjoavaa Mehiläistä kaukaa ulkomaisten rahastojensa kautta Minna Passin kykyjen aikakaudella, jotka ovat täysin pitelemättömiä omassa luokassaan ja kuten kaikki ihmiskunnan sankarit kautta aikojen, Sophie Scholl ja Lepa Radic seisovat Minna Passin kyvytkin maamme huono-osaisten kansalaisten puolella viimeiseen hengenvetoon asti.

 

Liliuksen valtaama sairaanhoitoala

Mikael Lilius joka on kaikkien kapitalistien isä, äiti ja heidän yhteinen lapsi ei ole tullut ketään pelastamaan suomeen Mehiläisen avulla vaan luomaan keinotekoisen työvoimapulan joka on nyt konkretisoitunut SDP:n punaisen hyeenan Sanna Marinin hoitajamitoituslain avulla kun sen avulla ei ollakkaan turvaamassa vanhusten hoitoa vaan itseasiassa sulkemassa näitä palveluita työvoimapulan nimissä kun hoitajamitoitus ei täyty.

https://yle.fi/a/3-12594539

 

SDP:n punainen hyeena ja tanssiva vauva Sanna “miss vogue” Marin näytti rikostoimittaja Hannulalle minkä värisissä biksuissa tämä mimmi tanssii ja se on Saulin sinisissä. Sanna “miss vogue” Marin, pääministeri joka pukeutuu pradaan ja poseeraa voguessa on susi lampaiden vaatteissa eikä hän tunne mitään sympatiaa maamme vanhuksia kohtaan kun hän salaa tanssii Saulin sinisissä biksuissa keskellä YLEn propagandakoneiston valeuutisointia tavalla, ettei kansa huomaa mitä heidän selän takana tehdään näiden lakien kanssan

 

On ihan selvää että tämä paha kolminaisuus mihin kuuluu kokoomuksen valkoinen kuningas Sauli Niinistö, Antti Juhani Herlin ja Mikael Lilius on rakentamassa tätä 2000-luvun noitavainoa joka nojaa psykiatrian kaikkitietävyyteen ja sen ylimielisiin lääkäreihin joita ohjaa oma akateeminen ura joka tärkeydessään ja itsekkyydessään ylittää näiden huumattujen äitien tekemät vauvasurmatkin jotka kaikki olisi estettävissä jos vain näin haluttaisiin.

 

Minna Nurmisen valekidnappaus

Tämän rikkaan miljonäärisuvun kieroudesta kertoo se, että mediamoguli papa Herlin veti oman sukulaisensa Minna Nurmisen valekidnappauksen läpi suomen oikeuslaitoksesta kertoo maamme korruptoituneisuudesta ja kuinka näihin tuomioistuimiin ei ole mitään asiaa henkilöillä, jotka tekevät rikosilmoituksia maamme viranomaisista jotka pyörittävät suomessa nazisaksamaista ihmiskauppaa lääketieteen puolella.

https://www.finnishcrimereporter.com/fake-kidnapp

 

Tuomas Pöysti joka kumosi minun poliisille tekemän rikosilmoituksen 2-vuotta vanhana tarkoittaa, että suomessa murhakin voi jo vanhentua kun sitä tarkastellaan Leif Sevonimaisilla laintulkinnoilla missä yökin voidaan nähdä päivänä.

https://www.finnishcrimereporter.com/general-attorney-tuomas-p%C3%B6ysti

 

Tämä todistaa että suomessa ei tulla näkemään Tuomas Teräsvuoren todellisia murhan suunnittelijoita pitkään aikaan vankilassa.

https://www.finnishcrimereporter.com/operation-linden-s-trip

 

Herlinin suku joka on todistanut oman kieroutensa sekä rikoksiin taipuvat luonteenpiirteet mihin kuuluu huijaaminen ja lavastaminen on kuin tehty tänne ihmisrottabisneksen puolelle mikä ei muuhun perustukaan kuin huijaamiseen ja lavastamiseen.

 

On iso kysymysmerkki mikä Minna Nurmisen rooli on tässä ihmisrottabisneksenä koska tällaiset rikkaiden sukujen kakarat kuitenkin haluavat olla lähellä valtaa ja kuvitteellista älyä mikä turun yliopistossa on korvattu valheella mihin kuuluu Hasse Karlssonin tilastotieteen tahalliset väärintulkinnat joiden avulla hän on vierittämässä syövän fysiologisia tauteja syyspäivän masennuksesta kärsivien ongelmakansalaisten päälle sekä yliopistotasoisten tutkimuksien julkaisemista propagandamielessä eli tukemalla lääketieteellisesti olemattomien ja kuvitteellisten tautien olemassaoloa ja muuta paskaa mikä tukee valtion tavoitteita.

https://www.finnishcrimereporter.com/hasse-karlsson

 

Minna Nurminen jolle ostettiin mediamoguli papa Herlinin KONE-hissi rahoilla maailman vahvin alibi, eli uhrin asema on liian hyvä ollakseen totta ja on iso kysymysmerkki missä muodossa hän käyttää tätä kansan silmissä maailman vahvinta alibia joka ei kuitenkaan toimi Minna Passin kykyjen kanssa jotka paljasti Pasilan miehen huumekaupan, jätti ison ja mahtavan Olli Isotalon ilman alibia ja kokoomuksen valkoisen kuninkaan ilman sinisiä vaatteita.

https://www.finnishcrimereporter.com/operation-linden-s-trip

 

Jos Minna Nurmisen tapausta tarkastellaan siitä näkökulmasta, että hän on kykenevä osallistumaan oman kidnappauksen lavastamiseen ja ehkä jopa suunnittelemaan sen, niin tällaisella rosvon CV:llä olet automaattisesti epäiltynä hyvin moniin rikoksiin joita suomessa tehdään jopa viranomaisten puolella kuten juurikin tämä turun yliopiston ihmisrottabisness, Tuomas Teräsvuoren murhaan osallistuminen josta ei kuitenkaan mainittu mitään uutisoinnin yhteydessä mutta on selvää että Teräsvuoren murhan takana on iso porukka suomen päässä sekä pisteenä I:n päälle vastaamon tietomurto ja kaikki rikokset joita johdetaan tuolta espanjasta käsin mihin kaikki poliisin vinkkimiesmallin rikolliset karkaavat tekemään omaelämänkertaansa Janne “nacci” Tranbergista Niko Ranta-ahoon saakka.

These baby deaths already form a pretty good continuum where medical care appears in one way or another in the background of the cases and whose actions the police simply do not investigate at the required level, but in fact they are protecting the field of medical care "owned" by the Finnish state with its own credibility as a law enforcement authority that conducts criminal investigations, in connection with many cases extremely poorly which may be quite intentional, so that another authority does not get caught, like in this case, psychiatry with its own drugs, which have been fed into the depression of the autumn day.

 

Since there can be no disease behind these cases because they are medically non-existent, the cases are connected by nothing but the cooperation of psychiatry and the police, which aims to drag individuals into such an activity that escalates into an act that shocks society, what action do the police give to the Helsinki mass murder planners and how they were drawn to this activity under the guise of a police cover-up, one of which was drugged by psychiatry.

https://www.finnishcrimereporter.com/massacre-uni-hel

 

It is quite clear to me that these people who killed babies could somehow have been drawn into these acts by psychiatry, but which unfortunately remains in the dark because it has not been reported in the media and these psychiatric treatments are certainly not told to the public except as good news that attracts the disadvantaged of our society to them in the hope of a new life.

 

However, I do not doubt that I would not find out what is being done in the name of treatment in these institutions if I were allowed to interview these patients, whose hearings Dr. Hannu Lauerma has prevented from me together with the Minister of Justice Anna-Maja Henriksson, the Prime Minister Sanna Marin and the President of the Republic Sauli Niinistö by keeping silent in front of him.

https://www.finnishcrimereporter.com/vth

 

 

NIINISTÖ, HERLIN, LILIUS

Media mogul papa Herlin, who declares in a doomsday voice on MTV3 news that: "these citizens must be treated" which in my criminal investigations is medical abuse, the human rat business and the activities partially supported by papa Herlin through the KONE Foundation, when it finances the University of Turku and how his best friend Mikael Lilius imagines , that he can train Mehilää, Finland's largest provider of medical services, from afar through his foreign funds in the era of Minna Pass's talents, who are completely unstoppable in their own class, and like all heroes of humanity throughout the ages, Sophie Scholl and Lepa Radic, Minna Pass's talents also stand by the side of our country's disadvantaged citizens until their last breath until.

 

The medical field taken over by Lilius

Mikael Lilius, who is the father, mother and common child of all capitalists, has not come to Finland to save anyone with the help of Mehiläinen, but to create an artificial labor shortage, which has now materialized with the help of SDP's red hyena Sanna Marin's care rationing law, when with it we are not securing the care of the elderly, but actually closing these services in the name of a labor shortage when the number of nurses is not met.

https://yle.fi/a/3-12594539

 

SDP's red hyena and dancing baby Sanna "miss vogue" Marin showed the crime reporter Hannula what color pants this Mimmi is dancing in and it's Saul's blue ones. Sanna "miss vogue" Marin, the prime minister who wears Prada and poses in Vogue is a wolf in sheep's clothing and she does not feel any sympathy for the elderly in our country when she secretly dances in Saul's blue pants in the middle of YLE's propaganda machine's fake news in such a way that the people do not notice what is being done with these laws behind their backs

 

It is quite clear that this evil trinity which includes the white king of the coalition Sauli Niinistö, Antti Juhani Herlin and Mikael Lilius is building this 21st century witch hunt which relies on the omniscience of psychiatry and its arrogant doctors who are guided by their own academic career which in its importance and selfishness surpasses what these drugged mothers do baby deaths too, all of which could be prevented if only we wanted to.

 

The fake kidnapping of Minna Nurminen

The fact that the media mogul papa Herlin dragged his relative Minna Nurminen through the fake kidnapping of his own relative Minna Nurminen from the Finnish judiciary shows the corruption of our country and how these courts have nothing to do with the perversity of this rich millionaire family. The people who file criminal reports against the authorities of our country who run Nazi German human trafficking in Finland in the field of medicine.

https://www.finnishcrimereporter.com/fake-kidnapp

 

Tuomas Pöysti, who overturned my 2-year-old criminal report to the police, means that even murder in Finland can become obsolete when viewed with Leif Sevon-like interpretations of the law, where night can be seen as day.

https://www.finnishcrimereporter.com/general-attorney-tuomas-p%C3%B6ysti

 

This proves that Finland will not see the real masterminds of Tuomas Teräsvuori's murder in prison for a long time.

https://www.finnishcrimereporter.com/operation-linden-s-trip

 

Herlin's family, which has proven its own depravity and character traits prone to crimes, including cheating and staging, is as if it was made here for the human rat business, which is based on nothing but cheating and staging.

 

It is a big question mark what Minna Nurminen's role is here as a human rat business, because such brats from rich families, however, want to be close to power and imaginary intelligence, which at the University of Turku has been replaced by a lie, which includes Hasse Karlsson's deliberate misinterpretations of statistics, with which he is rolling the physiological diseases of cancer onto problem citizens suffering from autumn depression, and publishing university-level studies in the spirit of propaganda, i.e. by supporting the existence of medically non-existent and imaginary diseases and other crap that supports the state's goals.

https://www.finnishcrimereporter.com/hasse-karlsson

 

Minna Nurminen, for whom media mogul papa Herlin's KONE elevator was bought with money, is the world's strongest alibi, i.e. the position of the victim is too good to be true and there is a big question mark in which form she uses this world's strongest alibi in the eyes of the people, which however does not work with the abilities of Minna Pass, who exposed Pasila's husband's drug dealing , left the big and mighty Olli Isotalo without an alibi and the white king of the coalition without blue clothes.

https://www.finnishcrimereporter.com/operation-linden-s-trip

 

If you look at Minna Nurminen's case from the point of view that she is capable of participating in staging her own kidnapping and maybe even planning it, then with such a robber's CV you are automatically suspected of many crimes that are committed in Finland even by the authorities, such as this human rat business at the University of Turku, the murder of Tuomas Teräsvuori participation, which was not mentioned in the news, but it is clear that behind the murder of Teräsvuori is a big group in Finland, and as point I, the data breach of the police station and all the crimes that are led from that Spain, where all the criminals of the police tipster model run away to write their autobiography, Janne "nacci" Tranberg Niko Until Ranta-aho.

bottom of page