top of page
Marin turussa SDP theme english.jpg
Queen of SDP_cat.JPG
Marin_cat_EN.JPG

Vuonna 2010 Marin on kirjoittanut artikkelin, joka kertoo ilmiselvästi, mikä on pelin henki suomalaisessa politiikassa. Marinin teksti joka vähän resonoi minuun, kun hän on kyseenalaistanut lääketeollisuutta ja sen toimintaa mikä on ilmeisemmin ollut äänien kalastelua ja menneiden talvien lumia siitä mitä Marin edustaa 2023 vuonna.

 

“Rokotevalmistajat saivat yksin Suomelta 100 miljoonaa euroa paksumman lompakon rokotteista, joiden vaikuttavuudesta terveyden laatuun ja tilaan on heikosti näyttöä. Pelko ja uhka ovat aina olleet tehokkaita markkinointikeinoja ja näiden varjolla on helppo myydä kansalle kuin kansalle palanen turvallisuudentunnetta. Massahysterian saavutettua kipupisteensä ei järjelle tai tosiasioille enää ole sijaa julkisessa keskustelussa”

- Sanna Marin -

https://koronarealistit.com/sanna-marin-raharikas-laaketeollisuus/

 

Mitä valtion johdossa oikein tapahtuu kun Marin, joka on selvästikin tehnyt Donald Trumpit ja kääntänyt takkinsa enemmän kuin kaksi kertaa kun hän aiemmin kertoi kuinka lääketeollisuuden rokotteiden vaikutusta terveyteen ja tilaan on heikosti näyttöä sekä kuinka pelossa olevalle kansalle voidaan myydä lähes mitä vain ja se ostaa sen ilman mitään kyseenalaistamisia.

 

KORONA ROKOTE

Korona joka kaikkinensa oli näin jälkikäteen enemmänkin vallan siirtämistä sairaanhoidon ylle jonka yhteydessä testattiin kansan taikka lähinnä sen seassa olevien toimittajien sekä ammattilaisten reagointia tämän parivaljakon, sairaanhoidon sekä vallassaolijoiden testiin kuinka paljon kansaa voidaan rajoittaa ja asettaa pakotteita ainoastaan nimellisen pandemian ja median otsikoissa toiseen potenssiin nostetun uutisankan kanssa.

 

Korona kuolemat jotka on tilastoitu vähintäänkin hyvin suomen viranomaislaitosten toimesta jotka ovat kuitenkin hyvin kyseenalaisia koska suomen poliisin päämajoistakin on johdettu euroopan suurinta huumekauppaa.

https://www.koronatilastot.fi/fi/sairaala/

https://www.finnishcrimereporter.com/druglord

 

Jarmo Hietala ja Walta Maija Helena turun yliopisto

On todella harmillista että minä en ole lääkäri, joka voisi lyödä kovanluokan todisteita pöytään koronasta mutta jos katsotaan kaikkia suomen viranomaisten laitosten toimintaa yhteiskuvassa, eli suomen poliisin johtamaa huumekauppaa ja sairaanhoidon psykiatrian toimintaa joka lavastaa potilaitaan viranomaisyhteistyön avulla turun yliopiston johtamiin ihmisrottafarmeille Jarmo Hietalan ja Walta Maija Helenan tiimin laittomiin lääketieteellsiin tutkimuksiin joissa tämä “pariskunta” tutkii eri kemiallisten yhdisteiden vaikutusta näiden lavastettujen ongelmakansalaisten aivoihin solutasolla, arvailee lääketeiteellisesti olemattoman ja kuvitteellisen taudin syntymekanismeja sekä kumoaa aiempia arvauksia.

 

Sauli Niinistö

Suomen kuuluisin ihmisrotta on ehdottomasti Sanna Sillanpää joka minun rikostutkinnoissa on astunut Nokian vaikutusvaltaisten johtajien varpaille jolla on ollut hyvät yhteyde maamme päättäjiin kuten kokoomuksen valkoiseen kuninkaaseen Sauli Niinistöön joka on tiputellut ruumiita niin paljon poliittisella urallaan ettei niitä peitellä millään YLEn propagandakoneiston valeuutisoinnilla.

https://www.finnishcrimereporter.com/sanna-sillanp%C3%A4%C3%A4

 

Sillanpää jonka tapaus seuraa liiankin identtisesti maamme ongelmakansalaisten tapauksia jossa heidät ajetaan psykiatrian klinikoille kuormittamalla heidän elämää missä missä näistä klinikoita mainostetaan kuin joulua läpi vuoden YLEn propagandakoneiston uutisoinnilla missä näille tuleville turun yliopiston ihmisrotille luvataan uusi elämä kourallisella parhaita kavereita mutta totuus on aivan toista. Näille tuleville ihmisrotille syötetään niin kovia kemiallisia yhdisteitä että osa päättää tappaa itsensä Sophie Scholl:maisella sankaruudella kun osa valitettavasti päätyy tappamaan syyttömän tytön koripallokentällä mistä ei tottaki voi syyttää tekijää kun katsoo mitä suomen viranomaiset tekevät näiden kansalaisten taustalla.

https://www.finnishcrimereporter.com/murder-of-emilia-nieminen

 

Kaikkia kokoomuksen valkoisen kuninkaan vihollisia ei kuitenkaan voida murhata sairaanhoidon klinikoilla kuten Jimi Karttusta.

https://www.finnishcrimereporter.com/murder-of-jimi-karttunen

Taikka houkutella psykiatrian klinikoille maineenmustamaalaukseen joka johtaa turun yliopiston hallinnoimille ihmisrottafarmeille Jarmo Hietalan ja Walta Maija Helenan laittomiin lääketieteellisiin tutkimuksiin kuten Sanna Sillanpäälle ja Jouni Kauppilalle kävi.

https://www.finnishcrimereporter.com/ylivieska-church-burn

Kokoomuksen perheellinen Tuomas Teräsvuori joka piti houkutella Jutta Urpilaisen hallinoimaan Ugandaan asevalmistaja Patrian harhaanjohtavalla toimeksiannolla koska häntä olisi ollut vaikea painostaa psykiatrian klinikoille taikka murhata sairaanhoidossa tahallisen onnettomuuden varjolla.

https://www.finnishcrimereporter.com/operation-linden-s-trip

 

Hasse Karlsson turun yliopisto

Hasse “jota ei valta kiinnosta”  Karlsson turun yliopistosta joka ottanut elämän tehtäväkseen euroopan uuden ruton, ongelmakansalaisten mustan surman, kremlin pöytiin loikanneen kaksoisagentin ja kokoomuksen valkoisen kuninkaan kansanpuhdistuksen jalkauttamisen kansan mieliin ja sitä kautta maamme ongelmakansalaisten keskuuteen. Hasse “jota ei valta kiinnosta” on toteuttamassa tätä kokoomuksen valkoisen kuninkaan kansanpuhdistusta siirtämällä syövän fysiologisia tauteja maamme syyspäivän masennuksesta kärsiville tilastotieteen tahallisilla väärintulkinnoilla missä hän käyttää apunaan yhteiskuntamme otantaa joka koostuu mielisairaaloihin lavastetuista ongelmakansalaisista jotak voivat noissa laitoksissa sairastua käytännössä ihan mihin vain sairauteen, lääketieteelliseen taikka kuvitteelliseen.

https://www.finnishcrimereporter.com/hasse-karlsson

 

Lisäksi Hasse “jota ei valta kiinnosta” hyödyntää tässä häikäilemättömässä suunnitelmassaan syöpäpotilaita joilla on oikeasti lääketieteellisesti todistettu tauti, kuten syöpä jonka kylkiäistä masennusta mainostetaan YLEn propagandakoneiston kautta Jan Boijer-Spoofin avulla harhaanjohtavasti kuinka tähän “masennukseen” syötetään ketamiinia missä Boijer-Spoofin syöpää pidetään harhaanjohtavasti piilossa ja puhutaan vain masennuksen hoidosta. Tällaisella mainonnalla ei ole mitään muuta tarkoitusta kuin syöttää maamme ongelmakansalaisille jotka kärsivät syyspäivän masennuksesta syövän hoidossa käytettäviä lääkkeitä mihin he oikeasti kuolevat eivätkä syyspäivän masennukseen.

https://www.finnishcrimereporter.com/yle-news

 

Se että kuinka syövän fysiologiset taudit sitten saadaan siirrettyä syyspäivän masennuksesta kärsiville koska kyseessä Hassen “jota ei valta kiiinosta” häikäilemättömät suunnitelmat kokoomuksen valkoisen kuninkaan Sauli Niinistön toiveista. Minä kävin nurmijärven päivystyksessä koska minulla on ollut lihasnykinää ja tämän käynnin yhteydessä Päivi Kokki otti minulta CRP:n, jonka yhteydessä hän ei käyttänyt desinfiointiainetta. Vaikka huomautin tästä Päiville, tämä suoritti CRP:n ilman densinfiointi ainetta ja sain tästä kaksi päivää kestävän virus/bakteeritulehduksen jonka aikana minulla tuli kylmiä ja kuumia väreitä pitkin kehoa.

https://www.finnishcrimereporter.com/henriikka-riepponen

 

Tätä Hassen “jota ei valta kiinnosta” syyspäivän masennusta kaupitellaan kansan silmille niinkin voimakkaasti kuin salatut elämät näyttelijän voimin joka on hyvin suurella todennäköisyydellä kuollut lääketieteellisesti todistettavaan tautiin josta minä suuresti epäilen syöpää johon kuollaan monesit hyvin nuorena kuten Janita Lukkarinen taikka Jade Goody. Tämä Jasmin Voutilaisen kuolmen uutisointi tulee kaatumaan puolustamani huono-osaisten niskaan heidän kuolemina, ihan kuten Voutilaisenkin, kuitenkin sillä erolla että huono-osaisia ei tapa luontoäiti vaan suomalaisen sairaanhoidon hoitajat ja lääkärit jotka ovat harjoitelleet tätä jo Jimi Karttusen kanssa joka murhattiin HUS sairaanhoitopiirissä lääkkeellisesti kuin rakkikoira häiritsemällä trauman jälkeistä aineenvaihdunnallista reaktiota pumppaamalla Karttunen täyteen lääkevasta-aineita

https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/fcd82136-4aa4-4ab9-b3f0-786d57a63a51

https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/26537ca3-a6f1-4434-9f3e-2ffb6a0d13d8

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/brittilainen-bb-tahti-jade-kuollut/1807962

https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/8bafd75c-571c-4b9b-a7f4-9f727328701d

https://www.finnishcrimereporter.com/murder-of-jimi-karttunen

 

 

Ilmeisesti tällaisilla tahallisilla toimilla sairaanhoidon henkilökunnan tekeminä nämä syyspäivän masennuksesta kärsivät sairastuvat näihin syövän fysiologisiin tauteihin kun heille tahallisesti aiheutetaan neulainjektioiden yhteydessä bakteeri- ja virustulehduksia. Toinen vaihtoehot tottakai on, että Hasse “jota ei valta kiinnosta” ideologiset jälkeläiset syöttävät näille ongelmakansalaisille syövän hoidossa käytettäviä lääkkeitä syyspäivän masennukseen. Suomessa tottakai kuolee hälyttävän paljon kansalaisia sairaanhoidossa näihin bakteeritulehduksiin joista osa on tahallisesti aiheutettuja onnettomuuksia joista ei tule tuomioita euroopan uuden ruton, ongelmakansalaisten mustan surman ja kokoomuksen valkoisen kuninkaan Sauli Niinistön voitelemissa tuomioistuimissa.

https://www.finnishcrimereporter.com/valvira

https://yle.fi/a/3-9854499

https://yle.fi/a/3-5513743

https://yle.fi/a/3-11818097

 

Pitkään jatkuessa tälllaisesta toiminnasta tulee tottakai ihan normaalia toimintaa missä huono-osaiset yksinkertaisesti vain kuolevat jos ne eivät ole tuottavia kansalaisia euroopan uudelle rutolle, ongelmakansalaisten mustalle surmalle ja kokoomuksen valkoiselle kuninkaalle.

 

Takaisin koronaan

Yllä olevien tapausten perusteella on ihan oletettua sanoa, että korona ei ole kuin median valeuutisoinnista johtuva kausiflunssaa joka on maalattu isoksi möröksi jonka aiheuttamat kuolemat ovat vain Hassen “jota ei valta kiinnota” tahallisia väärintulkintoja yhdistettynä Leif Sevonimaisiin laintulkintoihin joiden edessä yökin voidaan nähdä päivänä. Näiden väärintulkintojen nimissä Jasmin Voutilaisen kuolemakin on laitettu masennuksen piikkiin vähintäänkin mediassa. Tämänkaltaiset kuolemat kuten Voutilasien kuolema aiheuttaa maassamme tilastovirhettä jos sen yhteydestä on haudattu syöpä kokonaan ja tapaus haudataan masennuksen piikkiin.

 

On iso kysymysmerkki kuinka paljon näiden koronakuolemien sekaan on haudattu Jimi Karttusen tapaisia tahallisia murhia taikka Henriikka Riepposen ja Päivi Kokin kaltaisia tahallisesti aiheutettuja bakteeritulehduksia neulainjektion yhteydessä mikä näyttäisi olevan suomalaisen sairaanhoidon toissijaista toimintaa, eli eliminoida valtion kannalta ongelmakansalaiset pois valtion listoilta.

https://www.finnishcrimereporter.com/valvira

 

KORONA: Itseaiheutetun hädän alla kansan pelottelua

“Rokotevalmistajat saivat yksin Suomelta 100 miljoonaa euroa paksumman lompakon rokotteista, joiden vaikuttavuudesta terveyden laatuun ja tilaan on heikosti näyttöä. Pelko ja uhka ovat aina olleet tehokkaita markkinointikeinoja ja näiden varjolla on helppo myydä kansalle kuin kansalle palanen turvallisuudentunnetta. Massahysterian saavutettua kipupisteensä ei järjelle tai tosiasioille enää ole sijaa julkisessa keskustelussa”

- Sanna Marin -

https://koronarealistit.com/sanna-marin-raharikas-laaketeollisuus/

 

Jos  Marinin lausuntoa katsotaan 10-vuoden takaa, on hän kääntänyt takkinsa kuin Donald Trump, kun hän uskoo THL:n noitatohtoreita kuin keskiaikaista kirkkoa taudista, joka ei ollut näin jälkikäteen kausiflunssaa kummempi mutta josta tehtiin mediassa sitäkin isompi mörkö, jolla kansa totutettiin rokotemyönteisyyteen itseaiheutetun hädän, pakotteiden ja peloteen edessä mitä on lobbaamassa YLEn propagandakoneiston oma lapsi Jessikka Aro hädän keskellä olevan kansan seassa, joka on lähes paniikin omaisessa tilassa mikä on varmasti sitä, mistä Arolle maksetaan palkkaa, nimittäin lobbaamalla valtion propagandaa somessa kansan silmille.

In 2010, Marin wrote an article that clearly explains what the spirit of the game is in Finnish politics. Marin's text resonates a bit with me when he has questioned the pharmaceutical industry and its operation, which has more obviously been fishing for votes and the Lumia of past winters about what Marin represents in 2023.

 

"Vaccine manufacturers received a 100 million euro thicker wallet from Finland alone for vaccines that have little evidence of their effectiveness on the quality and state of health. Fear and threat have always been effective marketing tools, and under the guise of these, it is easy to sell a piece of security to the people. When mass hysteria has reached its pain point, reason or facts no longer have a place in public discussion"

- Sanna Marin -

https://koronarealistit.com/sanna-marin-raharikas-laaketeollisuus/

 

What is really going on in the leadership of the state when Marin, who has clearly done Donald Trumps and turned his coat more than twice when he previously told how there is little evidence of the effect of the pharmaceutical industry's vaccines on health and condition, and how a frightened people can be sold almost anything and they will buy it without nothing to question.

 

CORONA VACCINE

Corona as a whole was thus in retrospect more of a transfer of power over medical care, in connection with which the reaction of the people, or mainly the journalists and professionals among them, was tested to the test of this double harness, medical care and those in power, how much the people can be restricted and imposed sanctions only by a nominal pandemic and a news duck raised to the second power in the media headlines with.

 

Corona Deaths that are at least well-statisticed by the Finnish authorities, which are however very questionable because the largest drug trade in Europe has been run from the headquarters of the Finnish police.

https://www.koronatilastot.fi/fi/sairaala/

https://www.finnishcrimereporter.com/druglord

 

Jarmo Hietala ja Walta Maija Helena university of turku

It's really unfortunate that I'm not a doctor who could put hard evidence on the table about corona, but if you look at all the activities of the Finnish authorities in the overall picture, i.e. the drug trade led by the Finnish police and the activities of medical psychiatry, which stages its patients with the help of cooperation with the authorities to the human rat farms run by the University of Turku, Jarmo Hietala and Walta Maija Helena to the team's illegal medical studies, where this "couple" studies the effect of various chemical compounds on the brains of these staged problem citizens at the cellular level, speculates on the mechanisms of emergence of a medically non-existent and imaginary disease, and refutes previous guesses.

 

Sauli Niinistö

Finland's most famous human rat is definitely Sanna Sillanpää, who in my criminal investigations has stepped on the toes of Nokia's influential leaders, who have had good connections with our country's decision-makers, such as the white king of the coalition, Sauli Niinistö, who has sprinkled so many corpses in his political career that they cannot be covered up by any fake news from YLE's propaganda machine.

https://www.finnishcrimereporter.com/sanna-sillanp%C3%A4%C3%A4

 

Sillanpää whose case follows all too identically the cases of our country's problem citizens, where they are driven to psychiatric clinics by burdening their lives, where these clinics are advertised like Christmas throughout the year in YLE's propaganda machinery, where these future human rats of the University of Turku are promised a new life with a handful of friends, but the truth is completely different. These future human rats are fed such harsh chemical compounds that some decide to kill themselves with Sophie Scholl-like heroism, while some unfortunately end up killing an innocent girl on the basketball court, for which of course you can't blame the perpetrator, when you look at what the Finnish authorities are doing in the background of these citizens.

https://www.finnishcrimereporter.com/murder-of-emilia-nieminen

 

However, not all the enemies of the white king of the coalition can be murdered in medical clinics like Jimi Karttus.

https://www.finnishcrimereporter.com/murder-of-jimi-karttunen

Or to lure psychiatric clinics into a reputational blackmail, which leads to illegal medical examinations of Jarmo Hietala and Walta Maija Helena on human rat farms managed by the University of Turku, as happened to Sanna Sillanpää and Jouni Kauppila.

https://www.finnishcrimereporter.com/ylivieska-church-burn

Tuomas Teräsvuori, the family member of the coalition, who had to lure Jutta Urpilainen to Uganda under the misleading mandate of the arms manufacturer Patria, because it would have been difficult to pressure him into psychiatric clinics or to murder him in hospital under the guise of an intentional accident.

https://www.finnishcrimereporter.com/operation-linden-s-trip

 

Hasse Karlsson university of turku

Hasse "who is not interested in power" Karlsson from the University of Turku, who has made it his life's mission to introduce Europe's new plague, the black death of problem citizens, the double agent who defected to the Kremlin's tables, and the white king of the coalition's ethnic cleansing in the minds of the people and thereby among the problem citizens of our country. Hasse "who is not interested in power" is carrying out this national cleansing of the white king of the coalition by transferring the physiological diseases of cancer to those suffering from the autumn depression of our country with deliberate misinterpretations of statistics, where he uses a sample of our society to help him, which consists of problem citizens staged in mental hospitals, who in those institutions can get sick with practically any disease, medical or imaginary .

https://www.finnishcrimereporter.com/hasse-karlsson

 

In addition, Hasse "who is not interested in power" in this ruthless plan uses cancer patients who actually have a medically proven disease, such as cancer whose side depression is advertised through YLE's propaganda machine with the help of Jan Boijer-Spoof, misleadingly how ketamine is fed to this "depression" where Boijer-Spoof's cancer is misleadingly kept hidden and let's just talk about treating depression. This kind of advertising has no other purpose than to feed the problem citizens of our country who suffer from autumn depression with drugs used in the treatment of cancer, where they actually die and not from autumn depression.

https://www.finnishcrimereporter.com/yle-news

 

The fact that how can the physiological diseases of cancer be transferred to those suffering from autumn depression, because it is Hasse's "who is not in control" ruthless plans about the wishes of Sauli Niinistö, the white king of the coalition. I went to Nurmijärvi's emergency room because I have had muscle cramps and during this visit Päivi Kokki took my CRP, in which she did not use disinfectant. Although I pointed this out to Päivi, she performed the CRP without a disinfectant and I got a virus/bacterial infection lasting two days, during which I got cold and hot shivers all over my body.

https://www.finnishcrimereporter.com/henriikka-riepponen

 

This autumn depression of Hasse "who is not interested in power" is sold to the public as strongly as hidden lives by the power of an actress who has with a very high probability died of a medically proven disease, of which I highly suspect cancer of which many people die very young like Janita Lukkarinen or Jade Goody. This coverage of Jasmin Voutilainen's death will fall on the necks of the underprivileged, whom I am defending, as their deaths, just like Voutilainen's, but with the difference that the underprivileged are not killed by mother nature, but by the nurses and doctors of the Finnish medical care, who have already practiced this with Jimi Karttunen, who was murdered in the HUS hospital district medically like a rabble dog by disrupting the post-trauma metabolic reaction by pumping Karttune full of drug antibodies

https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/fcd82136-4aa4-4ab9-b3f0-786d57a63a51

https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/26537ca3-a6f1-4434-9f3e-2ffb6a0d13d8

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/brittilainen-bb-tahti-jade-kuollut/1807962

https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/8bafd75c-571c-4b9b-a7f4-9f727328701d

https://www.finnishcrimereporter.com/murder-of-jimi-karttunen

 

Apparently, with such deliberate actions by the medical staff, these autumn depression sufferers fall ill with these physiological diseases of cancer when they are deliberately caused bacterial and viral infections in connection with needle injections. Another alternative, of course, is that the ideological descendants of Hasse "who doesn't care about power" feed these problem citizens drugs used in the treatment of cancer to make them depressed on an autumn day. In Finland, of course, an alarming number of citizens die in hospital treatment from these bacterial infections, some of which are intentionally caused accidents that do not result in judgments in the courts anointed by the new plague of Europe, the black death of problem citizens and the white king of the coalition, Sauli Niinistö.

https://www.finnishcrimereporter.com/valvira

https://yle.fi/a/3-9854499

https://yle.fi/a/3-5513743

https://yle.fi/a/3-11818097

 

If it continues for a long time, this kind of activity will of course become a normal activity where the disadvantaged will simply die if they are not productive citizens to Europe's new plague, the black death of problem citizens and the white king of the coalition.

 

Back to corona

Based on the above cases, it is quite presumptive to say that Corona is nothing like a seasonal flu caused by fake news in the media, which has been painted as a big plague, the Deaths caused by which are only deliberate misinterpretations of Hasse "that power does not care" combined with Leif Sevon-like interpretations of the law, in front of which even night can be seen as day. In the name of these misinterpretations, even Jasmin Voutilainen's death has been blamed for depression, at least in the media. Deaths like this, such as the death of the Voutilas, cause a statistical error in our country if cancer is completely buried in connection with it and the case is buried in the thorn of depression.

 

It is a big question mark how many deliberate murders like Jimi Karttunen's or intentionally caused bacterial infections like Henriikka Riepponen's and Päivi Kok's in connection with needle injection have been buried among these corona deaths, which would seem to be a secondary function of Finnish medical care, that is, from the state's point of view, to eliminate problem citizens from the state's lists.

https://www.finnishcrimereporter.com/valvira

 

CORONA: Intimidation of the people under self-inflicted distress

"Vaccine manufacturers received a 100 million euro thicker wallet from Finland alone for vaccines that have little evidence of their effectiveness on the quality and state of health. Fear and threat have always been effective marketing tools, and under the guise of these, it is easy to sell a piece of security to the people. When mass hysteria has reached its pain point, reason or facts no longer have a place in public discussion"

- Sanna Marin -

https://koronarealistit.com/sanna-marin-raharikas-laaketeollisuus/

 

If you look at Marin's statement from 10 years ago, he has turned his coat like Donald Trump, when he believes the witch doctors of THL like the medieval church about a disease that in retrospect was no better than the seasonal flu, but which was made an even bigger mess in the media, which was used to accustom the people to pro-vaccine in a self-inflicted crisis , in the face of sanctions and intimidation, what is being lobbied by Jessikka Aro, the own child of YLE's propaganda machine, among a nation in the middle of a crisis, which is almost in a state of panic, which is surely what Aro is paid for, namely by lobbying state propaganda on social media for the public's eyes.

Aro koronarokote_1.JPG
Aro koronarokote_2.JPG

UKRAINAN SODAN TUKIPAKETIT

Suomi jonka lähettämät tukipaketit joilla ukrainalaisia pitäisi auttaa ovat hyvin kyseenalaista toimintaa valtiolta, joka vie suomen huono-osaisilta valtion perustoimeentulotukia mitä uskomattomimmilla selityksillä, kohdistaa sairaanhoidon pakkolakeja valtion näkökulmasta ongelmakansalaisiin joita lukitaan valtion suljettuihin laitoksiin vastoin kaikkia ihmisoikeuksia joissa heille syötetään kovanluokan kemiallisia yhdisteitä lääketieteellisesti olemattomien ja kuvitteellisten tautien nimissä ja joita pelastamaan tulleet puolisot raahataan Sauli Niinistön omistamiin tuomioistuimiin kuulemaan nazi saksan kaltaisia epäoikeudenmukaisia tuomioita.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/video-mies-murtautui-kirveella-mielisairaalaan-ja-pakeni-pakkohoidossa-olleen-naisen-kanssa-holtiton-kaahaus-paattyi-piikkimattoon/8191010

https://um.fi/suomen-tuki-ukrainalle

 

Sauli Niinistön tuomioistuimet jotka lähettää maamme ongelmakansalaisia turun yliopiston tutkijoiden Jarmo Hietalan ja Walta Maija Helenan laittomiin lääketieteellisiin tutkimuksiin joiden avulla he tutkivat näiden potilaiden aivojen reagointia eri kemiallisiin yhdisteisiin solutasolla, arvailevat lääketieteellisesti olemattoman ja kuvitteellisen taudin syntymekanismeja sekä kumoavat aikaisempia arvauksia.

https://www.finnishcrimereporter.com/gang-bang-of-turku-university

 

 

VALTION VERONMAKSAJILTA VARASTAMINEN

Tämä toiminta Marinilta hänen entisten lausuntojen perusteella ja kuinka hän ja hänen eduskunnan lähipiirin kanssa jakaa verorahoja koronarokotteisiin joiden tehoa on hyvin vaikea todistaa kun kyseessä on ollut enemmänkin kausiflunssan tapainen  virus, josta propagaandakoneistossa leivottiin iso mörkö jolla kansaa peloteltiin, rajoitettiin, leivottiin rokotemyönteisemmäksi sekä jaettiin rahaa sekä valtaa lääketieteen puolelle mitä suuremmissa määrin ja jota ollaan nostamassa keskiaikaista kirkkoakin suuremmaksi instituutioksi.

 

Suomalainen sairaanhoito mihin on ajettu yksityisiä sairaanhoitopalveluja tarjoavia yrityksiä joiden tarkoitus ei ole mitään muuta kuin tehdä rahaa vanhuksilla syöttämällä heille lääketeollisuuden uusia tuotteita jotka vievät heitä nopeammin hautaan ja pois valtion eläkeputkesta joka sataa kaikkinensa euroopan uuden ruton ja kokoomuksen valkoisen kuninkaan Sauli Niinistön valtion budjettiin säästöinä. Näiden vanhusten sana heidän väärinlääkitsemisistä voidaan mitätöidä tarvittaessa vaikka mielisairauksilla jotka ovat suomalaisen oikeuslaitoksen henkiset muskelit jotka aiheuttavat kylmiä väreitä jopa italialaisessa mafiassa.

https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000005980053.html

UKRAINE WAR SUPPORT PACKAGES

Finland, which sent aid packages that should help the Ukrainians, is a very questionable action by the state, which takes away basic state income support from the poor in Finland with the most unbelievable explanations, targets compulsory medical care laws from the state's point of view, to problem citizens who are locked in state-closed facilities, in violation of all human rights, where they are fed harsh chemical compounds of medically non-existent and imaginary in the name of diseases, and the spouses who came to save them are dragged to the courts owned by Sauli Niinistö to hear unjust sentences similar to Nazi Germany.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/video-mies-murtautui-kirveella-mielisairaalaan-ja-pakeni-pakkohoidossa-olleen-naisen-kanssa-holtiton-kaahaus-paattyi-piikkimattoon/8191010

https://um.fi/suomen-tuki-ukrainalle

 

Sauli Niinistö's courts, which send our country's problem citizens to the illegal medical studies of Turku University researchers Jarmo Hietala and Walta Maija Helena, with which they study the reaction of these patients' brains to various chemical compounds at the cellular level, guess the mechanisms of occurrence of a medically non-existent and imaginary disease, and overturn previous guesses.

https://www.finnishcrimereporter.com/gang-bang-of-turku-university

STEALING FROM STATE TAXPAYERS

This action by Marin, based on his previous statements and how he and his parliament close circle share tax money for corona vaccines, the effectiveness of which is very difficult to prove when it has been more like a seasonal flu-like virus, which the propaganda machine made a big deal about to scare the people, limit them, make them more pro-vaccine, and distribute money and power to the medical side as much as possible and which is being raised into an institution even bigger than the medieval church.

 

Finnish medical care has been driven by companies offering private medical services whose purpose is nothing more than to make money from the elderly by feeding them new products from the pharmaceutical industry that will take them faster to the grave and out of the state pension pipe, which pours all of it into Europe's new plague and the coalition's white king Sauli Niinistö's state budget as savings. The words of these elderly people about their wrong medication can be invalidated if necessary, even with mental illnesses, which are the mental muscles of the Finnish judiciary, which cause chills even in the Italian mafia.

https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000005980053.html

bottom of page